icon

Budú autoreproduktory z VW Golfu pasovať na Škodu Superb?

mici1234
21. mar 2024

Je tu reálne niekto kto mi vie ako laikovy bez chlapa poradiť či autoreproduktori origináli z wv golf budú pasovať na skoda superb? Veľkosť reprakov je rovnaká 165mm wv a skoda sú v podstate rovnaký výrobcovia a jedna sa o originál reprak napojim konektor a pripravujem, len chcem vedieť či je možnosť ze to bude aj hrať nech to nekupujem zbytočne keďže moje origináli repraky už chrcia. Jedna o wv golf 8 a superb 1

tiezjedna
21. mar 2024

to si tu asi na zlom fóre s touto otázkou... ja by som tipla, že to pasovať nebude. Síce majú VW a Š rovnakú výrobnú platformu, ale elektronika môže byť úpne iná... Skús sa spýtať v autoservise.

melanta
21. mar 2024

To, že ide o jednu fabriku je úplne irelevantné. Napríklad vo VW Bratislava vyrábajú aj Porsche, tak myslíš, že aj na Porsche Cayenne bude pasovať reprák z Golfu? Takže nemyslím, že reprák z Golfu bude sedieť v Superb.

madeincssr
21. mar 2024

@mici1234 ja by som jeden chrciaci demontoval (a calunenie trebars spolujazdcovych dveri nechal zatial demontovane) a s nim chodil po inzeratoch (alebo aspon zaslal foto, pomeral vsetky rozmery, odfotil (prip. vygooglil podla cisla dielu) impedanciu (Ohmy) a porovnal s predavanym). Mozno na fore vw-club.cz alebo skodahome.cz by niekto vedel poradit (napr. podla cisla dielu na demontovanom repro).

chodec15
21. mar 2024

Ak to velkostou sedi, tak zvysok po pripojeni kablov - technicky vystup a zvuk bude standard a sediet. Preco sa asi predavaju no name reproduktory do aut. Aby kto si kupil lacnejsie auto, mohol aspon vyhodit nekvalitne repraky a kupit si nieco lepsie na hudbu. Len to tam musi bud sediet, alebo sa to bude musiet dopasovavat.
Tovar mozes do 7 dni vratit, ak ho opatrne rozbalis a neposkodis, ak by to predsa len nefungovalo.