Budú obchody otvorené cez sviatky?
Nieco som zachytila v TN, obchody budu otvorene cez sviatky? Zrusi sa sviatok 17 novembra a traja krali? Je to uz schvalene, alebo je to len navrh?
ano, mali by byt normalne otvorene.
@anonym_autor aj predavačky majú právo mať voľno
Áno,pajáci zrušia pomalým tempom všetko,budeme drieť 365 v roku a oni budú pupky váľať kedy chcú a koľko chcú 😡😡😡
@lenicka2506 každý ma pravo mat voľno- vezme si dovolenku alebo podla naplánovaných zmien robi/nerobi vo sviatok
Ja som robila v bankovníctve a aby platby fičali, tiez sme robili cez víkendy a?
Preco len predavačky by museli mat voľno vo sviatok?
@lenicka2506 aj lekár, hasič, policajt a iní 🤔
@lenicka2506 každý ma pravo mat voľno- vezme si dovolenku alebo podla naplánovaných zmien robi/nerobi vo sviatok
Ja som robila v bankovníctve a aby platby fičali, tiez sme robili cez víkendy a?
Preco len predavačky by museli mat voľno vo sviatok?
@anonym_4d29c3 všetci chcú mať voľno,ale pre nenažranych majiteľov nemajú nárok...na tie zárobky pre ktoré si chodia s furikom skrz odrobenych sviatkov pre ktoré sa podľa tu niektorých všetci trasú sa ti môžu zvysoka vieš čo 😡
@lenicka2506 recepčné ( v hoteloch ) nemaju pravo na voľno? Alebo policajti hasiči atd.
Som zvedavá,ako idú konsolidovať ľudia vo vláde, myslím ich platy.
hej majú voľno a namiesto oddychu počas toho voľna idú nakupovať do susedných štátov
@lenicka2506 a predavačky robia viac hodín ako je stanovených v zákonníku prace či ako to myslíš?
Som zvedavá,ako idú konsolidovať ľudia vo vláde, myslím ich platy.
@magdalienka11 no zdvihli si odvody zo svojich platov o 10%.
Ja si myslim, ze este opravia 6.1- to su predsa rusinske viamoce- a v ustave mame nieco ako pravo na vierovyznanie a kto vie ci toto nie je trocha diskriminacne. Uvidime. No tý co chceli a potrebovali nakupovat aj cez sviatky - uz mozu- len je otazne ci budu mat za co, kedze opat na niektore potraviny stupne dph, teda prejdu do vyssiej skupiny
@zuzinka888 Nemám pocit, že by ich nejaká ústava zaujímala. Veď ten sviatok tiež zrušili.
@zuzinka888 Nemám pocit, že by ich nejaká ústava zaujímala. Veď ten sviatok tiež zrušili.
@lsimo aký sviatok zrušili? Čo viem, tak len 1.9.
@anonym_d98f4c Áno, a to je deň Ústavy SR.
@anonym_d98f4c Áno, a to je deň Ústavy SR.
@lsimo ale nie je cirkevný sviatok. Ona píše o 6.1.
@anonym_d98f4c To je v poriadku. Vidím, čítam. Ja som nadviazala na to, čo písala.
čo máme čo podaromnici doma sviatkovať? Robiť treba, plniť päťročnice ako za komunistov. Chceme sa vštetci poďakovať voličom a voličkám tejto hnusnej bandy, menovite dzulli1980 a thinna33. Oni tak lúbia Fica a hlavne Pelého, že mu aj zadarmo budú slúžiť.
@lenicka2506 co stale vsetci omielaju predavacky?ostatne profesie nemaju pravo mat volno?
Ved predavacka ma volno podla rozpisu sluzieb,ak cez sviatok nepracuju a obchod je zatvoreny,jej chybaju hodiny a musi si to nadrobit.
ano, mali by byt normalne otvorene.
@vsetci to vazne? Uz nebude vsetko zavrete cez sviatky? Odkedy to ma platit? Az buduci rok?
@lenicka2506 co stale vsetci omielaju predavacky?ostatne profesie nemaju pravo mat volno?
Ved predavacka ma volno podla rozpisu sluzieb,ak cez sviatok nepracuju a obchod je zatvoreny,jej chybaju hodiny a musi si to nadrobit.
@simona92101 ostatné profesie nemajú právo na voľno podľa rozpisu??...vseobecne..mne žalúdok čistiť nemusiš, robila som v nepretržitých prevádzkach,aj v obchode
@simona92101 nemusí si nič nadrabat, takto to nefunguje
@halford89 a tie obchody otvorene cez sviatky su uz tiez schvalene? Nevies odkedy to zacne platit?
@anonym_autor podla mna by sviatok 06.01. mal zostat.
@simona92101 nemusí si nič nadrabat, takto to nefunguje
@nikha2809 akože nie? Ak nemas pracovný fond odrobeny, tak bude dorobis hodiny. Alebo ti stihnú dovolenku nie?
@anonym_autor podla mna by sviatok 06.01. mal zostat.
@domkakvet sviatok čo existuje xy rokov ostať mal, nechápem kto im dal vôbec právo siahať na takéto sviatky..jednoducho si sviatky porušia lebo chcú.. banda jedna ********😡

17.11 sa ruší úplne a 6.1 a 8.5 dočasne v roku 2026. A ruší sa zákaz predaja počas sviatkov