Bulvárne postavičky: Šimkovičová a Ďurianová v médiách
Čaute, idem založiť tému pre zábavu. Dnes som sa tak zamýšľala nad Šimkovičovou, ako sa za každú cenu chcela pretlačiť do médií, bolo jej jedno či to bude po televízii konšpiračná televízia, alebo politika, hlavne že sa mala kam pichnúť... Príde mi úplne hlúpa keď písala tie komentáre na utečencov, vďaka čomu ju vyhodili. Nerozumiem prečo keď už má pozíciu akú má, ktorá jej síce neprislúcha a prišla k nej ako slepé kura k zrnu, že si nezaplatila aspoň lektora anglictiny.. Taktiež podobný osud mala aj Ďurianová, po výpovedi v Markíze a neúspešnom prechode do jojky, taktiež sa len napchať kam sa dá. Ale tak som uvažovala, že voľakedy sa prezentovala keď bola na výslní, pomaly ako nejaká ľahká deva, každú chvíľu na stránkach novín s ďalším chlapom. A teraz ako sa jej narodil syn, tak už asi nie je vhodné tak chlapov striedať, teraz zase hovorí, že na čo jej je chlap. 😄 Simkovicka mi z toho vyjde horšie, je to naozaj hanba čo tam predvádza. Ďurianová mi príde dôstojnejšia teraz už. V každom prípade sa mi páči ako sa pekne o seba starajú, že sú vždy pekne upravené, až teda na nejaké prešľapy etikety viď Simkovicka. 😁
@anavixy no to by ma tiež zaujímalo. Hlavne keď mohla mať asi aj tlmočníka radšej. Ale, že si nezaplatila aspoň lektora nech sa to naučí ako na Hviezdoslavov Kubín predniesť, akože neprestáva ma prekvapovať aká je hlúpa. Ale vlastne už tie komentáre na Facebooku boli pre mňa nepochopiteľné, keď bola mediálne známa. Taká si myslela, že je nedotknuteľná, že sa potom do každej riti snažila napchať 😁 ešte, že má kamaráta Kollára, ktorý sa jej ujal do politiky. 😁

Mna by zaujimalo, ze s akym pocitom to tam ona isla predniest.. ze ci si fakt myslela ze je to v pohode alebo ratala s tym, ze ju na internete zozeru, lebo to jeden sudny clovek s pudom sebazachovy nemoze toto len tak predviest. No ale ano, hlavne ze vlasky mala cele krasne. 😬😬