icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

mamartinka
15. jún 2013

Pondelok 24.06 André klame otcovi Gérardovi, že prišiel Ivanovi pomôcť. Ivan sa stal otcom, narodil sa mu druhý syn. Martin nájde mamu v zlom stave, je predávkovaná liekmi. Utorok 25.06 Braňo takmer zrazí stopárku Mirku, odvezie ju späť do liečebne. André navrhne Nine stretnutie, na ktorom môžu všetko vyriešiť. Čo má v skutočnosti za ľubom? Stvrtok 27.06 Martin vynadá Nine. Bolo od nej nerozumné ísť za Andrém. Mirka nechce, aby sa Braňo dozvedel, že je v centre pre bývalých narkomanov ako pacientka. Gérard šokuje Andrého svojím rozhodnutím. Piatok 28.06 Gérard skolabuje, odváža ho sanitka. Martin požiada o pomoc Braňa. Ingrid prepúšťajú z nemocnice. Slávo Ivanovi sľúbi, že sa o Inge postará.

mamartinka
15. jún 2013
labelo
autor
16. jún 2013

a to tá Mirka zase bude v liečebni?šak už bola normálna 😀

monika15
17. jún 2013

@mamartinka coooooooooooo super aspon to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to nalozili panelaku hehehehe

labelo
autor
19. jún 2013

ale šak pekne to skončilo, uplne ten posledný záber u toho domu s tými koňmi sa mi páčil 😀 som rada,že to pokračuje dalej aspon niečo v tej telke budem moct pozerať 😀

slagy
19. jún 2013

to vazne Vino nekonci ani cez prazdniny, ci ako?

labelo
autor
19. jún 2013

@slagy
nekonci od štvrtka začína II seria

slagy
19. jún 2013

@labelo supeeeeer, aspon bude co cez leto co pozerat . 😀

zuzitka
19. jún 2013

@mamartinka

napíš mi prosím obsah včerajšieho dielu .... som nestihla ani reprízu 😅
zatkli totha?
dorota dala tu obličku baxovi?
bavila sa o baxovi s mamou?
videla som len ako nina išla na zachod, andre ju strazil .... dalej neviem
🙂

labelo
autor
20. jún 2013

@zuzitka
Toth bol u Ingrid doma a prisiel tam ten vyšetrovatel s Ivanom,ale neukazali či ho zatkli,ale asi ano
Dorota sa rozhodla darovat Baxovi obličku ,bavila sa o tom darovani s Buranom s mamou nie
Nina z toho zachoda utiekla,ale Andre ju dohnal,ale prifrčal tam Martin a ten ju zo sparov Andreho zachranil 😀 a skončilo to,tak,že ich ukazali Martina s Ninou a s Kofim u toho domu čo mu odkazala Alica a boli šťastní 😀
dnes ide pokračovanie som zvedavá,strašne ma štve,že tam dali aj taku dramaticku scenu,že Stana nechali zomrieť ☹ mohli ho len niekam odpratať ked už nemohol v seriali hrat

mamartinka
20. jún 2013

@zuzitka
@labelo ti top popisala.Ja teraz neak moc net nestiham len sem tam ked chvilku sem pridem.Ale obsahy ak sa bude dat dodam.

labelo
autor
20. jún 2013

toto som chcela povedat aj ja, nenevidim Bruchalu je mi hrozne nesympatický kvoli nemu som prestala kukat Druhý dych,nech ho z vina vyhodia bléééé 😝

zuzitka
20. jún 2013

@labelo dakovala 🙂 🙂 🙂
a ako vedel martin, že kde je nina s andrem?
kto je stano? rozner starý? už zomrel? 😕
dorota sa vobec nebavila s mamou o baxovi?

už tam hrá bruchala?
som nevidela jeden diel a som mimo úplne 😀 😀 😀
@mamartinka

hasleerka
20. jún 2013

baby a rozner umrel dnes??? lebo som nepozerala od začiatku

janickaaaaaaa
20. jún 2013

oni neukazali ze zomrel ani ze sa mu nieco stalo,iba sa to zacalo a spominali na neho ze zomrel

labelo
autor
21. jún 2013

@zuzitka
začalo to tak,že Ivan zhrnul čo sa udialo akože po skončení I. serie,Stano dostal zase infarkt,ktorý neprežil,Ivan sa oženil s Ingrid,Eve sa narodila dcerka , Martin s Ninou sa vratili bývat do Vineho a pre Kofiho si prisiel jeho africký otec 😀
Bruchala hral vo včerajšom dieli prvý raz,ale to si už videla, ked si včera kukala,či? 😉

hasleerka
21. jún 2013

@labelo ja som si teraz neni istá či som kukala v utorok alebo len nie dokonca ... ako to skončilo??? a potom nová séria začala akože vo štvrtok, kde bolo to zhrnutie čo si napísala

paviel
22. jún 2013

ahojte neviete nikto ako sa vola ta herecka co robi zdravotnu sestru v nemocnici na urgente ??

zuzitka
23. jún 2013

@labelo díky 🙂
ten bruchala bude dajaká trúba, ne? 😝

zajtra musím kuknut piatkovú časť 😀
bolo v piatok víno, ne?

tehulka2011
24. jún 2013

@paviel ona je tam asi jedina sestra v celej nemocnici, minule robila aj sestricku na novorodeneckom 😀

paviel
24. jún 2013

@tehulka2011 asi mas pravdu ale chce by som vediet ako s vola ta herecka

tehulka2011
24. jún 2013

@paviel to bohuzial netusim, ak to chces naozaj vediet, tak by som napisala na facebookovsku stranku burliveho vina, tam Ti urcite povedia 🙂

monika15
26. jún 2013

@mamartinka ahooooj nejaky update 🙂))??

ennynka
26. jún 2013

ktosi na inej stranke pisal ze ten novy lekarnik Brano co ci zacina s Mirkou ze to bude ten lekarnik jak ona ho pred rokmi este ako fetacka udajne zabila...tak som zvedava ci to tak ozaj bude...ak hej tak to bude zaujimave...

labelo
autor
27. jún 2013

@ennynka
no super,ale on sa mat dat dokopy s Ninou časom

labelo
autor
27. jún 2013

@monika15
ano aj ja si prosím 😀

ennynka
27. jún 2013

@labelo coooo???? tak to uz bude dobry Beverly Hills(kazdy s kazdym) 😀

labelo
autor
27. jún 2013

@ennynka
ano on s Ninou a Martin s tou novou primarkou co ju bude hrat Silvinka s Panelaku 😀