Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@mamartinka SUPER DIKES 🙂)))
je to ****** a je to ktravina
@mamartinka kravina
@bobo123456789 ja to nepozeram len info a obsahy sem davam.Tak neviem co a o com to je 😉
@mamartinka prepac, ale neviem si predstavit, ze by som pravidelne chodila na forum o seriali, ktory nepozeram a neviem o com je, a pridavala tam obsahy 😀
inak straca to uroven 😝 vcera ten diel nestal za nič hlavne,že bola polovica dielu o tom starom dedovi,to je tam zase postava zbytočná 😒
@labelo ja som to pozerala ale uz ma to tiez nebavi, ako zacala ta druha seria tak je to o nicom
@tehulka2011 no a a co je v tom 🙂)))
ja osobne sa tesim ze to tu mozem precitat..... ked Mamartinku to bavi 🙂 tak preco nie 🙂)).
pre mna si @mamartinka super !!! 😅 😅 😅 😅 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@monika15 dakujem 😉
neklepla ta Mirka v minulosti toho Deaka?
Pondelok 15.07 Mirka je sklamaná z toho, ako dopadlo jej stretnutie s Braňom. Po Klárinom príchode čakajú rodinu Dolinských zmeny. Martin primárku neuposlúchne, riskuje výpoveď. Nina má pre Martina skvelú správu. Utorok 16.07 Ingrid je nahnevaná na Ivana kvôli tomu ako sa správa ku Kláre. Rita sa Martinovi pomstí cez Terezku. Krysa navštívi Mirku u nej doma a Braňo ich uvidí spolu. Stvrtok 18.07 Dorota je presvedčená o svojom tehotenstve. Eve prišiel zásadný list, ktorý zmení rozhodnutia celej rodiny. Ingrid v Centre pre drogovo závislých potvrdia, že Krysa je preč a je nebezpečný. Čo urobil Mirke?
Pondelok 22.07 Igor si to u Doroty pokazí. Slávo požiada Ivana o miesto vo vinárstve, ktoré Ivan zamýšľa dať Petrovi. Mirka si vyčíta, že zaútočila na Krysu. Nina pristihne Ritu, ako zvádza Martina. Utorok 23.07 Mirka odmietne Krysu udať na polícii, aj keď ju o to žiada primár z liečebne. Peter po prvý raz so Slávom prehovorí o Sabínkinom otcovstve. Braňo a Mirka vyrazia na prechádzku vo dvojici. Stvrtok 25.07 Anna identifikuje Gusta ako zlodeja z ich domu, no Viole zabráni volať políciu. Martin sklame Ninu, kvôli povinnostiam v nemocnici nedodrží sľub. Nina začína na primárku Ritu žiarliť.
@mamartinka no neviem uz nejako to u mna pada :(((( uz len to kukam pri umyvami riadu popripade vysavani 😀 😀 😀

http://burlivevino.markiza.sk/clanok/aktualne/k...