icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

mamartinka
13. júl 2013

A to proti Burlivemu vinu ide joj nasadit novy serial Klan.Som zvedava aka bude sledovanost.

labelo
autor
13. júl 2013

@mamartinka
ja sa nebudem divat neznasam Svarinsku a to jej ksichtenie a tusim tam bude hrat hlavnu ulohu,takže nieee 😀

monika15
13. júl 2013

@mamartinka klan? a co kde pojde?

labelo
autor
13. júl 2013

@monika15
nový serial Andyho Krausa každy den o 18.00 na JOJke

monika15
13. júl 2013

@labelo hej? oki uz to ide???

labelo
autor
13. júl 2013

@monika15 nie na jesen

mata1001
17. júl 2013

waaaaa ta reklama vo filme na Alianz....traaaapne.... 😠 😠 😠

labelo
autor
17. júl 2013

ta Klara kde hrala?je mi povedomá aj ta sestrička Martinova 😀

mata1001
17. júl 2013

@labelo hra v Panelaku...

tinika
18. júl 2013

ale su trapni s tym ze daaju este aj do serialov reklamy nie dost ze min. 3 ide reklama počas jedneho dielu

mamartinka
20. júl 2013

Pondelok 22.07 Igor si to u Doroty pokazí. Slávo požiada Ivana o miesto vo vinárstve, ktoré Ivan zamýšľa dať Petrovi. Mirka si vyčíta, že zaútočila na Krysu. Nina pristihne Ritu, ako zvádza Martina. Utorok 23.07 Mirka odmietne Krysu udať na polícii, aj keď ju o to žiada primár z liečebne. Peter po prvý raz so Slávom prehovorí o Sabínkinom otcovstve. Braňo a Mirka vyrazia na prechádzku vo dvojici. Stvrtok 25.07 Anna identifikuje Gusta ako zlodeja z ich domu, no Viole zabráni volať políciu. Martin sklame Ninu, kvôli povinnostiam v nemocnici nedodrží sľub. Nina začína na primárku Ritu žiarliť.

mamartinka
20. júl 2013

Pondelok 29.07 Mirka odmietne Krysu udať na polícii, aj keď ju o to žiada primár z liečebne. Peter po prvý raz so Slávom prehovorí o Sabínkinom otcovstve. Braňo a Mirka vyrazia na prechádzku vo dvojici. Utorok 30.07 Ivan pozýva Vieru na rodinný obed, ale Viera sa pozvanie zdráha prijať. Braňo sa chystá na rande s Mirkou, no prekvapí ho nečakaná ženská návšteva. Viola prezradí Gustovi, že dom Roznerovcov bude zajtra večer prázdny a nestrážený. Chytí sa Gusto do pacse? Stvrtok 01.08 Mirke sa zrútil krásny sen a dostane chuť to veľké sklamanie poriadne zapiť. Braňo sklamal Ingridinu dôveru. Igor sa dozvie výsledky testov. Rita a André zisťujú, že majú viacero spoločných známych.

labelo
autor
20. júl 2013

@mamartinka
29.7 mas ten istý obsah ako 23.7 zle skopírované??? 😀

tinika
23. júl 2013

hehe aj ja chcem tak ze v posledny plodny den uz zerem uhorky a na druhy den mam nevolnosti ze som tehu :D:D:D:D

labelo
autor
23. júl 2013

@tinika
no to už prehanaju 😀 začla mi tá Dora liezt tým mlaznaním na nervy

monika15
24. júl 2013

@tinika
@labelo
ja si myslim ze urcite bude mat problem byt tehu... lebo na to tlaci a nekto musi ked uz ine maju tam baby hehehehe 🙂))