Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@tinika neeeee bolo mi zle na zaludok troska po veceroch ;);) tak som sla k doktorovi ale kedze som mala mm pravidleny aj testu ukazal nic, a problemy s kamenmi v rodine tak sa rozdhodla ze usg a krv ale prv som sla na usg a tam ze no to nie su kamene och boze trapas nenormalny..... heheheheheh
ale ti poviem tie kamene, mojej kamoske museli spravit cisarsky v 30tt ..... to ti verim tu bolest och... hruza
@monika15 pred rokmi ma poslali na utz kvoli moč. cestam a jedna baba mala problemy furt krvacala z dajakeho organu tak tiez tam bola a vyjde von a ze tehu je :D :D ona myslela ze ma mrchu a to z tych problemov, netusim ako to dopadlo, lebo ona v inom meste, frajer v dalsom meste ona studovala frajerovi mama akurat zomrela a tvrdila ze si to da vziat bo sak mam zdr. problemy rkeu moja po potrate budes na tom este horsie len aby si potom mohla mat deti velmi rada by som vedela ako sa rozhodla naozaj často si na nu spomeniem
Druha seria mi pride slaba, hlavne sa tam nejako zvysil vek postav,co tam robi ten Gusto,ci kto to je??? 😀 Inge je ako otravena , co ja viim
@althejka
no ved to už to je o ničom a tým,že tam strčili toho stareho lebo už nevedeli o čom točit to ešte zhoršili,ja už kukam každý druhý diel,prestáva ma to bavit 😝 toto nechapem radšej natočím dobrý serial ako bol Pod povrchom, zopar dielov ukončím to a hotovo a nie natahovat to x rokov a o ničom...
@mamartinka nejake obsahy 🙂?

@monika15 podla vyrazu ked som videla posledny diet ani tehu nie je :D:D len si to namysla :D:D bo bars tlači na pilu ako pises :D