Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@baasss ty si to ako dobre vymyslela...uplne suhlasim ☺...to uz tej Rite ozaj nic horsie nemohli vymysliet...a ked uz mal umriet tak zrovna v svadobny den??? Preco jej to robia??? 😞😞😞
@dorotka2013 presne, som zvedava ako dopadne zas ona 😒 zas z nej urobia cuzu, mozno alkacku, co zanevrie na cely svet, nebude sa starat o decko a spriahne sa zas s nejakym drbohlavom nizkych mravov.. lebo nedajboze by tam bol niekto chvilku stastny.
Mimochodom nechapem, ako som mohla napisat "v serialy" !!! 😅
Tak myslim ze v BV sa to uz stava samozrejmostou ze musi stale niekto umriet..tento krat nestastna nahoda,doteraz nasilna smrt..A dnes to zaklincovali s tym agatovym hajom..akoze aby stary Dolinsky nebol smutny ,treba ho kupit a aby splnil poslednu volu..!!! Neverim!!!A akoze ten Rosko co isiel proti Dolinskym a robil pre Olaha a chcel zrovnat vinohrad zo zemou,v pohode robi dalej vo vinarstve??? To uz je vrchol! To by ho zamestnal len nesvojpravny!!
@stastenka42 😀 no hej, to uz aj ja som si tukala do cela.. obvykle nekritizujem takto verejne ziadne scenare, ale toto uz presiahlo hranice pozeratelnosti 😝 🙄
Inak aj ten Olah celkovo bola dost trapna a brutalne pritiahnuta za vlasy postava.
Dnes: Slávo sa Lýdii ospravedlní za výstup, v ktorom ju dourážal. Ide si to vybaviť s Karolom. Karol sa tvári navonok pokojne, vraj sa nechal uniesť a obom im ich šťastie praje. Slávo netuší, že Kramer poza jeho chrbát intriguje voči nemu a zo stretnutia sa vracia s dobrým pocitom. Je plný odhodlania a sebadôvery, keď odchádza na pohovor. Ten však nedopadne podľa jeho predstáv a Slávo začína tušiť, že je za tým celým Kramer.
Milica s Ričim si konečne povedia svoje mená. Milica nastúpi do práce vo vinárstve, ale doma ju čaká nemilé prekvapenie. Karin jej oznámi, aby sa odsťahovala, už ju viac u seba nechce. Riči od Karola dostáva dve úlohy - aby sa ujal Agátového hája a trávil čas so svojou neterou. Riči sa o Stelu postará rád, berie ju do vinohradu. Tam na nich natrafí Milica a je zmätená z toho, že Riči trávi čas s Kramerovou dcérou.
Na Ritino prianie má Erik len malý smútočný obrad, v kruhu najbližších, na ktorom Rita prednesie dojemnú reč. Všetci ju obdivujú, ako to statočne zvláda, no na kar ísť odmietne.
Inge dostáva správu z nemocnice, že Vavro sa prebral. Spolu s Kramerom sa za ním ihneď ponáhľajú. Čo všetko si pamätá?
V pondelok: Lekár objasní Vavrovu diagnózu - trpí dočasnou amnéziou. A hoci napreduje, nie je zaručené, že pamäť sa mu vráti. Reálna šanca tu však je. Kramer má v nemocnici čo robiť, aby sa ovládol. Keď sa spolu s Inge vráti do kaštieľa nechá svojím emóciám voľný priechod a v návale zlosti a zúfalstva vyhlási, že Vavro mal radšej „skapať". Vzápätí to však oľutuje. No Inge má plán ako aj z tejto situácie vyťažiť niečo pre svoj a Kramerov prospech.
Martin s Ninou majú rodičovský problém - Jurko bije deti z Centra a odmieta prezradiť dôvod. Martin si od Ivana pýta rodičovskú radu. No skôr ako stihne Ivan zasiahnuť, Jurko príde do konfliktu aj so Stelou, ktorú napadne. Jurko tvrdí, že Stela ho provokovala, ale Martin sa postaví na stranu zranenej Stely. Jurko si to vysvetlí tak, že ho už nemajú radi a ešte viac sa uzavrie do seba.
Milica pochopí, že Riči je brat Karola Kramera. Prizná Karin, že sa sklamala v človeku, ktorému dôverovala a nemá kam ísť. Karin však nemá zľutovanie a Milicu vyhodí. Drahuša ju ráno nájde bezvládne ležať vo vinohrade.
@stastenka42 ten Rosko je hrozny!! Takto sa niekto sprava k zamestnavatelovi? A ten si to necha?
No uz sa fakt tesim na pondelok 😝 😝 Bezvladne leziacu ju najde vo vinohrade.. pozna ho dva dni, nevie ani jeho meno, ok konecne si ho povedia a tak sa sklame, ze ide umriet? trapne.
Neviete kde by som si pozrela štvrtkovu časť?
@baasss ale ved to je predsa pochopitelne...ona mu predsa doveruje...on zostal kvoli nej vo vinnom,ved uz vie jej meno a ze dobre vari...uz mali tyzdnove vyrocie...ja sa vobec necudujem ze z tej informacie skolabuje ☺...
@dadka1010 sťahovala som ráno 😀
http://m.uloz.to/xf8b5kPK/burlive-vino-hd-diel-...
@dorotka2013 😀 mas pravdu, to ja som asi malo romanticka.. 😀
Zajtra: Nina s Martinom sa kvôli rozdielnym názorom na výchovu Jurka pohádajú, obaja odchádzajú do práce rozladení. Na Ninu vo vinárstve čaká Drahuša, ktorá jej doviedla Milicu. Našla ju spať vo vinohradoch. Nina Milici ponúkne pomoc a vybaví jej ubytovanie. Milica je jej vďačná, no prosí ju, aby sa jej na nič nepýtala. Aj keď je jej Nina sympatická, odmieta prezradiť, prečo skončila „na ulici".
Dorka nájde na internete dôkaz o Stankinej zrade, rozhodne sa ju s pravdou konfrontovať. Na stretnutie však nedorazí tá skromná utiahnutá Stanka, ktorú Dorka poznala, ale femme-fatale, ktorá sa neštíti ničoho. Všetky Dorkine argumenty obráti proti nej. Dorka je z jej premeny absolútne sklamaná. Má pocit, že ona sama sa pričinila o to, čo sa zo Stanky stalo. Violka ju povzbudí, aby sa nenechala znechutiť ľuďmi ako je Stanka a nemenila svoju povahu.
Karol vybavil bratovi konzultáciu s vinárom. Riči je prekvapený, keď sa ho v Agátovom háji ujme Nina. Karolovi úprimne poďakuje za lekciu o vinárstve, no zároveň ho konfrontuje s jeho minulosťou. Karol cíti, že Riči ním pohŕda. Pred kaštieľom ho čaká ešte jedno nepríjemné prekvapenie - prišla ho navštíviť Milica.
Ivan má pocit, že ho deti v skutočnosti vo vinárstve nechcú a nepotrebujú. Zavíta do nemocnice, aby sa s tým zveril Adele a tá ho povzbudí. Do nemocnice privezie záchranná služba aj Jurka, s kyslíkovou maskou na tvári. Čo sa stalo?
Dnes: Milica povie Kramerovi do tváre, že je vrah, on sa však tvári, že ju nepozná. Vyhráža sa jej, že ak neopustí jeho pozemok, zavolá na ňu políciu. No Milica je pokojná - polície sa nebojí a jej sa nezbaví, pokiaľ jeho ohavný skutok nebude potrestaný. Karol je na dne, Inge sa zverí, že ho dostihla jeho vlastná minulosť.
Martin Jurka sám vyšetrí a nechá mu urobiť alergické testy. Nina si vyčíta, že kvôli množstvu práce ho nebola vyzdvihnúť z Centra v čase, na ktorom sa dohodli. Lekárske testy vyšli dobre, záchvat mal zrejme psychosomatickú príčinu. Ale Jurko s Ninou a Martinom prestal komunikovať a začal kresliť depresívne obrázky. Nina s Martinom mu nevedia pomôcť, majú pocit, že ako rodičia zlyhali.
Anna vidí, že Peter má opäť problémy s nohami, nevedel vstať. So svojimi obavami sa zverí Eve. Slávo vyzvedá od Petra, čo sa deje, aj on si všimol jeho zaváhanie pri chôdzi. Peter popiera, že by mal nejaký problém a na babku Annu sa nepatrične rozčúli.
Karol už nemá síl presviedčať brata o tom, že sa zmenil. Vie, že pre neho bude vždy len hajzel a preto sa necíti dobre v jeho prítomnosti, dáva mu voľnosť. Už netrvá na tom, aby kvôli nemu zostal vo Vínnom. No Riči chce dodržať sľub, ktorý mu dal. Riči stretne vo vinici Milicu, dožaduje sa vysvetlenia, prečo k nemu zrazu tak ochladla. Milica ho obviní, že ju špehoval a svoje dôvody mu neobjasní. Iba ho žiada, aby na ňu raz a navždy zabudol.
To myslia s tou Milicou tam vsetci vazne? Nikto nevie ani len ako sa vola...odkial je...a dobreze si ju domov nenastahuju (som cakala ze Nina jej to navrhne ☺)... A ona sa v strede prace rozreve, utecie a nikto nic? To co je za pracovnu moralku? Vidia na nej ze vie robit vo vinohrade... a to staci???
@dorotka2013 a ja som cakala ze jej Nina ponukne aby byvala u niekoho z jej rodiny alebo u nich 😀 no ved dnes aj brigadnici musia nadiktovat zamestnavatelovi nejake udaje(meno,priezvisko...) o sebe,nie?tak tiez ma to prekvapilo...
@ennynka sak udaje od nej uz pytali...najskor klamala ze ich uz dala Nine, potom ze zabudla...uz to by mi bolo podozrive...ale oni byvaju vo Vinnom...tam sa na vsetko asi inak pozera...a potom sa vsetci budu cudovat ☺
@dorotka2013 jaaj hej,mas pravdu.ja to kolkokrat kukam ze mi to ide iba ako kulisa popri nete ale toto si pamätam...
V pondelok: Ivan má prvý konflikt s Lýdiou kvôli Stele, ktorá sa pobila s Jurkom. Martin si dohodne s Lýdiou stretnutie v kaviarni, kde sa pokúsia riešiť konflikt ich detí. No stretnutie nedopadne dobre, je plné obvinení a výčitiek z oboch strán. Lýdia sa doma pred Ivanom rozplače od zúfalstva a vyspovedá sa mu zo svojich pocitov.
Kramer sa tvári, že Milica si všetko vymyslela. Lenže Karin vie, že sa nechal kvôli Milici vydierať Oláhom. Karin Kramera ubezpečí, že nie je žiaden vydierač, ale jeho spojenec. Slávo vo vinárstve natrafí na Milicu a panikári. Milica si totiž dobre pamätá, že sa jej v Kosove predstavil pod menom Viktor Hron. Slávo sa zverí Inge, že Milica je vo Vínnom. Tá sa preriekne, že už o tom vie. Hoci sa to pred Slávom snaží zahovoriť, neuverí jej.
Rita sa vráti do práce, je odhodlaná pokračovať v Erikových pracovných plánoch. Pred všetkými sa tvári, že je silná, no pri Martinovi sa nakoniec rozplače.
Riči by chcel Milicu zamestnať v Agátovom háji. Tá to odmietne, ale uvedomuje si, že mu dlží vysvetlenie. Nakoniec Ričiho v Agátovom háji vyhľadá. Povie mu všetko o svojej minulosti a aj pravdu o jeho bratovi. Ako na to zareaguje Riči?
Zajtra: Riči neverí, že jeho brat zabil Milicinu mamu. Milica je z jeho reakcie sklamaná. Riči jej povie, že len potrebuje čas, aby zistil čo najviac informácií. Prizná sa jej, že je právnik, čo Milicu zaskočí. Riči chce od Karola vedieť, čo presne sa v Kosove stalo, ale Karol na neho vybuchne, aby sa radšej venoval práci ako rýpaniu sa v dávno zabudnutej minulosti. Riči to berie ako signál a pokúsi sa niečo zistiť od Lýdie.
Peter ťažko nesie svoje zlyhanie pred Evou a sám navrhne, že pôjde navštíviť svojho lekára v Brne. Eva sa Nine zdôverí, že pre Petra prestáva byť atraktívna. Nina ju povzbudí, aby sa nevzdávala a tak sa Eva rozhodne Petra po návrate z Brna prekvapiť.
Za Ritou prichádza do ambulancie hysterická mamička, ktorá je presvedčená o tom, že jej dcéra simuluje chorobu, aby sa vyhla povinnostiam. Rita dievčatko vyšetrí a dá mamičke za pravdu. Na druhý deň privážajú dievčatko do nemocnice v bezvedomí, s obojstranným zápalom pľúc. Martin je prekvapený, keď sa dozvedá, že dievčatko vyšetrovala Rita. Mamička Ritu napadne a obviní ju, že takmer zapríčinila smrť jej dcérky. Luteránová Rite navrhne predčasný odchod na materskú, ale Rita si zlyhanie odmieta pripustiť.
V stvrtok: Jurko má s rodičmi sedenie u psychológa, ktorý odhalí traumu z Centra. Martin chce tento fakt prebrať s Lýdiou, ale skončí to vyhroteným konfliktom. Stela sa pred Lýdiou vyjadrí, že chce bývať u otca a Lýdia to nezvládne a opäť siahne po alkohole.
Rita omieta uznať svoju vinu, obviní Adelu, že sa k nej nespráva ako priateľka, keď ide proti nej. Rita presviedča Martina, že prácu výborne zvláda a za chybu v diagnóze je zodpovedná mamička dieťaťa. Martin jej tvrdí, že je v záujme jej dieťaťa, aby nastúpila predčasne na materskú, Rita to tvrdohlavo odmieta.
Milica odmietne Kramerove peniaze. Povie o tom Ričimu a považuje to za jasný dôkaz Kramerovej viny. Riči prezradí Milici časť pravdy o svojom a Karolovom detstve vo Vínnom. Opitá Lýdia sama príde za Ričim, aby mu povedala o Kosove pravdu. Vtom však do izby vtrhne Karol. Zľakne sa Lýdia alebo konečne uľaví svojmu svedomiu?
Zajtra: Karol sa rozhodol povedať bratovi pravdu o Kosove. Prizná, že Milicinu mamu zabil, ale bolo to inak, než to Ričimu popísala Milica. Riči povie Milici o bratovom priznaní a načrtne, že nič nie je čierno-biele. Milica sa na neho nahnevá, že brata obhajuje.
Martin má s Ninou výmenu názorov ohľadne toho, či bude Jurko ďalej chodiť do centra. Nina sa rozhodne Jurka vziať so sebou do práce. Adela láme Martina, aby prijal funkciu riaditeľa nemocnice, no Martin sa zdráha - teraz ho potrebuje predovšetkým jeho rodina. Nina sa Martinovi prizná s klamstvom.
Slávo povie Inge, že Milica s Ričim tvoria pár. Inge hneď ide o tom informovať Kramera. Má pocit, že tí dvaja by sa mohli spojiť proti nemu. Navrhne mu, aby sa k činu verejne priznal a obrátil to v svoj prospech. Karol má však plnú hlavu iných starostí. Vavro robí pokroky a majú ho prepustiť z nemocnice, Karol sa obáva, že by sa mu mohla vrátiť pamäť.
Zajtra: Rita sa doma trápi, príde ju navštíviť Martin. Je vidieť, že medzi nimi panuje dôvera a Rita sa mu vyspovedá zo všetkých svojich úzkostí. Martin Rite povie, že sa postará o jej dieťa. Jurko sa Nine zdôverí s tým, čo by si želal najviac na svete.
Kramer odmietne Ingin návrh a namiesto toho sonduje u brata, čo vybavil s Milicou. Riči si berie čas na rozmyslenie, ocitol sa v konflikte záujmov medzi bratom a svojou láskou. Radšej sa preto ponorí do práce a ide sa zoznámiť s konkurenciou - dohodne si stretnutie u Petra.
Ivan Lýdii ponúka pomoc so vzdorujúcou Stelou. Ale Stela sa odmietne s Lýdiou vrátiť domov, chce zostať s otcom. Kramer navyše nájde Stele modrinu a dozvie sa, že ju zbil Jurko. Karol Stelu odmietne Lýdii vydať podľa dohody a Lýdia sa odhodlá pristúpiť k vydieraniu. Ak jej nevráti dcéru, všetci sa dozvedia, čo spravil v Kosove.

Baby, ja som presne cely den nad tym Erikom a Ritou rozmyslala.. chudatko, toto co vymysleli, je uz ale naozaj trapne. To sa fakt nevedia nejak kreativne zbavit niekoho v serialy? Mohli natocit nejake o nicom sceny dopredu a poslat do Kanady iba jeho a akoze ju chodi sem tam kuknut domov na SK, ona by ostala na SK a porodit by isla za nim. Aspon pocas jej materskej by mala volno a potom by uz mohli cokolvek vymysliet. Otras.
Nechapem, preco si nezabezpecia zmluvne tych hercov tak, aby si odohrali nejaky normalny osud. Normalne som sklamana 😒 .