Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
@jarkasl dobrý deň. Prosím vás platia tie hodiny utorok a štvrtok medzi 11 a 14:30? A aká je presná adresa? Dakujem
@alfaaomega dobrý deň platia v utorok a vo štvrtok od 11:00-14:00. A adresa je Poľná 635.
@jarkasl ďakujem
A kedy myslite,ze jej mozem zavolat? (Anke)
@148terka148 ja som volala mne nezdvíhala vôbec potom som jej napísala iba sms a Adi po dvoch dňoch odpísala viacej dom jej nepísala. Išla som tam
Zdravim. Ešte robí tá pani bylinkarka?
@natal12 áno pracuje v utorky a štvrtky od 11 do 14 bola som minulý týždeň utorok
@jana818181 ahoj, mozem sa spytat, treba sa aj telefonicky objednat, ci staci prist? Boli tam dlhe rady?
@petkasaurus ja som volala najprv lebo sme z ke
@jana818181 Čítala som viac príspevkov, kde ženy, ktoré boli u p. Kopacovej nemôžu zohnať bylinky, keď ona minie. Ja zbieram aj pestujem bylinky, ak by niekto potreboval, môže mi napisat
@bylinkarkaaa Krasny den prajem 🙂 prosim mate stale otvorene, aj ked sme v cervenej? (TRNAVA)
@nikolka3811 to by aj mna velmi zaujimalo
@lucyjka6 bola som 🙂 zatiaľ prijíma
@nikolka3811 ahoj, prosím ťa aký je postup keď chcem zájsť za pani Ankou? som z LM, za každé info ďakujem 🙂
Ahojte,bude robit p. Anka cez sviatky?
@148terka148 myslim.ze. od.20.12. až do odvolania nerobí,tak písala na svoj fb
@jana818181 skúsenosť žiadnu bola som tiež prvý krát a teda pomaličky skúšam všetko čo kázala. Uvidíme aký bude efekt a výsledok 😂😂