co na to hovorite? sranda..mne sa pacia tie kastingy najviac 😉
nojo ale tam už nebude Miro 🙂))
A je to tu znovu. Komu fandíte? Mě při prvním kole hrozně překvapil ten poslední Martin Kruc. Fakt zpíval jak B.Adams. No uvidíme jak to bude s jinou písničkou. Ale donutil mě to zkouknout na netu znovu. viz
https://www.youtube.com/watch?v=2KKVnRwSgtk
No a pak je dobrý Ševčík. Celkově kluci se mi zdají lepší. Ale ta simona taky dobrý.
ahojte, zasmiala by so msa, keby v absoltnom finále bol Ševčík a ten Kudrnáč
Tohle budou zpívat kluci:
Martin Harich Desmod - Som na tebe závislý
Lukáš Ondruš Elton John - Can you feel the love tonight
Lukáš Adamec Vašo Patejdl - Nepriznaná
Jerguš Oravec Red Hot Chilli peppers - Under the bridge
Matej Piňák Elán - Láska moja
Martin Kurc Rixard Marx- Right here waiting for you
Michal Šeps The Bangles - Eternal Flame
Noah Ellenwood Bruno Mars - Just the way you are
Petr Ševčík Keane - This is the last time
Tomáš Jurenka V. Neckář - Chci tě líbat
Jerguš! Noah! Ja to chvalabohu dnes nepozerám lebo by som z nich asi umrela 😀
Tak kdo se dneska těší na kluky?? 😵 Jsem moc zvědavá na Ševčíka, zrovna si pouštím jeho Keana 😉 a na Michala Šepse 🙂
Pozdravujem fanúšikov 🙂 , dnes žiadne ohlasy? Chalani spievali super, som ozaj zvedavá, kto zajtra skončí 😢 , ťažko už vybrať slabší článok...Dievčatá som včera videla len letmo... 😉
@jalao ja som pozerala, chalani si tento rok silnejší ako dievčatá. Fakt neviem kto vypadne , mne sa nepáči jerguš a Kurz, ale je to na divákoch.
Z dievčat to bude jednoduché, hlavne zo Sloveniek, lebo tam je len jedna jediná dobrá( Simona) tie ostatné dve s atam dostanú s odretými ušami.
@lussy23 no tak tebe to "vyšlo"! 😝 😢 😢 Mne sa Jerguš práveže páčil, nie jeho image, ale jeho skvelý spev.... Všetky 3 pesničky dal krásne, originálne, s tou gitarou to bolo v I. kole asi najlepšie... Ostatní, čo vypadli, mi nejako hrozne chýbať nebudú, ale moja dcéra tu skoro bulila, ked vyhlásila Noaha 😀 😀 😀
@klara.t My sme novinky zo Superstar sledovali sporadicky na nete práve kvôli Jergušovi. Taký sympaťák, mierne sa od ostatných líšil, zrejme preto sa nepáčil, ktovie? A inak najznámejší Jergušovia na Slovensku okrem Oravca sú Lapin (literárne postava zo Zbojníckej mladosti) a Bača (bývalý hokejový reprezentant a tréner), meno ale naberá na popularite a aj tu na Koníku nájdeš zopár mamičiek Jergušov - napríklad mňa 😀 .
Tak já tipla všechny 4 na vypadnutí 🙂 Myslím, že češi jsou letos silnější než slováci. Celkově je tento ročník hodně silný. Ten minulý se s tím nedá vůbec srovnat. Mě Chodůr z minula úplně leze krkem. Za to letos je to fajn. Nesilnější je samozřejmě Ševčík, pak se mi líbí Gábina. Ze SR je dobrá Simona a z kluků Lukáš Adamec. Mě se líbí i Kurc. V tom posledním kole nic moc, ale jak dal toho Adamse...nerozeznala bych to od originálu, kdyby to pustili v rádiu. Jamaský kluk je super, ale spíš jako šoumen. Na vítězství ho netipuju.
Teď myslím vypadlou slovenské holky. Možná Celest s Claudií. Podle mě jsou teď nejslabší. Tak uvidíme. Ale těším se na společnou písničku. Ta minulá byla super.
Heaven od Bryana Adamse:
https://www.youtube.com/watch?v=s6TtwR2Dbjg
Heaven od Kurce:
@klara.t - Súhlasím takmer so všetkým. Aj mne sa tento ročník zdá lepší ako minule, a v súvislosti z prvou sériou mi je ľúto, že vypadol minule Lukáš Ondruš(ten kučeravý) ☹
A včera, keď tam stáli Noah a Peter a Leoš povedal, že,,překvapive" so m s anormálne zľakla, že sa ľudia zbláznili a vypadne Peter 😀
Tak mě se Lukáš Ondruš nelíbil. Jednak vzhledově - nejsem na takové cukroušky s kudrdlinkama, co dělají sladké oči do kamery (až to přeháněl), tak i pěvecky. Ale možná, že se ještě pár kol mohl udržet, ale dál by stejně nedošel.
Hm, keby Lukáš nebol môj typ, možno by sa ani mne nepáčil, ale mne s ahrozner páčia kučeraví . M?ne sa nezdalo, že by bol až taký cukríček ako napríklad ten Noah alebo Miro Šmajda z prvej série, 😝
co hovorite na tohtorocnu superstar???????????
nevidela som ani jednu cast mali by si dat pauzu zacina to byt otrepane
Suhlasim s lencika uz nech s tim skoncia a vecer daju riadne film ktory si clovek moze vychutnat
Už by s tým mali skončiť. ! Veď zo všetkých superstar s aujal len Cmorík, Ben a tá Dominika Stará a ten podivín čo pripomína leva.
Inak sa smejem že v každej sérií je nejaký ten sladulínko s dlhými vláskami😀
ahojte, nabudúci rok bude druhá séria Superstar 🙂