icon

Cestovanie na skoršom rýchliku so zakúpeným lístkom

santiagooo
12. aug 2025

Chcela by som ísť na skorší vlak aj keď už mám kúpený lístok na iný (ZSSK)
Ahojte, prosím Vás, neviete niekto, či je veľký problém, ak by som šla na skorší rýchlik, keď už mám zakúpený lístok na neskorší spoj?

beata_k
12. aug 2025

@santiagooo Je povinne miestenkovy?

santiagooo
autor
12. aug 2025

@beata_k Nie je povinne miestenkovy

jaskolka
12. aug 2025

@santiagooo tak kúpený lístok platí od toho času,ako ide ten neskorší spoj,čiže logicky mi z toho vyplýva,že neskôr by si ísť mohla(keď lístok platí obvykle do ďalšieho rána),ale skôr nie (keďže ti ešte lístok neplatí)

jaskolka
12. aug 2025
@beata_k

@santiagooo Je povinne miestenkovy?

@beata_k tam ani nejde o miestenku,ale o to,že skôr jej časovo lístok ešte neplatí. Neskorší spoj je možný,ale skôr nie.

klementinka58
12. aug 2025

Neskor mozes skor nie nas tym sprievdca oboznamil ked sme sli skor ze treba citat podmienky

santiagooo
autor
12. aug 2025
@klementinka58

Neskor mozes skor nie nas tym sprievdca oboznamil ked sme sli skor ze treba citat podmienky

@klementinka58 A platili ste vtedy nejakú pokutu?

klementinka58
12. aug 2025
@santiagooo

@klementinka58 A platili ste vtedy nejakú pokutu?

@santiagooo pustil nas na tie listky co sme mali

sweet20
12. aug 2025

@santiagooo ja by som ho vratila a kupila si novy.. kupovala si to online alebo osobne na pokladni?

e1i
12. aug 2025

@santiagooo ano je to proklem,minule to sprievodkyna vysvetlovala cestujucemu. Na neskorsi mozes ist ale na skorsi nie. Musel si kupit listok u nej samozrejme s prirazkou. Lebo ludi napadne hocico. Ide na skorsi a potom poziada o vratenie toho povodneho listku. Takze neda sa ist na skorsi.
Skusenost spred 2 tyzdnov.

minutka
12. aug 2025

Listok sa da vratit. Aj pri okienku. Strhnu tusim 10%

santiagooo
autor
12. aug 2025
@e1i

@santiagooo ano je to proklem,minule to sprievodkyna vysvetlovala cestujucemu. Na neskorsi mozes ist ale na skorsi nie. Musel si kupit listok u nej samozrejme s prirazkou. Lebo ludi napadne hocico. Ide na skorsi a potom poziada o vratenie toho povodneho listku. Takze neda sa ist na skorsi.
Skusenost spred 2 tyzdnov.

@e1i Myslela som si. Ďakujem pekne za najčerstvejšie informácie :D