icon

Cestovanie vlakom s dieťaťom

18. apr 2025

Ahojte. Prosím poraďte mi. Ja som vlakom cestovala asi 10 rokov dozadu. Teraz plánujem cestu zajtra s dcérou - 2,5 roka . Je to trasa Záhorie - Bratislava . Ponuka mi možnosť kúpiť “detské miesto” - vlak by mal byt ec . Ja tomu vôbec nerozumiem - je to lepšie pre deti ? Cesta by mala trvať do hodiny . Mám trochu obavy leno dcéra je fakt zíva a vlakom ešte nešla - mám kúpiť dva lístky na detské miesto ? Vie mi niekto prosím poradiť ? Naozaj sa absolútne nevyznám 😭 moc ďakujem . A bude to detské miesto naozaj nejak prispôsobené deťom ? Ďakujem

markusrasford
18. apr 2025

Nemusíš do 6 rokov kupovať lístok. Keď je zaradený detský vozeň tak tam bude a treba ísť si tam sadnut

em4life
18. apr 2025

Je to prispôsobené v tom, že keďže pôjde o detské kupé, ľudia sa nemôžu sťažovať na rušenie deťmi. V niektorých vlakoch bývajú tie kupé doplnené o detské motívy.

markusrasford
18. apr 2025

Lístok si kúp cez appku ideme vlakom

saxana000
18. apr 2025

Listok bude do detskeho kupe kde budu prevazne ludia s detmi ktorym nevadia deti alebo tam maju vlastne.. teda ziadne zazerajuce babky vyzadujuce striktne ticho.plus tam su nejake mile obrazky a na sklapacom stoliku byva nakreslene človeče.

iivancova
18. apr 2025

Šli sme pred týždňom, odporúčam. Kupé sú onálepkované, záchody veľké aj s pultom na prebaľovanie a stolik tiež poslúžil. Kupovala som si pre seba lístok a lístok pre dcéru (zadarmo) plus miestenku v detskom vozni.

iivancova
18. apr 2025

Posielam návod na miestenku pre teba a dieťa, ďalej už len vyberieš miesta, doplníš mená atď.

https://predaj.zssk.sk/search

autor
18. apr 2025

@iivancova jejda , ani nevieš ako ti ďakujem . Nájsť si čas a takto napísať poradiť cudziemu človeku . Si úžasná , nech sa ti tvoja dobrota a láskavosť vráti . Ešte raz moc ďakujem 😍

autor
18. apr 2025

Ďakujem ďakujem ďakujem všetkým za odpovede , veľmi ste mi pomohli ❤️

euka210
18. apr 2025

Detske kupe resp.vagon je vhodny pre cestovanie s detmi. Co som sla Ba-Ke, tak bolo farebne a vues, ze okolo su deti a nikomu to vadit nebude ked aj bude hlucnejsia, lebo je to vozen na to urceny.

iivancova
18. apr 2025

Sama som to dlhšie hľadala, tak som rada, že ti to pomohlo 🙂❤️

beata_k
18. apr 2025

Detske kupe je povinne miestenkove. Pozor kupe su len tusim tri, dalsia cast je otvoreny vozen.