Cestovanie vlakom s dieťaťom
Ahojte. Prosím poraďte mi. Ja som vlakom cestovala asi 10 rokov dozadu. Teraz plánujem cestu zajtra s dcérou - 2,5 roka . Je to trasa Záhorie - Bratislava . Ponuka mi možnosť kúpiť “detské miesto” - vlak by mal byt ec . Ja tomu vôbec nerozumiem - je to lepšie pre deti ? Cesta by mala trvať do hodiny . Mám trochu obavy leno dcéra je fakt zíva a vlakom ešte nešla - mám kúpiť dva lístky na detské miesto ? Vie mi niekto prosím poradiť ? Naozaj sa absolútne nevyznám 😭 moc ďakujem . A bude to detské miesto naozaj nejak prispôsobené deťom ? Ďakujem
Je to prispôsobené v tom, že keďže pôjde o detské kupé, ľudia sa nemôžu sťažovať na rušenie deťmi. V niektorých vlakoch bývajú tie kupé doplnené o detské motívy.
Lístok si kúp cez appku ideme vlakom
Listok bude do detskeho kupe kde budu prevazne ludia s detmi ktorym nevadia deti alebo tam maju vlastne.. teda ziadne zazerajuce babky vyzadujuce striktne ticho.plus tam su nejake mile obrazky a na sklapacom stoliku byva nakreslene človeče.
Posielam návod na miestenku pre teba a dieťa, ďalej už len vyberieš miesta, doplníš mená atď.
@iivancova jejda , ani nevieš ako ti ďakujem . Nájsť si čas a takto napísať poradiť cudziemu človeku . Si úžasná , nech sa ti tvoja dobrota a láskavosť vráti . Ešte raz moc ďakujem 😍
Ďakujem ďakujem ďakujem všetkým za odpovede , veľmi ste mi pomohli ❤️
Detske kupe resp.vagon je vhodny pre cestovanie s detmi. Co som sla Ba-Ke, tak bolo farebne a vues, ze okolo su deti a nikomu to vadit nebude ked aj bude hlucnejsia, lebo je to vozen na to urceny.
Sama som to dlhšie hľadala, tak som rada, že ti to pomohlo 🙂❤️
Detske kupe je povinne miestenkove. Pozor kupe su len tusim tri, dalsia cast je otvoreny vozen.

Nemusíš do 6 rokov kupovať lístok. Keď je zaradený detský vozeň tak tam bude a treba ísť si tam sadnut