•
11. dec 2007nebudu
0
Kristi a dobré???nežárlila jsi??nevím,jestli bych to překonala..třeba když se milujem,tak si u toho vykládáme jak bychom to dělali ve 3,je to rajcovní ale realita...nevím no 😞
babule aj ten moj mi rozprava pri tom vselijake "hluposti"aj sa hanbim to napisat :-N 😃
Kristi...i kdybych mu to chtěla splnit,tak stejně není s kým :-p leda nějakou zaplatit z bordelu a to teda néééééééééé.
a nebyl manža víc s ní??
a nebyl manža víc s ní??
alcatko,přesně tak,s..r na to.
francesca,taky má takové představy,co stím ale uděláme?? :-N
francesca,taky má takové představy,co stím ale uděláme?? :-N
tak můj chlap o tom mluví už dobrých 5 let, že by chtěl trojku, ale zatím zůstává jen u fantazie, často o tom při sexu mluvíme. Já bych do toho i šla, ale to by musela být jiná atmosféra, třeba někde na exotické dovolené a s někým, koho nebudu denně potkávat :-N . A taky potřebuju shubnout, protože si nepřipadám sexy :-p
Kristi..prosím tě,a to jste se jako domluvili,že na to tak půjdete nebo to tak nějak samo??já absolutně netuším,jak bych do toho jako šla :-p
danullinnka: ja som sa ho pytala preco mi to hvori, ci by to naozaj chcel a dokocna sa sa zahrala na hrdinku a povedala, ze neco vymyslim a on ze, nie nie ja len tak recnim o tom, ved mam co robit s tebou 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli