Chceli ste pomôcť, ale vznikol trapas?
Ahojte. Uz sa vam niekedy stalo, ze ste chceli niekomu pomoct a bol z toho nakoniec totalny trapas? Ja som dnes nieco vyviedla a hanbim sa ako pes ☹ nechcem vediet ako sa musela citit dotycna pani
@zuzubb007
Bola som rano v skole a chodi tam aj pani, ktora je skoro nevidiaca, isla zrovna okolo mna a bolo nas tam viac, tak bola trosku zmatena, tak som myslela, ze hlada vychod, tak som mu nasmerovala ku dveram, presla som s nou tam a ona, ze nie ze ona tam ma este druhu dceru, ze sa prezlieka, no v riti som sa videla
Však nič také hrozné sa nestalo. Ospravedlnila by som sa a opýtala, že teda ktoré poschodie a triedu hľadá a zaviedla ju tam.
Teraz ti to príde hrozne, o týždeň sa obe na tom zasmejete 😊
Ahoj, to sa stava, len niektori z nas to viac riesia.ja tiez obcas dlhsie riesim trapas, moj muz uplne naopak, ani po ocividnom trapase nic neriesi, dokonca o nom ani nevie :D
Ja som raz pustila pani sadnut v takom malom dodavkovom minibuse.bola velmi rada.ako som vstavala zo sedadla a ona si tam potom mala sadnut,tak bolo vsade malo miesta a ja som jej nechtiac presla drsnou podrazkou zimnej topanky po priehlavku nohy. Bolo este trochu snehu, ona uz mala nejake poltopanky a z nohavic jej trcali silonky.cize ten priehlavok mala nechraneny a ja som jej ho zrajbala 😀
Bolo to 2002 na jar a doteraz si pamatam jej vyraz v tvari 😀
Tak ten tvoj "trapas" je uplne nič oproti tomu co sa stalo kedysi davno mne. Ja som kvoli svojej "pomoci a vycitkam" nespala niekolko noci...Bola som na vysetreni na poliklinike, ked som sadala do auta, pristavila sa pri mne stara pani, ze ide od lekara, brali jej krv a je jej zle, ci by som jej nemohla zavolat taxik. Tak som jej ponukla, ze ju odveziem domov nech mi povie adresu. Pani sadla do auta, odviezla som ju az pred bytovku. Kedze mala barly, isla som jej pomoct vystupit. Vystupila som z auta, zabuchla predne dvere a ona tam mala prsty!!!!..doteraz nechapem ako tam zo zadu vopchala tu ruku, ale az mi prislo zle. Chcela som ju zaviest naspat na urgent, ale prstami hybala, nechcela ist. Nemala ani telefon, ale na druhy den som tam vyslala manzela nech ju skontroluje. Nastastie nebolo nic zlomene, len udrete....
Ďakujem baby, hneď sa cítim lepsie 🙂

Ani nie, záleží teda čo si spravila, nie každý to berie tragicky, veď napíš príhodu a potom sa lepšie vyjadria ini