icon

Chcem byť vyššia

dumbo10
3. júl 2017

Ahojte baby čo mam robit aby som mala o pár cm viac bez opätkov nejake cviky alebo čo??

deti95060810
3. júl 2017

koľko máš rokov? Lebo ak do nejakých 16, 17 máš ešte šancu niečo podrásť...Ale ak viac, musíš sa uskromniť aj s tým čo Ti nadelila príroda, popr. gény.
žiadne vitamíny na rast nepomôžu, ani žiadne dostupné lieky z lekárne....pozeraj sa po svojich príbuzných - rodičov, tety, strýkov, staré mamy, ....tam nájdeš odpoveď na svoj rast.

ivuska00
3. júl 2017

To máš ako ja s nohami, chcela by som menšie, ale bohužiaľ, nespravíme nič.... teda ty si dáš aspoň opätky 😉

bosoriak
3. júl 2017

@dumbo10 neexistuju cviky na vyrastenie. mozes sa naucit vystriet sa a mozes sa naucit nosit opatky. to su tvoje jedine moznosti.
ja mam 152 cm, takze viem o com hovorim, ked ti poviem, ze nie to ako si vysoka, ale co mas v hlave a v srdci sa rata. 🙂
inak vhodnym oblecenim sa daju robit zazraky. pohladaj si na googli petite fashion blog, uvidis sama.

butyha
3. júl 2017

Existuje "riesenie", daj si vyhladat "Distraction osteogenesis" alebo "Stature lengthening"
Zlozita, bolestiva, nakladna operacia...

Video s pokecom:

https://www.youtube.com/watch?v=ImkuUN2mSdw

Studia. https://goo.gl/KmJfPG

dumbo10
autor
3. júl 2017

@bosoriak a môžem sa spýtať koľko maš rokov?

sissy27
3. júl 2017

@dumbo10 fyzický rast u dievčat končí cca 2 roky po prvej menštruácii. Ja tiež nemám ani 160cm (ak sa dobre vyspím, tak tých 158cm) a nepovažujem to za problém. Aj veľmi veľa slávnych žien má menej ako 160cm a zarábajú ťažké milióny - holt, dobrého veľa nebýva 😎 (Madonna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Ariana Grande, Lucie Bílá... To len tak narýchlo čo si spomeniem z hlavy).

bosoriak
3. júl 2017

@dumbo10 ja uz mam tu lepsiu polovicu za 30 smerom k 40. 🙂

sissy27
3. júl 2017

@dumbo10 a koľko máme rokov - myslím, že drvivá väčšina z nás už má viac ako tie dva roky po prvej menštruácii, aj po maturite a asi aj po pôrode 😉 tipujem že plus mínus toľko, čo tvoji rodičia 😉

jofajofa
4. júl 2017

Ak este nemas uzatvorene rastove strbiny.....je moznost hormonalnej liecby. Musis k endokrinologicke - ta vysetri v akom stadiu rastu si a zhodnotni prepodklady rastu na zaklade vysky rodicov, starych rodicov a ci vobec ma zmysel riesit tvoju vysku. Za problemovy vzrast sa povazuje pod 150cm........Poriesit to dokaze jedine endokrinologicka - nik iny ti nedokaze pomoct, ani konzumacia nejakej speci stravy, ani cviky (tam je externe ovplyvnovanie takmer zanedbatelne - teda ak sa stravujes normalne). Genetika je genetika.....a len hormony su cesta k rastu......