Chcem dať zobrať odtlačky. Ako postupovať?
Dobrý vecer, môžete mi niekto poradiť postup čo robit keď chcem dať zobrať otlačky z kovovej krabicky? Dá sa to vobec vybaviť? Kolko to stoji? Kde sa to robi?
CSI Miami akurat tak.
@doriiis boli mi ukradnute peniaze
Tak si to mala hlásiť na policii
@viestta bude to niekto z rodiny na 100%. Mam aj podozrenie že kto ale neprizná sa. Preto potrebujem otlačky
sukromny detektiv
dáš trestne oznámenie udáš kto v tom čase bol u teba a všetkým ich zoberú vezmú krabičku a oni to budú vedieť. Tak amatérsky robiť no neviem to asi výsledok nebude 100 percentní . A neobviňuj konkrétne na polici nikoho lebo ak sa preukáže nepravda a TY ho krivo obviniš otočí sa to proti tebe Súkromný detektív to by stalo okolo 1000 eur to je úkon.
ono zalezi kolko ti zmyzlo a kolko mas rokov ak len neakych 10-20 liber zo sporkasky nik s s tym zaoberat nebude ..
V rodine si to vyriešte sami. Kým nejde o státisíce, tak si to doma vyrieste
@elizabet173 to je ta s tou dvackou? 😀
kedze realita nie je ako v kriminalnom filme, tak policia sa tym zaoberat nebude pokial neslo o zavazny trestny cin.
neviem ci nejaky sukromny detektiv sa tym zaobera, ak ano, tak suma za tuto sluzbu bude isto ovela vacsia ako ukradnuta suma.
@syslik81 bolo to 4ciferne cislo takze nemozem to nechať len tak
@elizabet173 píšem prvýkrát
podaj trestne oznamenie -inu moznost nemas ..
A s akymi odtlackami by si ich porovnala? A akou metodou? To sa robi iba na policii a odtlacky vyhodnotia iba v Kriminalistickom ustave. A z kovovej krabice, kroru pochytal kde kto, tak ani neodoberes kvalitny odtlacok, ktory vy bol vhodny na skumanie a porovnavanie.
@elizabet173 bohužiaľ nezartujem. Cez policiu som to nechcela riesit kym som to nepovedala všetkým členom rodiny… viem mozno chyba ale dúfala som, že sa niekto prizná.
Boze si fakt take teliatko?
@zoro9836 lenze teraz už nik nepojde keďže vedia že už viem o tom že ich niekto vzal
4cifernu sumicku si nechávať v krabičke v izbičky. Inak super rodina :D nik z jich predpokladám nechce aby sa zlodej nasiel🙂 možno si rozdelili
Kakaový prášok, lepiaca páska a jemný štetec (na tvár). A ešte nejakým úskokom získať odtlačky príbuzných (z ich šálky na kávu a pod.), nafotiť kvalitným foťákom, stiahnuť do počítača, zväčšiť, vytlačiť obrázok a hra na Detektíva Orieška môže začať (teda porovnávať odtlačky z krabičky a z vecí, ktorých sa dotkla vždy len jedna osoba z radov podozrivých). 😉 A nezabudnite vziať odtlačky aj sebe...
Na tej škatuľke ani nemusia byť použiteľné odtlačky, ved to bude cele ocapane a mohli to mat v ruke hociktorý ľudia hocikedy 🙂
spravila si chybu, ze si verejne povedala, ze o tom vies. to z teba detektiv nebude. robi sa to takto: "zmizli mi nejake peniaze, nevies o tom nieco?" nevinny clovek sa pyta a chce vediet viac, nevie, o co vobec ide. vinny sa vacsinou pyta, preco sa pytas jeho, ci ho podozrievas a je casto agresivny.

Amatérsky to vieš spraviť aj sama.Detskym púdrom,púdrom alebo pudrovym uhlím a lepiacou páskou.Ale načo ti to bude? Nikto ti nevypatra majiteľa odtlačkov iba tak