icon

Chcem kúpiť sušičku, no som z toho unavená bo neviem vybrať tú pravú.Prosim vaše skúsenosti. Ďakujem

helen49
25. okt 2019
tenerifka
25. okt 2019

hocijaka AEG, Bosh,alebo vyssia trieda Siemens....treba si vybrat podla kg a tvojej peñazenky, je to v podstate jedno. Na uplne lacne znacky(Beko, Whirpool) radsej zabudni

jarhal
25. okt 2019

stredna cesta ..kup taku ktora ma tepelne cerpadlo a nizku spotrebu ..apon A++
ja som mala beco ,vydrzala 8 rokov ..2 roky mam AEG... tepelnym cerpadlom.. neda sa to porovnat ten vyvoj ide stale dopredu ..kupuj ked su akcie ..ja som vystihla dvojitu cez vikend mal elsatex zlavu 20%na uz vsetku bielu technku 659 € ma vysla na 470€

marsmykkok
25. okt 2019

Ja mám pár dní Beko. Nechcela som veľa investovať lebo ju plánujem využívať len v zime, čo som pozerala lacnejšie modely Electrolux, AEG a tak do 450 eur mali aj horšie recenzie, Candy zase že nekomunikuje servis a nerieši opravy, tak som vyberala z Beko kedže mi vyšla najlepšie pomer cenový strop verzus recenzie.

lubisvecko
25. okt 2019

@helen49 ja som si kupila susicku tej istej znacky ako mam pracku, aj sa tak odporuca 🙂

janus32
25. okt 2019

mám beko 🙂 zlatá stredná cesta 🙂 som spokojná🙂

jarhal
25. okt 2019

@lubisvecko fakt ? a kto ? nie je to jedno? ved co ak periem v rukach ? v com je vyhoda rovnaka znacka? to by ma zaujimalo..

lubisvecko
25. okt 2019

@jarhal to netusim preco, ale kazdeho ked sa opytam tak, ze aku susicku tak mi povedia ze ako pracku, ja ich mam na sebe polozene tak asi preto.. ak peries v rukach logicky ti to moze byt uplne jedno..

jarhal
25. okt 2019

@lubisvecko tak asi preto ze ich mas na sebe inak to nema logiku😉 v rukach neperiem ..to bol len priklad ..

lubisvecko
25. okt 2019

@jarhal ja som to pochopila 🙂 len som podotkla, ano asi preto, nepytala som sa, ale kamoska nema a tez odporucili rovnaku znacku,..

deti95060810
25. okt 2019

mám ten istý problém ako ty...neviem si vybrať z toho množstva...mm kdesi vyčítal že test vyhrala sušička Bosch.... aj presné číslo som napísala len to nemôžem nájsť....v Alze stála 530 e ako nová, alebo potom ako zánovná 470 e....
ešte máš možnosť pozrieť napr. Heuréka, alebo Mall a tam si presne naťukáš akú chceš cenu - od do, alebo hĺbku sušičky ....a nakoniec ti vypíše na základe tvojich zadaní konkrétne typy...

saskia_98
25. okt 2019

Bosch alebo lg. Ja mam bosch a parada a mamka lg a vravela ze je mega spokojna. Zial konkretne typy uz nepamatam...

amarilka26
25. okt 2019

Tiez som to nedavno riesila, nakoniec som sa rozhodla pre LG a som spokojna, je ticha a pradlo rovno skladam do skrine po suseni 🙂

maca2017
25. okt 2019

@helen49 My sme práve kúpili Lord, čo je prezlečený Bosch 😆. Akciová cena nebola až taká zaujímavá, skôr bol benefit 5 ročná záruka v cene na celý spotrebič...Práčka +sušička má vyšli na 1040€...

gumkac19
26. okt 2019

@helen49 mam beko na 8kg uz takmer rok a som spokojna
rodicia maju beko uz 2,5roka

evittam
26. okt 2019

@helen49 Urcite kondenzačnu s tepelným čerpadlom. A odporúčam BOSCH.