Chcem navštíviť médium
Dobrý deň, neviem ako to napísať, začalo to, keď som bola malá, mala som možno 5-6 rokov. Rodičia sedeli v kuchyni a ja som si už šla ľahnúť. Neviem ako, zrazu som vedela, že starkin brat zomrel. Prišla som to oznámiť rodičom, že ,,Babano” ako som ho volala, je v nebíčku. Pozerali na mňa ako na zjavenie, mysleli si, že sa mi niečo snívalo. Chvíľu na to im volali z nemocnice, že starkin brat naozaj zomrel. Potom sa táto situácia ešte párkrát zopakovala. Cca dva týždne predtým ako zomrel môj bývalý priateľ, som mala silný pocit, že je niekto so mnou v izbe. Neviem prečo, ale vedela som, že to je staršia žena a zúfalo sa mi snažila niečo o mojom vtedajšom priateľovi povedať, ale nevedela som čo. Keď som ho videla naposledy, a pri tom som nevedela v ten moment, že ho už neuvidím, prešiel mnou mráz. O pár dní na to bol mŕtvy. Havaroval. Na pohrebe farár rozprával o tom, aký skvelý vzťah mal so svojou zosnulou babičkou. Boli sme spolu krátko, predo mnou ju nikdy nespomenul, ale v tej chvíli som vedela, že to bolo ona, kto bol so mnou v izbe. Pri niektorých ľuďoch sa mi dokonca stalo, že som už pri zoznámení mala pocit, že mám s daným človekom milión spomienok, ktoré si ale neviem v tej chvíli vybaviť. Časom sa z nás stali mimoriadne blízki priatelia. Väčšinou viem, keď sa ocitnem na mieste, kde niekto zomrel. Okamžite cítim ten chlad, takú špecifickú energiu, ktorá tam po takej udalosti zostala. Raz som u kamaráta na byte dokonca ukázala na stoličku, ktorú mal bývalý majiteľ na balkóne a rád na nej sedával. Vtedy sme ešte nevedeli, že to bol chlap a stolička bola zložená v skrini, nemala som skade vedieť, že ju mal na balkóne a sedával na nej. Neviem to dosť dobre opísať, ako to funguje. Ako keby za vami niekto stál a hovoril na vás, až na to, že nepočujem žiadny hlas, len sa mi v mysli vybaví myšlienka. Dlho som sa snažila v sebe tieto veci potláčať a nevenovať tomu pozornosť, lebo pravdou je, že sa týchto vecí bojím a mám pred nimi veľký rešpekt. Dnes si ale hovorím, že by som chcela navštíviť nejaké médium alebo niekoho, kto sa takýmito vecami zaoberá a mohol by vysvetliť, prečo sa mi to deje, prípadne ma usmerniť. Je tu prosím niekto taký? Ďakujem.
Skús napísať tu na Modrom koníkovi do skupiny Duchovno, nadprirodzené alebo Medzi nebom a zemou. Tam by ti mohli vedieť poradiť.

Kto si ?