icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

Strana
tina2510
13. jún 2010

ahoj, ja by som uz chcela hned ale akosi to nie je az tak lahke 😔 Tina

caribic
13. jún 2010

ahojte, hladám neakú novú témičku a táto ma tešíí. Aj my sa tak neako chceme snažiť o bábenko.

lalia21
13. jún 2010

Ahojte-takto podobne som aj ja "plánovala"...no rozhodli sme sa začať snažiť skôr..takže my sa snažíme od konca apríla..zatial neuspešne ☹ no aj ja som najprv tak rozmýšlala že až v lete-aby sa drobček narodil do teplúčka-čo už teda v máji v podstate je...no ked okolo seba čítam ako sa snažia 2,4,5 rokov.... ☹ takže v tomto už neplánujem-pretože si už myslím že dieťatko sa naplanovať neda-málokomu sa to podarí na prvý,druhý krát ☹ v to som dufala aj ja,no cca v utorok by mala prisť mrška-tak uvidíme či príde 😉
No želám Vám aby vam to naozaj vyšlo vtedy kedy si to naplanujete-vela šťastia 😉

caribic
14. jún 2010

@lalia21 ahoj, ta ja som po MA. v máji sme prišli o bábo,to sa zadarilo na prvý šup a takk dúfam, že tentokrát nám to vyjde a bude všetko ok. 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic to mi je luto a drzkam palce a som rada,ze sa niekto do tejto temy pridal

caribic
14. jún 2010

no dúfam, ze témička sa ujme. 🙂

Tak ja čakám prvu MS a potom začneme so snažením.ale zatial tak bez rátania,či merania.len to necháme na prírodu a po tých 3 mesiacoch to začnem brať vázne 🙂

Ja som tu stratu miminka v 8 tt brala strašne zle,ale velmi mi pomáha to že čoskoro budem znova tehu a pôjde všetko ako má byť a okrem toho uz doma mám jedno zlatko a to mi teda nedovolí byť dlho smutnou. 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

tak aspon,ze mas nejaku radost doma,my zacneme v auguste este mam tabletky na mesiac a aj my to chceme nechat na prirodu ak ma byt tak bude

lalia21
14. jún 2010

@caribic tak to ste boli s tých šťastnych-ked sa Vám zadarilo na prvý šup 😵 no bohužial-čo mi je luto že to neskončilo podla tvojho želania ☹
Držím palce aby to tentokrat všetko dobre dopadlo 😉
No my sme sa zatial tiež snažili bez merania a ovulačnych testov...no teraz čakam na mršku (hoci najšťastnejší by sme boli keby neprišla 😔 ) a ak príde-zrejme si potom kupim ovu testy...

lucy56
14. jún 2010

Ahoj
pridavam sa k vam,my sa tiez snazime a nechavame to zatial na prirodu,teda nic nepocitame ani sa nemilujeme na povel ale uz som si kupila testy ovulacne aby som vedele presnejsie kedy mam ovu,lebo zatial iba tak hadame a skor sme mali taky problem,ze v case ovu sme neboli vobec doma,sme dost spolocenski tak stale niekde sme na chate, u nasich a to potom veru nemame kedy ani sa milovat.Dufam ze sa zadari do konca tohto roka aspon,aj ked planovat sa to asi moc neda.

lalia21
14. jún 2010

@lucy56 ahoj 😉 no sme na tom podobne...doteraz sme to nechávali- "na prírodu"...no ak teraz príde mrška-tak si nakupim ovu testy-nech sa trochu odsledujem-kedy mam ovulaciu...musíme len všetky veriť že sa nam čoskoro zadarí a nesmieme sa na snažilkovanie velmi upínať.......... 😉 veru máš pravdu plánovať sa to moc nedá... ☹

mirka251
autor
14. jún 2010

je lepsie si uzivat sexik a netlacit to. super baby rozbehnime to

caribic
14. jún 2010

tak pri prvom chrustikovi nám to trvalo pol roka ale to som posledný mesiac merala teplotu a presne vedela kedy je ovulka a pri druhom som uz tiez hned spoznala kedy je ovulka a hlavne mna po oplodnení vajička v oboch rázoch nenormálne bolelo podbruško.mala som aj krče,tak som hned vedela, že som tehu.
teraz po kyrete som zvedavá kolko nám to potrvá a či to spoznám. a dalej ja som potratila,lebo ma potriasla elekrina. 🙄 🙄 🙄

caribic
14. jún 2010

pozerám, že všetky máme málo príspevkov na MK. ja som zatial pod novým nickom baby.nechcem,aby ma tu znova niekto našiel.

caribic
14. jún 2010

@mirka251 po tabletkách je dosť vysoká šanca otehu,počkaj hned sa ti podarí a aby neboli aj dvojičky. 😀 😀

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic bola by som rada,keby sa podarilo.sestrina kolegyna vysadila tabletky a o tyzden bola tehotna. tak to ta muselo mrziet,ze kvoli elektrine a neboj podari sa a budes stastna

caribic
14. jún 2010

@mirka251 hej ja viem,ešte idem na neaké vyšetrenia. prevencia radšej aby som si nič nevyčítala a verím, že v auguste uz budem tehulka 😵 😵

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic tak ti to prajem a drzim palce.mozno budeme spolu tehulkovat

caribic
14. jún 2010

@mirka251 😵 😵 😵 😵 😵

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic a odkial si?

caribic
14. jún 2010

ja som z nitry

mirka251
autor
14. jún 2010

aha ja lucenec

lalia21
14. jún 2010

caribic-tak to mi je luto že si potratila kvôli tej elektrine ☹ ☹
veru,babulky-mohli by sme tu o chvílu všetky spolu tehulkovať
😵 😵 😵
Mna čaká koncom mesiaca vstupna prehliadka u noveho gyn,tak som z toho trošku nervozna-ale aspon ma skontroluje
😀 😔

mirka251
autor
14. jún 2010

@lalia21 to zvladnes 😉
to by bolo super a este by sa k nam niekto mohol pridat nech sa tesime viacere 🙂

caribic
14. jún 2010

@mirka251 ja dúfam, že v auguste hádžem novú tému v spoločných termínoch a sa pridáme 😀 😀 😀 😀

lalia bude všetko dobre nebojkajsa

ja mám doma nakúpených20 tehu testov. boli za velmi dobrú cenu,tak ja som sa už pripravila. 😀 😀 😀 mna baví testovat a hladaťdve čiarky,je to taký super pocit 😵 😵 😵

caribic
14. jún 2010

@lalia21 kolko sa už snažíte??

janirea
14. jún 2010

ahojte dievcata,
uz druhy raz citam vase prispevky a rozmyslam, ci sa pridat, ci nie 🙂
aj my by sme chceli znovu zacat od augusta-septembra,,,alebo teda do konca roka uz byt tehulka,,,nejdem nic silit, ani merat, ani sledovat zatial,,,,
snazime sa v podstate uz od augusta minuleho roka,,,,aj ked otehu sa nam podarilo,,,ale zial nie s uspesnym koncom, tak sme si dali prestavku a uvidime ako to pojde a ako sa podari

lalia21
14. jún 2010

@mirka251 😉 😉
no myslím že Nás tu bude určite viac-postupne sa tu nakopíme-ešte to je čerstvá témička 😀 😉
No sme tu z viacerých miest-Nitra,Lučenec,ja byvam pri Trnave 😉

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic aj ja nad tym rozmyslam ze nakupim do zasoby nech nemusim priatela prehanat

caribic
14. jún 2010

@janirea pridaj sa,aspon sa budeme podporovať. a uvidíš, že druhýkrát to už vyjde. 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

@janirea vitaj medzi nami

Strana