icon

Chov Agamy bradatej

sophieeee
10. nov 2015

Caute 😊 chcem sa opýtať či tu je niekto kto chova doma Agamu. S priateľom by sme si chceli kúpiť toto netradične zvieratko ale chcem si byt na 100% istá ze je to spravna voľba. Takže vás poprosim aby ste napisali všetky negativa a pozitiva ktoré obnasa chov tohto plazu 😊. Ďakujem vopred za názory a dufam že niekto z vás Agamu vlastni.

Chov Agamy bradatej
natuska87
10. nov 2015

Ja som si tohto mileho plaza chcela tiez nadobudnut...Znami mi povedali, ze prestanu ku mne chodit...Uprednostnila som ich.

sophieeee
autor
10. nov 2015

@natuska87 haha to moja svokra ci ma fobiu z plazov mi asi povie to iste co vasi znami..no nechcite vediet koho radsej uprednostnim 😃😃😃

natuska87
10. nov 2015

@sophieeee ked tak nad tym rozmyslam, netreba sa prispôsobovat znamym...Az najdem v byte vhodne miesto pre dostatocne velke terarium, urcite si tohoto "dráčika" nadobudnem...Ony totiz dost dorastaju do uctyhodnych rozmerov...

sophieeee
autor
10. nov 2015

@natuska87 tak tak, treba ai plnit sny..od malicka som chcela mat doma nejaku jastericu tak si ju teraz na "stare kolena" kupim 😃 mozme ist do toho chovu spolu aapon budem mat s kym popisat 😊 ale my si ju berieme az v marci alebo aprili lebo cakame na vrh malickych ked chcete dam vam link na stranku o agamach a je tam aj kontakt na chovatela ktory sa tym zaobera..

natuska87
10. nov 2015

@sophieeee kludne dajte...Aj ked, ja uz som si tiez obehala vsetkych chovatelov a chovprodukty...Tiez si ju chcem vypestovat od jastericky, az po "jastera"...Aspon tych garantovanych 50 cm, aj ked ta Agama kočićinska je vacsia...

sophieeee
autor
10. nov 2015

@natuska87 http://m.agamabradata.sk/ paci sa 😊 tam majú aj fotky farebných variacii.. Som si aj písala s tým chovatelom a on predava mladé od troch mesiacov co je v pohode podľa mňa lebo dospievaju keď majú rok.. A je to lepšie odmalička chovať aby si zvykli na ludsku ruku