icon

Chov ježka

delphineta
13. feb 2017

Asi trochu mimo,ale nechováte niekto ježka?Chcem vedieť,čo to obnáša

slavkicek
13. feb 2017

@delphineta my sme chovali, ale už sme ho dali preč. ježko je nočné zviera a celé dni nám prespal, v noci potom ožil a šantil....takže ak ho chceš ako domáceho maznáčika tak neodporúčam.

delphineta
autor
13. feb 2017

@slavkicek ach jaj,ked deti ho tak moc chcú😕

slavkicek
13. feb 2017

@delphineta aj môj syn ho veľmi chcel, manžel stále tvrdil, že ak sa mu cez deň budeme venovať, tak bude hore...ale nebolo to tak vyslovene keď sme ho cez deň vybrali z klietky tak len hľadal kam sa môže schovať, vôbec s nami nechcel spolupracovať. Každý deň bolo potrebné čistiť mu klietku lebo veľmi špinil a teda tým pádom aj dosť smrdel. Ja by som teda už ježka nikdy nechcela. :( máme doma psa a syn si ešte teraz začal chovať rybky...

minttu
13. feb 2017

"ach jaj,ked deti ho tak moc chcú"??? Mam obavu o kazde zviera, ktore sa dostane do rodiny s takymto zmyslanim. Zviera nie je hracka.

renirv
13. feb 2017

@delphineta tak to by ma ani nenapadlo chovat. Ved to sa neda ani pohladkat poriadne. Co to vlastne zere? Ja si myslim, ze jezkovia su zvyknuti na slobodu, pobehaju si kde chcu a nie byt zavreti v klietke

delphineta
autor
13. feb 2017

@minttu chovali sme už slimakov 4 roky,tak chcu skusit niečo iné,nemusiš mať obavy,nestojim o rýpave názory ale o skúsenosti,ktore asi ty s ježkami nemáš

may32
7. aug 2018

@delphineta ahoj ja mám ježka od mája trvalo mesiac pokiaľ zvykol a prestal fucat a dávať sa do klbka teraz mily hraje aj cez. Deň keď ho vyberieme .je pravda že v nich kolotocuje a robí ramus ale dá sa to vydržať 🙂 čo sa týka stravy granulky pre mačiatka varené kuracie mäsko vajíčko melonik z každého niečo okostuje 🙂