icon

Chráňte si deti pred elektromagnetickým smogom

yummum
3. máj 2017

Neviem ako Vám, ale mne deti neustále nájdu mobil a hrajú sa s ním, ani nestihnem zareagovať a už stláčajú a nielen to, už len ten pocit, že všade okolo nás je radiácia z počítačov, televízie, rádia, telefónov a neviem čoho všetkého, je to niečo, čo tu kedysi nebolo a myslím si, že množstvo chorôb pochádza práve z elektromagnetického smogu okolo nás, je neviditeľný, no o to horší.....a tak som googlila a našla som stránku, ktorá ponúka špeciálne čapice a majú aj detské čísla.....tu je link ak máte záujem.....už ju máme a keď nie je príliš teplo, tak nosíme 🙂 http://www.activenhappy.sk/active-shop/capice-s... - to je link pre všetky rovnako stresujúce a o zdravie svojich detí obávajúce sa mamičky ako ja 🙂

sykorkauhliarka
3. máj 2017

alebo psychicky chore ? nebolo by lepsie sa toho vsetkeho zbavit ?

yummum
autor
3. máj 2017

@sykorkauhliarka určite áno, no je to dosť ťažké v dnešnom svete, aspoň v tom mojom a nemyslím si, že som psychicky chorá, len pre to, že mám mobil alebo internet, ty nie si momentálne online?Zbavím sa ja a zbavia sa aj učiteľky v škôlke, kde je moje dieťa osem hodín? zbaví sa sused? zbaví sa telefonujúci okoloidúci, zbavia sa moji známi či rodina? či ja som jediná čo telefonuje a je na internete?

sykorkauhliarka
3. máj 2017

mne z toho nestrasi vo vezi...som online som na mobile mame wifinu...aale keby to chcem riesit tak vyhodim tv dam si kablovy internet a vypinam vsetko zo zasuvky....zbavim sa aj telefonu ...pevne linky existuju...a elektromagneticky smog vnika ktorou castou tela ked ciapka ma zachrani ? iba z lava do prava cez usi ci spanky alebo si nemam radsej kupit kuklu....alebo skafander?

iukas
3. máj 2017

@sykorkauhliarka ale pozor, nosime len ked nie je prilis teplo😉 ked je prilis teplo, ochrana nie je potrebna...

@yummum prepac za vysmech, ale tvoja reklama tu i tak dlho nevydrzi..

yummum
autor
3. máj 2017

@sykorkauhliarka Elektrosmog vzniká pri výrobe, prenose a spotrebe elektrickej energie, takže si vypnem aj chladničku asi, že? Elektromagnetické žiarenie prehrieva hlavne mozgové tkanivá, takže ochrana hlavy je určite najdôležitejšia, ale asi nemáš deti, o ktoré má každá mama denno denný strach....raz pochopíš.....

sykorkauhliarka
3. máj 2017

mam dieta nedrzim ho v bubline...odstahuj sa na samotu u lesa..... a cez tvar neprenika nic ? lebo ved tvar je na hlave tiez tu netreba zakryt ?

yummum
autor
3. máj 2017

@iukas no nie som z toho až tak na nervy, aby som v teple dávala dieťaťu čapicu a moje dieťa bolo z toho nervózne, a nechápem prečo by som mala niečo reklamovať? googlila som niečo v mojom okolí, keďže som z NR a natrafila som na toto.....a som mama na materskej a nemám čas pri mojich deťoch riešiť negatívne naladených ľudí, veď keď sa nestotožňuješ, tak sa nezapájaj,.....prajem pekný večer...

yummum
autor
3. máj 2017

@sykorkauhliarka ešte raz -elektromagnetické žiarenie prehrieva hlavne mozgové tkanivá, ak máš mozgové tkanivo na tvári, tak si ju kludne prekrývaj 🙂

sykorkauhliarka
3. máj 2017

pokial viem tak na hlave su vlasy potom koza potom lebka=kost mozok je nalozeny v moku....takze mozgove tkanivo nemam nikde na hlave......ale ked teda smog prenikne lebkou tak hadam z kazdej strany :D ....nevysmivam sa elektrosmogu lebo su na neho niektori ludia citlivi....ale taketo zmyslanie.....

yummum
autor
3. máj 2017

Ak nemáš mozgové tkanivo nikde, tak ťa ľutujem.....a ten tvoj mozog je asi naložený v moku 🙂 tak na zdravie.....:D ešteže máš mozoK a nie mozoG, aspoň viem s kým sa tu zdržujem....pekný večer, lebo toto je tu s tebou resp s Vami do nekonečna.....

yummum
autor
3. máj 2017

@sykorkauhliarka a primárne nádory na mozgu vyrastajú práve z mozgového tkaniva, tak ty máš šťastie možno aj, že ho nemáš, si ochránená :D

janulik2008
3. máj 2017

unavena z roboty ALE toto si musim precitat 😀
to mame povyhadzovat tv pc telefony? 😀 tu na MK su mamicky kt deti maju teda vacsina a ano hoci nemam deti a nepoznam ten pocit o dieta sa boja ale t0 maju rodicia deti drzat v bubline a davat si na hlavu toto? 😀

yummum
autor
3. máj 2017

@janulik2008 ja to nepíšem, aby som teraz každému dávala do hlavy, že kúpte si to.....a i tak dávajú predsa čiapky nie? pozrela si si to? normálna čiapka a prečítaj si o čom to je aspoň....a potom vrav.....ja mám množstvo známych s telefónmi celý deň na uchu....ja osobne som stále pri mobile alebo na PC, som normálna mamička s normálnymi deťmi, ktoré sa kŕmili a mladší sa aj kŕmi na pieskovisku pieskom ....moje deti nežijú v bubline ale technika a smog z nej je niečo hrozné podľa mňa......už len aký zvuk to robí keď máš mobil pri rádiu, čo si myslíte, že to robí s nami všetkými??, a to, že mamičky dávajú ochranné čiapky, keď sa ich deti učia chodiť je ok??, určite nie.....pretože hrče patria k tomu, ale nádory nepatria k životu.....a taktiež sú ok vodítka pre deti???len táto normálne vyzerajúca čiapka je hrozná najstrašnejšia vec? posmievajte sa iným absurditám aspoň tomu, čo rozumiete, a neočakávam, že si to budú maminy kupovať, len som sa chcela podeliť o môj postrech......dobrú noc Vám

alex49
3. máj 2017

dakujeme za inšpiráciu, ale ja žiadne antismogové čapice svojim budúcim deťom dávať nebudem, smog je všade, ak ovplyvňuje mozog, tak aj svaly, klby pokožku, takže treba vymyslieť ešte antismogové pančuchy, rukavice, tielko, okuliare, šál atd

janulik2008
3. máj 2017

@alex49 aj gaťky 😀

alex49
3. máj 2017

@janulik2008 sakra na tie som zabudla 😨 poškodím si ešte aj budúce budúce vnúčatá 😢

jeennyv
3. máj 2017

Takto sa robi biznis a reklama..nemal

jeennyv
3. máj 2017

Nemal by to admin zamknut?

janulik2008
3. máj 2017

@alex49 tak tak :D
ale inak dobra reklama :D

yummum
autor
3. máj 2017

@alex49 ale ved jasne!kazdeho rozhodnutie,len môj názor ,spojitosť mobilov a nádorov nie je náhoda ,mozog riadi vsetko,čiapka vytvorí ako taký ochranný štít ,nechráni len hlavu!ludia su aj takí ze takéto veci ignorujú pritom je to veľké nebezpečie,hlavne aby deti jedli bio banány z lidla

sykorkauhliarka
4. máj 2017

@yummum jedna hrubka ....pre mna sa svet nezruti...pre labilnych ako si ty asi ano ;) ja teba lutujem ak ty nemas mok....lebo kazdy ho ma

sykorkauhliarka
4. máj 2017

a nadory sposobuje zivocisna zlozka potravy ,stres, znecistene ovzdusie a milion inych....rakovina nie je vymysel 20.storocia ....ako sa chranis pred ostatnymi druhmi ?

yummum
autor
4. máj 2017

@sykorkauhliarka ja som to myslela metaforicky,ze ho mas v moku,mok je synonymum aj k niečomu inému,nenapisala som,ze ho nemam,ty si dala,ze nemáš tkanivo!nechce sa mi moc o mozgu doťahovať !ja robím vsetko proti rakovine co viem a mozem ovplyvniť ,čiste ovzdušie neovplyvním ,maso nejem a stres tiez neovplyvnim,ale vplyv telefónov na deti mam ako tak uz pod kontrolou ,vidíš ty ľutuješ mna a ja teba!elektromagneticky smog je rovnako nebezpečný ako čokoľvek iné co si spomenula!rakovina mi vzala štyroch členov rodiny,tak viem co je to za pliagu!!!

bets
4. máj 2017

Najčastejšia príčina úmrtnosti na rakovinu je u nas rakovina hrubého čreva. Tak skôr treba dávať pozor co dávame do seba ako na seba.

yummum
autor
4. máj 2017

@bets urcite aj to!ale to mame v našej rodine naštastie pod kontrolou uz dlhší čas!pekny den

17juraj17
4. máj 2017

@yummum Uz ked googlis tak si nastuduj ( faradayova klietka ) . Zavri sa do nej a nemusis sa nicoho bat. Ziadny e.smog k tebe neprenikne.
40€ za taku p..... to radsej pojdem so zenou na veceru alebo to sproste prechlastam. Z toho by bol vacsi uzitok.

sykorkauhliarka
4. máj 2017

@yummum takze mozgove tkanivo nemam nikde na hlave.....vidis tam to NA ....lebo ja ano ....nepisem V....tak ked ti vzala 4 clenov tak to moze byt aj geneticky....nezblaznis sa nahodou ? .

yummum
autor
4. máj 2017

@17juraj17 no ak sa prechlastas, moc si z toho ,,zážitku,, nebudeš pamätať, ale jasné choď a a daj si aj za mňa, ešteže ľuďom nevadí dať takú sumu pokiaľ je na nej GAP, NEXT alebo Nike,že? Ale to je fajjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnn, lebo ľudia vidia značku, ale tuto sa platí za zdravie a to sa nevidí, tak to neni IN.....ach, jo, no nájdu sa všelijakí.....pekný deň Jurko

yummum
autor
4. máj 2017

@sykorkauhliarka myslím si, že stratiť toľkých členov a moju najbližšiu osobu spravilo zo mňa silnejšieho človeka, ktorý robí všetko čo môže, aby tu bol čo najdlhšie pre svoje deti....a je to chúlostivá téma pre mňa, a nemyslím si, že si citlivý človek, keď tu tak píšeš, takže uzatváram túto vysoko inteligentnú debatu s tebou, dakujem za názory a príspevky, pekný deň

tuusfatum
4. máj 2017

Ahoj. Ja pouzivam Orgonity, mozes ich pribalit detom do skolskej tasky alebo ich daj ku posteli ked idu spat. Pyramidka zo Sungita je tiez fajn.

Pozri si stranku www.kamienky.blog.cz