Chumáče z teplákov
Prosim vas, stalo sa vam uz, ze ste si kupili teplaky a pri obliekani a vyzliekani vypadavali chumace roznej velkosti?
Mam sto chuti ich vyhodit, a pritom som sa tak tesila. Bojim sa ich dat do pracky, aby sa neupchala. Blocek som vyhodila. Neboli drahe, ale pacili sa mi. Neviete co s tym? Asi sa mi rozpadne cele futro.
Ano mam take z tesca f&f... Su strasne prijemne ale vsade po byte nachadzam chumaciky... Tiez mam chut ich vyhodit
Mne sa to pravidelne stáva u viacerých značiek pri pocesanej teplakovine. Po 1. alebo 2. vyprani sa to však úplne stratí.
a este mi to robia tie chlpate ponozky, ked su nove
Vela mam takych teplakov a nemam problem zeby sa nieco upchalo, pracku si cistim jak sa da, neriesim taketo veci 🙂
Dakujem vam pekne, zatial ich dam predsa do lavorika a potom do pracky. Este sa mi to nestalo a zlakla som sa aj nahnevala trochu, lebo vsade su cierne chumace a stale vysavam. Tak som rada ze to bude oukej. Dakujem 😊

@arianna25 ja som teraz an take veci parkrat natrafila. v pracke mam vacsinou vlakna nachytane pri tesneni, tak cih vzdy vycistim. cistila som aj cerpadlo, pre istotu. a cistic do rpacky som kupila. no jedny teplaky som uz nejaky cas pouzivala a prala. a bum, aj druhe mam take. casom sa to vyperie a prestane to tak pustat, ale dost mi to aj tak vadi., vsade je z toho bordel