icon

Chyba v metrixe

15. apr 2022

Zažili ste niekedy chybu v metrixe?

xsimonkax
15. apr 2022

Môžeš o tom napísať viac?

autor
15. apr 2022
martinkatinka
15. apr 2022

No zazila, tu takmer denne pisu chyby z metrixu

a__lexandr__a
15. apr 2022

Zrovna dnes sa mi stala hodne divná vec.
Mala som pred sebou fľašu s colou a pustený seriál. Z momentu na moment som neskutočne vysmadla. Tak som sa načiahla po fľašu, otvorila, napila som sa, zatvorila fľašu. V tom momente som znova bola hrozne smädná a seriál bol v tom istom momente ako keď som sa išla napiť prvý raz. Nechápala som to ale povedala som si, že to bude tým, ako som unavená. No potom sa to zopakovalo ešte raz. Neviem, mozno je to len únavou, ale aj tak to je divné 🙃

sirka9
15. apr 2022

juuj, zazila. velakrat. vela zvlastnych veci. ako napriklad ked som bola v cudzom meste prvy krat a pri prechadzke som presne vedela co bude za rohom, aky obchod, presne som vedela cestu ulickami, ako keby som tam uz niekedy bola. je toho vela.

zoja1234
15. apr 2022

To nieje chyba v matrixe ale náhľad do paralelného vesmíru, kde žijú verzie nás samotných, len v stipke odlišné. Inak známe aj ako dejavu- niečo čo nám je povedomé ale nevieme odkiaľ, lebo už sme to zazili- tam. Cesta ktorú sme si nezvolili lebo denne spravime milión rozhodnuti, ktoré nás zavedú na novú dejovú líniu.pre pochopenie treba pozrieť seriál Fringe 😊