Čím kŕmite vašich psíkov a ako často?
A koľkokrát denne? Ak len raz tak ráno či večer?
Cely den ma k dispozicii granule a vecer polovicu konzervy.
Davame rano aj vecer...rano dostava bud varene maso alebo pedigree kapsicku a vecer granule...cez den za odmenu psacu tycinku
Acanu ráno, vecer
Nasi su krmeni 3x denne. Rano maju davku granul ( to mame navazene a vsetci maju rovnako v odmerke) na obed mavaju maso (bud kuracie chrbty alebo krky) a vecer maju pol odmerky granul. Maso nahradzame aj rybami, feny maju 100g a pes 150g (aj pri mase). Robili sa im aj krvne testy hlavne pomer fosfor/vapnik a vsetko maju v uplnom poriadku. Davali sme to kvoli krmeniu rybami.
Ráno a večer, žerie všetko granule kapsicky barf. Cez deň nejaká tá mlska za odmenu
uz ho sice nemam---ale granule v miske mal cely den ,lebo aj ludia jedia,ked chcu a ked im zaludok pyta,tak nevidim dovod psovi toto odopierat...konzervu vybranu na zaklade jeho potrieb mal rano a vecer-pokial nebolo horuco,tak ak ju nedojedol a ostalo tam trochu-tak som mu ju v miske nechala /bol v byte/-zvykol,ked bol nahnevany sa ist namiesto brechania od hnevu najest🙂..ale bezne dostal aj pocas dna,ak bol hladny napr varenu bielu ryzu,alebo nieco odo mna...moj sa neprezieral-ked mal dost,mohla by si mu aj najlepsiu sunku ponukat-nechcel by...mozno prave preto,ze vedel,ze nema jedlo na pridel...a obcas boli aj mnamky-ale preferovala som take funkcne-napr na travenie alebo zuby ci imunitu...dozil sa 16 rokov,nebyval chory a neplzol...v suvislosti s tym ,ako niektori riadia psi jedalnicek ma vzdy pobavi toto:
Nemecky ovciak, dostava 2x denne granule Brit Care + konzervy Brit, medzitym maskrtky, dentalnu tycinku, jogurtik...
Čivava- ráno kapsule, obed granule a večer tyčinky
Labrador- ráno veľka tyčinka, obed granule a a večer tyčinky
2x denne kvalitnými granulami. Občas mu dam k tomu konzervu, jogurt, kvasnicu, vajíčko, čerstvé odrezky z masa atd...
Eminent granuly, 2 krát denne, keď dostala viac tak žrala az kým nevracala, takže záleží od psa, mala som takého co mal naložené celý seba a zjedol iba kym SŠ nenasytil, ale teraz mám pažraveho osa, tak dostáva na prídel porcie
@misulka22 raz denne barfom
hocicim.co pride.najradsej ma po nas zbytky .Granule nema rad a to ma kvalitne.Nam to nevqdi aspon odpad po nas je na uzitok.Ked mam odrezky z masa dostane surove,obcaj aj surove maso ktore je tak slachovite zeby nechutilo.
@elmivelmi ja psom tiez varim odrrzky z masa..a moja babka ked zila ona hocico im dala aj krupky granatir a tak..a maju 13 rokov a ziju..neboli chori..ked neratam kliest vybrat.a samica minuly rok mala prolaps maternice tak jej to sili a samec ma bradavice na tele..ale uz su starci(jorky)
Dva krát denne,dusená zelenina,ryby,ryža,zemiaky,polievky ...má už 16 rokov a takto jej robím jesť odkedy ju máme
@petra8786 my sm3 mali jedneho psa(maltezak) a vegetarian.on nechcel absolutne maso a najradsej mal ryzove chlebiky :D keby som to nezazila by som neuverila
Pocas poobednej dlhsej vychadzky cast krmnej davky (granule + kvalitne pamlsky) pocas treningu a vecer, resp. az v noci po poslednej vychadzke Acana granule normalne do misky (+ vzdy kelpa, sezonne chondroprotektiva a obcasne lososovy olej)
Plus raz za cas do plniacich hraciek/na lizaciu podlozku konzervu a/alebo jogurt, ovocie. Plus raz za cas surovu kost kvoli zubom.
Raz denne kvalitne granule + probiotika a klbovu vyzivu. Mlsky samozrejme tiez 🤣. Ale on nema mieru. Raz som zabudla zavriet domcek,vyzral cele valenie macacich granul. Dovracal sa, ale hned samozrejme hladal,co by este do seba narval.
Davame uz len granule zn. Accana.obcas nejaka sunka,syrcek,ale nerobi mu to moc dobre,aj ked to ma velmi rad,tak uz davame pozor.granule ma cely den a postupne si ich dobka.na den ma jednu misku.
Dakujem vam vsetkym za odpovede, ani som necakala ze ich bude tolko 😊 Fascinuje ma ako niektore psiky jedia vsetko, aj granule, kapsicky, aj maso. Ten moj zle len uvarene maso a pamlsky samozrejme. Niekedy by mi padlo vhod dat mu kapsicku ci granulky alebo konzervu ale on sa toho ani nedotkne. Existuje nejaky sposob ako ho to naucit? Naposledy ked som si povedala ze nic ine nedostane ved ked bude hladny tak spapa aj granulky alebo kapsicku, tak vydrzal skoro 3 dni a potom som sa uz bala aby mu nieco nebolo tak som mu to maso uvarila. Ak by ste mali nejake rady ako sa toto da riesit, bola by som vam velmi vdacna
Napr.nas pes ked bol mladsi tiez jedol len varene a mama to robila tak ze uvarila mu napr.pondelok kuracie alebo hovadzie a nabalickovala a namrazila a vzdy len rozmrazila.podla mna aj lacnejsie ako tie kapsicky...neviem poradit ako naucit jedine ze vyhladujes a potom zje :D alebo skusat rozne druhy znacky co zachuti mu napr.nasi zjedia len pedigree masove.tie co uz su miesane so zeleninou nezjedia..granule mali royal canin a teraz ani za svet nechcu a jedia pedigree junior ale uz maju problem so zubami..jedine asi skusat..akeho mas psa? Aky ma vek?
Ina rada ako vytrvat neexistuje. Pes sa nevyhladuje dobrovolne na smrt. Podat psovi v case krmenia to co chces aby jedaval (tie granule napr.), nechat mu to 10 minut, ak nezje, zobrat a ponuknut znova az dalsie krmenie.
@henka123123 čivava, 2 roky.
A ako dlho ho mozem nechat vyhladovat? Co ked by nic nezjedol aj tyzden na prostest? Ved by mi svedomie nedovolilo 😁
@anonymanonym

Máme Cavaliera. Dostáva rovnakú porciu ráno a večer. Dávame granule Acana