Čím prikrývate gauč, aby ste ho ochránili pred deťmi ?
Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat, cim prikryvate gauc, ak niecim ? Rada by som ho aspon trochu ochranila pred detmi, aby to ale aj pekne vyzeralo 🙂. Dajte nejake svoje inspiracie, triky ;).
Ja používam deku príde mi to dobre pretože môžem ju vytrepať keď deti jedia
sú aj také návleky na gauč, ale je mi ľúto gauč zakrývať, keď som si dala takú námahu kým sme ho vybrali a následne zohnali, deka je také najlacnejšie a najefektívnejšie riešenie, ale ja by som bola nervózna z toho, že sa hmýri 😀
Rôzne deky,aj lacne, nie je to ľúto
My máme svetlý gauč, tak som na neho dala takú bezovu hunatu deku, plus dva vankúše, tie veľké s veľkými chlpami v rohoch, vyzerá to celkom pekne. Totiž síce zatiaľ detičky tu nemáme, ale hocikedy aj manžel si tam večer dá k telke nejaké jedlo, a stane sa, že spadne dačo, kvapne, tak deku vyperiem a je.
Ja mám deky -vyprášim,operiem a gauč je čistý 🙂
my máme úžasnú farbu takú stredne šedú ani svetlá ani tmavá vobec na nej nevidieť fleky keby bol inej farby už je na smetisku čo všetko zažil😁 ale aj tak občas prehadzujem takú bavlnenú deku ale nie vždy
@domculik ja mam male babo tak pred nou este zakryvat netreba ale manzel je niekedy horsi ako deti 🤦🏼♀️ Takze v zime mame tie spodne epeda obalene dekou, v lete je na tej deke teplo tak pouzivam plachtu na postel s gumickou :D mame taky tmavsi sedy gauc a deky/plachty bledsie sede. Tiez sme mali aj kozeny ale v zime mi je na nom chladno a v lete sa zas clovek na tom poti takze aj tak sme vzdy mali nejaku deku na nom, ale je pravda ze na udrzbu je asi jednoduchsi 🤷🏼♀️
@domculik ja mam gauc z Ikeii ktory ma stahovacie potahy ktore sa daju prat 🙂 Gauc mam stale pekne cisty. Potah pri pravidelnom prani vydrzi cca 2-3 roky ked mas deti. Potom kupujem novy - cena 50e-70e, zalezi od farby. Takze mam gauc 10 rokov ako novy 🙂
Ničím, máme vodou umývateľný povrch, nešpiní sa a keď už, všetko ide bez problémov dole. Máme dve deti a gauč ako nový 😉 prežil víno, čokoládu, popol, vosk, grcky, pastelky, sudokrém, proste všetko možné 🙂
@ellieellie No a co mate teda za gauc?
Nicim, mame cierny a ked deti vyrastu kupi sa novy

vzdy som mala kozeny gauc (teraz mam cierny), prave kvoli detom a aby som ho nemusela nicim prikryvat, aj ked sa nieco vyleje, len sa utrie a nie su skvrny. My bezne na gauci jeme, rano pijeme kavu a vecer popijame vino, a ten gauc by bol uz po pol roku vhodny na smetisko