icon

Čím vytepovať gauč, aby sa odstránil zápach?

salomke
30. mar 2017

ahojte chcela by som sa opýtať aký prípravok by ste použili na opätovné vytepovanie pohovky keď už bola vytepovaná (ako prášok boli tablety na to určené) a špinavá už nie je ale stále cítiť zápach po psovi. Mohla by som ju ešte raz pretepovať napríklad avivážou? alebo čím? 🐶😔

zuzik307
30. mar 2017

@salomke objednat si profesionalnu tepovaciu sluzbu 🙂

paulakolla
30. mar 2017

To aj mna zaujima. Ako by som to vedela po domacky poriesit?

dominika6
30. mar 2017

@salomke vytepovať psa

lorela
30. mar 2017

Profesionálne dať vytepovať. Ak podomácky už len odstrániť zápach, tak jednoznačne ocot. Podľa toho aká háklivá látka, pomocou rozprašovaču postriekať neriedeným octom alebo riedeným s vodou.

kacenka2803
30. mar 2017

@salomke poriadne Poprad sódou bikarbónou a poslúchaj nechaj pôsobiť málo by to pomôcť potom povysávať

sinda2210
31. mar 2017

soda bikarbona, poprasit octom, nechat posobit, povysavat, overene odskusane

bale1rinka
31. mar 2017

@salomke existuje aj taký sprej na textílie, bavlnu, konkrétne na gauče, majú ho v tescu, s veľa vôňami,ale ak máš psa a stále tam bude... smrad bude stále, skús aj to čo píšu🙏 baby nadomňou...

paulakolla
31. mar 2017

@salomke a ako si si ho vytepovala? Chcem to skusit,no mam nulove skusenosti. Co mam pouzit? Kefou suchat nemozem,lebo znicim textiliu.

salomke
autor
31. mar 2017

ahojte :o) dakujem za vaše príspevky a rady

paulakolla - ja som ho tepovala profesionálnym tepovačom - ( požičala som si od známych) fľaky už na ňom nie sú je pekný len ten zápach zostal...
čítala som na internete tiež o tých sprejoch na sedačky čo spomína aj bale1rinka, že vraj sú dobré tak možno by som skúsila na tvojom mieste aj to..alebo na ten jedenkrát si požičať od niekoho tepovač ako ja :o)