icon

Čítačka SD kariet

15. aug 2023

Funguje aj v televízore?

stellarstar
15. aug 2023

Keď máš naň otvor

autor
15. aug 2023

@stellarstar TV má otvor na USB, je to android LED smart TV, ale v predajni mi povedali že v TV to nefunguje a v inej predajni že určite áno.... Tak neviem 🤔

stellarstar
15. aug 2023

Tak keď je tam len otvor usb tak sd tam nepôjde jedine že by si dala sd usb adapter

autor
15. aug 2023

@stellarstar na tv je otvor USB, a čítačka funguje tak že do nej sa vloží pamäťova karta a zapojí sa to do USB otvoru. Len teda neviem či to funguje aj v televízoroch. V mobile a tablete to funguje. Ale o televízoroch sa tam nepíše

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

Ved a vyskusala si to? 😃 mas citacku, usb kabel, aj kartu, tak to tam strc a vsetci budeme mudrejsi 😄 technicky nevidim dovod, preco by to nemalo fungovat

stellarstar
15. aug 2023

Ved ja viem ako to funguje mame tiež usb v telke ale usb a sd sú 2 odlišné veci

autor
15. aug 2023

@stellarstar čítačka má koncovku USB takže do TV pôjde vložiť ale ci načíta tú sd kartu ktorá je vložená v tej čítačke. V elektrach mi povedali každý inak tak mi asi zostáva len kúpiť a uvidím či to pôjde

aalt
15. aug 2023

Co potrebujes? Chces prehrat na TV nieco co mas na SD karte cez citacku? To by fungovat malo. Ale karta musi by naformatovana vo formate (vacsinou nejaky ?FAT?), ktory TV bude poznat. Tiez sa myslim menila specifikacie podla kapacity karty, takze tu kartu musi poznat citacka (to by ale neslo ani v PC) a tiez TV. Ja by som to nahral na USB kluc, ale teda v principe by to ist malo. Ja som tak raz pustal rozpravky z SD karty cez citacku, ked som nic ine nemal ...

stellarstar
15. aug 2023

Tak vyskúšaj 🙏

autor
15. aug 2023

@aalt presne tak. Potrebujem prehrať nejaké videá ktoré mám na SD karte v televízore. Preto chcem kúpiť tú čítačku sd kariet. V elektrach mi však nevedeli poradiť, v jednom mi povedali že na 99% by to malo fungovať a v inom zase že to nepôjde. Že vraj len PC, telefóne a tablete. Ale ak píšeš že ti to už raz fundovalo tak to risknem a kúpim ju🙂

aalt
15. aug 2023

A na tu kartu sa odkial tie videa dostali? To mas kartu z telefonu? Ak si so smart TV s telefonom v jednej sieti, tak to vies prehrat aj z telefonu.

autor
15. aug 2023

@aalt áno to je sd karta ktorú mám v telefóne. Sú tam nahrávané videá z mobilu a stiahnuté filmy. Práve že tá telka na ktorej to chcem prehrať nieje pripojená na internet, preto ju neviem sparovat s telefónom. Tak ma napadlo ako riešenie že by som kúpila tú čítačku na SD karty

aalt
15. aug 2023

Ako som pisal, malo by to takto fungovat. Budes mozno potrebovat aj redukciu na kartu. V telefonoch byva microsd. Niektore citacky maju iba mini sd.

niekto2hy
16. aug 2023

Čítačka kariet by mala fungovať, otázkou je či karta bude fungovať v čítačke.Skús čítačku pripojiť k pc,ntb.

aalt
16. aug 2023

Teraz po sebe citam ... mini sd neexistuje. V telefone su sice micro sd, ale redukcia je na sd aj citacky su vacsinou na sd aj ked su samozrejme aj na mikro sd.