Čítate facebookové profily hejterov a komentujúcich?
Zaujímalo by ma či, keď čítate nejaký článok pod ktorým sú komentare ...veľa krát urážlivé, hanlive... pozeráte napr. na FB si aj profIl komentujúcich?
Ja som si všimla ,že profil HATEROV je bez reálneho mena,
na fotkách majú prírodu,kvety,hory či zbrane...
ľudia prosím ...pozrite sa na tých, čo komentujú nenávistne....
veď toto už nie je normálne,čo sa tu teraz deje
@ellca123 nemusím mať FB a ani čítať komenty. Stačí keď stretnem príbuzenstvo 😵💫 Omieľajú slovo nenávisť, liberál, slniečkár, buze... t (lebo túto obohratú frázu omieľa ich víťaz a idol...) a pritom oni sú stelesnené zlo, hejt, odpor, útok.. Vo svojej prostoduchosti a jednoduchosti vlastne ani len netušia a nevedia o čom "točia", odporujú si v jednej vete, žiadny argument a produktívna diskusia. Sú to vlastne veľmi nešťastné bytosti 🤷♀️
Samozrejme ze pozeram. Vacsinou sa aj potvrdzuje , odkial ide ta nenavist.
Zdielacky Republika. Alebo uz rozne bloknute zdielacky.
Samozrejme aj zdielacky kde Simecka je vyhradne pomenovavany akebo vykreslovany ako simpanz.
Uplnou klasikou su ody na bratov Rusov a ako nas oslobodili, ako mame drzat spolu.
Ako je EU zalar narodov, zazivame totalitu...
Dalsiou klasikou takych profilov, ak ide o dochodkyne, su kvietky, zdielacky z utulkov atd.
Ved to su take mile panie vlastne 😐
No a samotna kategoria je ako vravis, profily s divnymi menami, zrejme tie z trollich fariem.

Áno, pozerám...ale ja tam vidím aj dôchodcov s reálnymi menami a fotkami...mladých s fotkami...a pre porovnanie...čítam aj komentáre v zahraničí...a tam toľko nenávisti nie je...na Slovensku, des a hrôza