icon

Čítate to o konci sveta?

21. okt 2023

Myslíte že sa to napĺňa?🙈

Strana
z3
viestta
21. okt 2023

Ktore konkretne? Lebo ja si pamatam niekolko koncov sveta a stale nic...

petamich
21. okt 2023

nie, toto nie su zrovna veci, ktore by som chcela citat a potom co? zavriem sa doma budem sa lutovat a plakat - ak by aj ten koniec sveta mal prist, evidentne s tym nic nespravim, tak na co sa budem stresovat vopred a kazit si aj ten cas co mi zostava 🤷‍♀️

jj298
Odpoveď bola odstránená
ndrag
21. okt 2023

tak toto su tie mainstreamove media, co siria strach? 😂

babovka2321
21. okt 2023

Este ma byt najskor cierny papez a po nom tretia svetova, nie? 😅

minenkak
Autor odpoveď zmazal
tinka_1807
21. okt 2023

Aj keby sa napĺňali, tak čo s tým akože chces robiť ? :D ... Treba sa snažiť žiť každý deň čo najlepšie a najkrajšie. Veď "koniec sveta" každého môže prísť kedykoľvek ... Napríklad stačí autonehoda a už máš vlastný "koniec sveta" ... Nenechaj sa vniesť do toho, že budeš žiť každý deň v strachu a hneve a pod ... Proste zi ako vieš najlepšie a snaž sa zmeniť to, čo reálne môžeš - seba a okolie ... Ostatné je už v rukách osudu, Boha, vyššej energie ... Už podľa toho, ako to nazves. 🙂

januska12323
21. okt 2023

Od roku 1999 čakám a stále nič. Máš nejaké zaručené správy?

pralinka25
21. okt 2023

@viestta presne my starsie rocniky sme uz prezili koncov sveta habadej 😀

kazdopadne nejaky raz prist musi.

viestta
21. okt 2023

@pralinka25 posledny co som zachytila bol ten Maysky v 2012. A nic... Aj jehovisti uz nejaky mali mat, lebo vtedy ich bol ten spravny pocet, aby naplnili rajsku zahradu. A potom bud zvysili kapacity, alebo co, lebo uz teraz netrvaju na konecnom pocte vyvolenych a nahanaju ovecky dalej

diewcatqoo
21. okt 2023

Kedysi som mala dost casu a citala som aj taketo veci. Mam precitanu celu Bibliu, aj Zjavenie apostola Jana. Mam vsak precitane aj Nostradamove proroctva, aj Sybilu. Kriticky mozem povedat, ze do tych riadkov sa da napasovat strasne vela zivotnych situacii a obdobi. Kto chce, dopasuje si tam aktualne obdobie, ktore prave prebieha a bude zit v strachu. Nema zmysel stresovat z tychto veci a ocakavat s kazdym nezvycajnym ukazom koniec sveta. Aj tak raz vsetci zomrieme.. a radsej zomriem stastna, nez v strachu, ktory si vyfabulujem v mojej hlave 🙂

domka222
21. okt 2023

Neviem aký koniec sveta máš zase na mysli. A keby aj prišiel, čo sa pred ním odsťahuješ na inú planétu?

birika
21. okt 2023

sa pyta niekto bez mena? vonku je krasne, chod na vzduch a nesnaz sa sirit paniku

pkgirl30
21. okt 2023

ja len vždy hovorím, ak má raz nastať koniec sveta tak veľmi rýchlo a bezbolestne. inak to neriešim, čo bude, bude.

zmrzlinka2021
21. okt 2023

@ndrag zem a vek nepovažujem za mainstreem

jana_eyre_2
21. okt 2023

Veď koniec sveta bol na nový rok 2000.. či 21.12.2021? Tak nejako 😅

lenkakamen
21. okt 2023

@babovka2321 teraz je cierny papez...ono to nebolo myslene ze cernoch... papez Frantisek je z radu Jezuitov...mozno sa to bere aj tak z reholneho rucha😁 a vojny uz su..ani si nikto z nas neuvedomuje ale 3.svetova tisko zacala...

panda21
21. okt 2023

A kedy teda má byť? 🤨

candii
21. okt 2023

Pamätám si veľký bum okolo roku 2009 kedy mal byť koniec sveta 🤣🤣 myslím, že sme ho všetci prežili, nesledujem to, nezaujíma ma to. Myslím, že tí ľudia ktorí o tom rozprávajú a predpovedajú len túžia po pozornosti.

babovka2321
21. okt 2023

@lenkakamen no amen tma, koniec s nami, idem si radsej lahnut, zavriet oci, nech si zvykam :D

queen_mary
21. okt 2023

Koniec sveta - ako ho pozname, moze prist akurat tak s klimatickou zmenou...

Ale klimaticka kriza je podla vela ludi hiax, takze neviem 😀

diewcatqoo
21. okt 2023

@lenkakamen o tom, ze tretia svetova uz ticho prebieha, sa hovori minimalne od roku 2001

viestta
21. okt 2023

Len tak mimo debaty pridam, ze uz by mal nastat koniec sveta pre ockovanych proti kovidu, uz mali skapinat ako muchy. Ci medzicasom niekto posunul ternin?

sante81
21. okt 2023

3.svetova začala..

jesenzima
21. okt 2023

Síce o konci sveta nečítam nič, ale myslím si, že pomaly, ale isto k nejakému koncu spejeme... Či už si to my, ľudia, zariadime sami, alebo sem dopadne meteorit, neviem, raz ten koniec príde. Ale vôbec to neriešim, teraz sme živí ...

0martina0
21. okt 2023

vo svete sa niečo deje,žijeme dobu posledných časou,určite nie koniec sveta,kto číta bibliu tak si to uvedomuje

queen_mary
21. okt 2023

@sante81 nie som konspirator. Ale s tymto z casti suhlasim, minimalne mam pocit, ze sa k niecomu takemu schyluje. Privela radikalizovanych a polarizovanych..

sante81
21. okt 2023

@queen_mary to nieje o konšpiraciach, kto chce, dá sa dočítat a dohľadať toho veľa.

queen_mary
21. okt 2023

@sante81 ach tak... no, treba sa vsak dobre pozriet na to, kto to pise, a preco😊

bublinka1426
21. okt 2023

@viestta pozor, 2025. dali lehotu 5 rokov.

Strana
z3