Cítim sa ako bosorka
Ahojte...ja viem, tazko veriť na niečo také...nemusíte....ja len chcem aby mi niekto zo skúsenosťami napisal koment....citim sa ako nejaka striga, bosorka...vsetko zke dokážem pritiahnut...a ja strasne uz nechcem... ns vsetmi co si kus zle pomyslim sa stane..ano reci ako je to o psychike si nechajte pls , aj ja som si to myslela...ale uz toho je viac nez dost a ja to uz nezvládam..bojim sa na niečo aj pomysliet...uz ma.volaju striga😬😳😳😭
Tak začni myslieť na dobré veci a stanú sa.
Nemysli na zlé, mysli a priťahuje dobre
Ja to mam navlas rovnake. Vedela som ze bude vojna, vestim urcite veci v rodine a u znamych a tie sa aj deju. S tym rozdielom ze aj dobré veci viem predvidat a tie sa aj udeju. Všetko co sa mi stalo, som vedela ze sa stane. Takze nie si jedina, mas len silnu intuiciu, to ma kopu ludi, cize namyslanie tu nie je namieste.
Ty realitu netvoris - Ty ju predvidas ..... a to je rozdiel . Buducnost je dana, mas silnu intuiciu .... Ak si myslis ze je to danajsky dar, tak sa na to vykasli , myslienku ktora Ti pride len nechaj ako vlak prebehnut, nezaoberaj sa nou ...Tvoj dar Ta nema nicit, vzbudzovat Ti pychu alebo stres ..... Ja viem nahlas kychat, ty mas mocnu intuiciu . Mame obe schopnosti 🙂
@barborachors a myslíte že príde vojna aj ku nám na sk ?
Skus pri pomysleni na zle sa pomodlit a prosit o to, aby sa to nestalo.

Moja mama takto predvída zlé. Všetko sa vždy vyplnilo. Tiež ju volake striga ( v rámci srandy). 😆