icon

Čo baví 10-ročné dievčatá?

tata1401
26. dec 2019

Ženy prosím poraďte...máme ísť na návštevu a majú 10ročnú slečnu,chcela by som jej zobrať dáku pozornosť-ale neviem čo🙂

laila22
26. dec 2019

@tata1401 knihu, nejaké jemne maľovatka, alebo lak na nechty, spoločenskú hru... Teraz letia gumičky do vlasov obalené latkou.. Neviem ako sa to píše (skrančís). Penu do kúpeľa.. Baby sa potešia veľa veciam. 🙂

janulienka1103
26. dec 2019

@tata1401 moja sestra sa hrala s legom (hrá sa s ním doteraz, má 12), veľmi ju v tom čase bavilo robiť náramky z gumičiek, tie už asi teraz nie sú v móde, ale sú rôzne sady na výrobu náramkov, omaľovánky ju bavili, spoločenské hry, knihy,gumičky, sponky, také dievčatá sa už rady paráda, možno aj nejaká voňavka pre mladé slečny by nebola na škodu... Veľa detí už fičí v takom veku na telefóne, takže je to celkom zložité niečo nájsť aby ich to vôbec zaujalo

deti95060810
26. dec 2019

u nás lego, knihy, telefón

halienka
26. dec 2019

kufrík s malovátkami ( majú v Dráčiku pre také slečny) , kreatívne sady na výrobu niečoho napr. kabelky, u nás stále frčia LPS (Littles Pet SHop), bluethoot reproduktor ak už má mobil alebo tablet, môže si cez to púšťať hudbu, nejaké cool vrecko alebo ruksačik, ktorý je z tých flitrov čo sa dajú prevracať a menia tým pádom motív, sadu na výrobu slizu - tiež v Dráčiku...

laila22
26. dec 2019

@halienka tu sadu na výrobu slizov som nechcela písať, lebo ja osobne pri tom idem do vývrtky z 0 na 100... :D. A vždy sa,, vyrážam,, že keď obdarovatelom dorastu deti tak im budem kupovať tieto sady, aktivátor, lepidlá, farbivá, trblitky.. Že im to v dobrom vrátim... :D

gelifil
26. dec 2019
laila22
26. dec 2019

@gelifil ??? 🙂

dskjhfdlkdjhl
26. dec 2019

@tata1401 Mam 10-rocnu, tu bavi lego a knihy, ale deti su rozne. A tie sady na vyrobu slizov mam dojem, ze potesia kazde dieta, ale naseru kazdu mamu😂

halienka
26. dec 2019

@laila22 no aj po tom čo sa dcéra pokúšala doma sama vyrobiť slizy podľa YT videí, kde mi kradla Solamy, mužovi penu na holenie, tekuté lepidlo a neviem čo všetko ešte a vychádzali jej z toho také grcky, čo sa nedali ani zmyť z misky, jej radšej kúpim tú sadu z obchodu, kde jej to jednak výnde a po druhé nelikviduje mi veci z domácnosti😀

halienka
26. dec 2019

*Solamyl

laila22
26. dec 2019

@halienka ja keď som prišla domov z práce a v celom dome vonal sprchac, už som vedela kolka bije... Našťastie upustila od tých experimentov, lebo videla, že to nikam nevedie. Mne popri slizoch zmizla ešte sada porcelánových misiek z kuchyne... :D. Tak už vyrába len z lepidlá s nejakým aktivatorom...

tata1401
autor
26. dec 2019

@laila22 😀

tata1401
autor
26. dec 2019

..ďakujem ženy za inšpirácie😉