Čo by ste robili, keby ste nemuseli pracovať kvôli peniazom?
Ahpjte. Som zasnívaný typ človeka.......Keby som nemusela pracovať kvôli peniazom, neponáhľala by som sa ráno s kávou v ruke a hlavou plnou povinností. Ráno by som si šla zabehať len tak, pre radosť, bez pozerania na hodinky. Možno by som si otvorila malé kníhkupectvo s kaviarňou, kde by voňala čerstvá káva. Cez leto by som sa túlala po horách, v zime zaliezla s knihou pod deku. A hlavne – robila by som veci, ktoré ma bavia bez tlaku.
tiež by som chodila po horách, Tatrách
@miskajerry Ale teraz chodiť po horách nie je celkom bezpečné, ja sa pomaly obávam ísť prejsť na Zobor, kde som zvykla na jar chodiť, lebo je to tam vtedy najkrajšie. Mne by sa páčilo pomáhať ľudom, ktorí to potrebujú, keby som mala ja všetko zariadené.
Nepracovala. Moje aktivity by boli zadarmo.
Do veľkej miery by som robila to isté čo doteraz, len by v tom nebol žiadny zhon. Aj do práce by som chodila, kľudne aj zadarmo, len nie na plný úväzok.
A čo myslíš, ako dlho by ťa to bavilo? 😀
Maľovala by som celé dní
Ja robím také zaujímavé medajlónky, mnohým ľuďom sa páčia(je to moja srdcová záležitosť) . Tak by som ich robila len tak, ľuďom pre radosť a cestovala by som po svete ❤️
Kúpila by som si celoročne obývateľný karavan a cestovala po svete.Vsade by som chvíľu žila a pracovala
Tulal sa s obytnym autom (karavanom) bez zhonu po nasej, susednych krajinach a nakoniec po celej Europe. Ale idealne s nejakou suladnou spriaznenou dusou, lebo cloveku by chybalo zdielanie kras a zazitkov.
Problem je, ze clovek ma bud cas, ALEBO peniaze a este to vsetko nakoniec komplikuje vek/zdravie.
Bola by som na chalupe, kde by som zbierala a susila bylinky, venovala sa pestovaniu rastlin, kvetov, chovala sliepky, zavarala a podobne veci, ktore nestiham
Pracovala by som na 1/3 úväzok, vysmiata a v pohode, alebo by som vyštudovala iný odbor, len preto, že ma to zaujíma.
V praci by som bola tolko, kolko by sa mi chcelo, aby som vedomostne celkom "nezakapala" a potom, venovala sa zalubam a hlavne, travila by som co najviac casu s ludmi, ktorych mam rada, lebo cas plynie velmi rychlo a byt s blizkymi je to najdolezitejsie v zivote, v tejto hektickej dobe na to zabudame a potom, ked odidu, je neskoro plakat nad premrhanym casom
Preplo by mi vážne, reálne? Kolko by ma bavilo cestovať, koľko by ma bavilo robiť dáku zaľúbu?, no ja by som nevydržala teda dlho mesiac dva a dosť, robila by som na polovičný úväzok a tým pádom by som stíhala komplet vsetko
Oooch tak ja by som toho chcela robit tolko...
- vystudovat dalsie vysoke skoly a dorobit si doktoraty, ktore som neurobila ked mi ponukali priestor
- ucila by som sa dalsie jazyky na ktore teraz nemam cas
- vela by som cestovala
- venovala by som sa svojmu podnikatelskemu napadu ak by som na to mala kapital
- chodila by som do fitka kazdy den, teraz som rada ked stihnem ist 2x za tyzden
- doma by som pestovala 10x viac ovocia, zeleniny a byliniek ako teraz
- robila by som domace vsetko na co teraz nemam cas - pecivo, jogurty, zavaraniny, cestoviny...
- kupila by som si stroj, naucila sa sit a sila by som si tricka a saty presne podla mojich predstav
- travila by som vela casu s mojou babkou, brala ju na fajne obedy a do cukrarme
Venovala by som sa rodine, deťom, sebe, čítala by som, cvičila, cestovala, mala by som čas na varenie, aj na jedenie, aj na kávu, na priateľky-neboli by sme odkázané na telefón, stihli by sme aj osobne stretko aj všetko...
cestovala by som a na cestach tvorila pisala članky, knihy
To si neviem predstaviť....asi by som robila,to,čo aj teraz,ale nestresivala sa,keď potrebujem odísť k lekárovi,či vyriešiť niečo dôležité,či si len tak v ten deň polezat doma s knihou😂
Pracovala normálne ďalej. Za peniaze. Milujem svoju prácu a peniaze mi dávajú pocit jej zmysluplnosti. Takže bezo zmeny by som šla ďalej.
Pracovala normálne ďalej. Za peniaze. Milujem svoju prácu a peniaze mi dávajú pocit jej zmysluplnosti. Takže bezo zmeny by som šla ďalej.
@vroni ver ze vela zenam staci, ze su doma a muzi zarabaju a este nemaju problem sa s tym chvalit po celom sidlisku.
Fuha.. No neviem. Mam tak flexibilnú prácu, že ju môžem robiť aj na pláži na dovolenke. Stačí mi notebook. A práca ma baví, napĺňa.
To isté, čo robím teraz. Veda a výskum.
kebyze nemusim, cestujem po svete. a pisem o tom clanky.
Mňa moja práca napĺňa, takže by som v nej na skrátený úväzok a s pocitom, že nemusím, veľmi rada pokračovala. Rada sa učím nové veci, zdokonaľujem v oblastiach, ktoré ma bavia, môj zamestnávateľ podporuje vzdelávanie a rast. Navyše som v práci docenená a rešpektovaná, čo je tiež pre mňa podstatný aspekt.
ahoj, zalozila by som si kvetinarstvo a viazala kytice a pestovala kvetiny. To robim aj teraz sice na svojej zahrade 😀 a samozrejme by som rada precestovala svet.... juj idem pracovat, som sa zasnivala 🙂
Ja by som mala farmu kde by som robila kruzky pre deti a animoterapie.ale dostala som sa aspon tak cca do polovice sna 😁
Preplo by mi vážne, reálne? Kolko by ma bavilo cestovať, koľko by ma bavilo robiť dáku zaľúbu?, no ja by som nevydržala teda dlho mesiac dva a dosť, robila by som na polovičný úväzok a tým pádom by som stíhala komplet vsetko
@zuzubb007 keď máš záľuby tak neexistuje že by ťa preplo. Kto sedí doma iba na riti pred TV, no tomu prepne potom
Ja by som robila to, čo teraz, len by som nemala dva úväzky, stačil by mi jeden.
Jedno viem na 100% - urcite by som si v tomto state uz druhy raz nezalozila firmu. 🙂
@vroni ver ze vela zenam staci, ze su doma a muzi zarabaju a este nemaju problem sa s tym chvalit po celom sidlisku.
@balerina2025, verim. Len nerozumiem. 🤷🏼♀️

tiež by som chodila po horách, Tatrách