Čo by ste robili, keby ste sa nebáli?
Premýšľal som nad tým, koľko vecí som v živote neurobil len preto, že som sa bál. Keby ten strach neexistoval – čo by som spravil. Možno by som zbalil rodinu, predal všetko a išiel na pol roka na Nový Zéland. Možno by som si konečne trúfol na vlastný projekt, ktorý mi už roky sedí v hlave. A ešte niekomu povedal veci na rovinu, aj keď by to nebolo príjemné.
Na to aby si siel na pol roka na Novy Zeland nepotrebujes zbavovat majetku. To sa da vybavit cez sabatikal. Aj skola pre deti sa da vyriesit. Staci mat peniaze, z ktorych budete zit.
Ja by som sa potapala so zralokmi. 🤔
Chcela by som nebáť sa každému povedať pravdu čo si o nich myslím a konať rázne bez kompromisov
Určite by som nežila na Slovensku a v živote by som sa sem nevrátila. Ono to je čiastočne o strachu a čiastočne o financiách. Aj na tu najmenšiu posratu vec nejaké potrebuješ

Prežila som pri poslednom pôrode cisársky, preeklampsiu aj Helpp syndróm. Odvtedy ma strach nelimituje. Začala som robiť vzdelávacie prednášky, založila sročku, staviam si eshop, spravila som autoškolu a kúpila auto. Bojím sa jak sviňa. Pri tej autoškole som skoro skolabovala, z tých prednášok som tiež paralyzovaná. Ale to ma nedonúti s tým prestať alebo to nebodaj zabaliť.