icon

Čo by ste urobili po výhre v lotérii?

7. okt 2025

Ahojte, čo by ste urobili ako prvé, ak by ste vyhrali v lotérii milión? Povedali by ste o tom ľuďom vo svojom okolí?

Strana
z5
anonym_0753f8
7. okt 2025

Nie, nepovedala by som ľuďom v mojom okolí. Časť peňazí by som rovnomerne rozložila medzi svojich blízkych. Druhú časť peňazí by som uložila na účet, prípadne investovala. A nejakých 5.000 eur by som si nechala na dokúpenie vecí do domácnosti. A išla by som cez vianoce s partnerom do tepla, do exotiky 🙂.

janai1
7. okt 2025
@anonym_0753f8

Nie, nepovedala by som ľuďom v mojom okolí. Časť peňazí by som rovnomerne rozložila medzi svojich blízkych. Druhú časť peňazí by som uložila na účet, prípadne investovala. A nejakých 5.000 eur by som si nechala na dokúpenie vecí do domácnosti. A išla by som cez vianoce s partnerom do tepla, do exotiky 🙂.

@anonym_0753f8 a čo by si im teda povedala, že odkiaľ máš peniaze?

anonym_d6bad7
7. okt 2025

Urcite nie , nepovedala… dala by som rodicom na dom dovolenku , sestre a svagrovi , synovi zabezpecila byt, a nam s manzelom dom. A na urade prace by som kazdej referentke co mi pomahala s 356678 papiermi k ukonceniu RD doniesla darceky.

anonym_b3fbd3
7. okt 2025

@anonym_autor zaplatila by som si nejaký pekný rehabilitačný ústav, kde sa budú o mňa starať po tej mozgovo-cievnej príhode, ktorá by s najväčšou pravdepodobnosťou nastala 😂
a nie, nepovedala by som nikomu, len by som potichu dopriala svojim blízkym lepší komfort života, napr. splatila by som niekomu hypo a tak. Ako to spraviť tak, aby nevedeli, že je to odomňa, ešte nemám úplne premyslené, ale verím, že by sa spôsob našiel. A samozrejme splnila by som si aj svoje sny, aspoň tie materiálne, zabezpečila svoje deti. Určite by niečo išlo aj na dobročinné projekty, mám pár takých, ktoré podporujem v rámci svojich možností aj teraz, tak by dostali peknú finančnú injekciu, alebo by som prispela niečím konkrétnym.

jamimo
7. okt 2025

@anonym_autor povedala by som to len môjmu chlapovi. Milión by bol málo na nehnuteľnosť kde by som chcela. 😃 Jedno však viem isto, rozdelila by som chorým a nemohúcim, útulkom. Tak aj robíme.

ivanakal
7. okt 2025

Ulozila do banky, investovala, konecne dokoncila veci na dome. A dala by som urcite nieco iba rodicom. Ti si zasluzia najviac.

anonym_2d0c42
7. okt 2025

Milión korún alebo eur? Lebo to je sakra rozdiel 😀 Ak eur, tak by som hneď! dala výpoveď. 😀

amdornik
Odpoveď bola odstránená
katarinaba
7. okt 2025

Milion??? Fuha tolko? Mne by stacilo 70 tisic 🙂 Ja len vyplatit hypoteku, to je to co ma denno denne tazi, ci to budem vzdy schopna splacat.
Ale dobre - podme fantazirovat - nie nepovedala by som to snad nikomu. Alebo nie v takej miere - kazdy, kto by dostal odo mna peniaze by bol upozorneny, ze mam len tolko a nikomu inemu nedam, tak nech o tom neblaboce 😀 😀 😀 Kazdopadne kazdy by vedel, ze je uz vsetko fuc.
Nedala by som ziadnemu utulku, nadaci ci organicacii ani cent. To v ziadnom pripade. Nedoverujem po financnej stranke nikomu. Ja by som si zalozila vlastny utulok, adresne zaplatila napr. ucet za poskytnutu liecbu konkretnej osobe, kupila drahe lieky, zdravotne pomocky. Mozno niekomu zrekonstruovala byvanie. Ano, pomahala by som, ale tam, kde by som vedela, ze tie peniaze boli pouzite podla mojho uvazenia a dostal ich ten, kto ich naozaj potrebuje. Ziadne reklamy pre nadacie platit nebudem.
Dalej - cestovala by som. Vela a kade tade. Urcite by som volaco investovala, aby som z toho mala aspon aky taky mesacny prijem. Vybavila by som deti, ale nevedeli by o tom, kym nebudu dospeli.
A ano - jedna z prvych veci by bola: tour de shop 😀 😀 😀 uzila by som si jeden den nakupov, kupila by som si uplne blbosti, cokolvek, co by mi padlo do oka, proste by som si spravila takuto jednoduchu radost 🙂
Ok, zvoni budik, musim vstavat 😀 😀 😀

katulienkax
7. okt 2025

milion je v dnesnej dobe malo na rozdavanie. Z toho by sa mi usiel tak "az" jeden slusny dom blizko BA a jeden investicny byt. Neviem kto tu poratal, ze by z toho vyslo na dom aj starym rodicom, rodicom, detom a neviem komu. Mozno v Hornej Marikovej panu bohu za chrbtom

terina25
7. okt 2025

@anonym_autor dala by som vypoved

anonym_673e06
7. okt 2025

určite nepovedala . súrodenci závidia všetko, ešte aj postihnuté dieťa.
svojim deťom zabezp. bývanie.

mandrewa
7. okt 2025

Sprosto povedané, milión nie je až taký peniaz v dnešnej dobe. Veľmi by som si rozmyslela, čo s ním, lebo ľahko zmizne fuč.

diavant
7. okt 2025

Vyplatía by som hypo moju, rodicom a sesternici a za zvysok sla na dovolenku

anonym_9ee452
7. okt 2025

Kúpila by som si dom v meste v tichej ulici s krásnou záhradou, aby som nemusela dochádzať do práce. To by bolo pol milióna fuč. Kúpila by som ešte 2 investičné byty a bolo by po milióne.

vroni
7. okt 2025

Zrenovovala by som našu vínnu pivnicu a dala postaviť kryty bazen. Zabezpečila by som vzdelávanie deťom (vlastným) a zvyšok nejako "uložila" pre strycka príhodu (formou nejakých investícií, nie na konto v banke) Určite by som nedávala výpoveď a ani nevyplacala hypotéky. Ani by mi toľko nezostalo 🤣🤣🤣 A okrem muža by som to nikomu nepovedala. Hlavne nie mladšiemu dietatu, lebo to vykvaka aj to, čo nevie.

anonym_c9f0c7
7. okt 2025

@anonym_autor pred dvoma rokmi sme vyhrali samozrejme nie prvú cenu ale rozdelili sme po eosine nieco sme si nechali a ušli sme na dovolenku.AKo sme kedysi hovorili vyhráme a nebudeme pracovať nestalo sa tak nestačilo by to 🤣

anonym_0fb2c4
7. okt 2025

@anonym_autor Nepovedala nikomu. Našich pripravila nech sa zbalia čo nevyhnutné potrebujú a odchádzame do zahraničia, kde by sme si kúpili nehnuteľnosť.

bomba36
7. okt 2025

Do bývania, deťom na vzdelanie a zvyšok rozumne investovať, aby to zarábalo ďalej. To čo vlastne robíme už teraz.

annanoriska
7. okt 2025

nepovedala by som nikomu. Pomohla by som rodičom, súrodencom. Vyplatila by som hypo a presťahovala sa konečne do väčšieho. Kúpila by som ešte nejakú nehnuteľnosť.

martinmmartin
7. okt 2025

Zeno, dopijeme rannu kavu a Ideš

sendy1977
7. okt 2025

@anonym_autor nie nepovedala. A keď sa ma kolega pýtal čo by som urobila z milión eur? Na moju odpoveď povedal : A nebolo by ti aj milión eur malo?

petricienka
7. okt 2025

Rozhodne by som o tom nepovedala nikomu vo svojom okolí. Ozaj len najbližším a s nimi by som sa aj rozdelila 🙂 Lebo veď o čom sú tie peniaze, keď si ich neužijem s ľuďmi, ktorých ľúbim?

leuska0910
7. okt 2025

Nikomu by som to okrem manzela nepovedala. Vies si predstavit kolko by si zrazu mala kamaratov?😁

simca06022011
7. okt 2025
@janai1

@anonym_0753f8 a čo by si im teda povedala, že odkiaľ máš peniaze?

@janai1 nevidim dovod hovorit komukolvek odkial mam peniaze :DD

anonym_518746
7. okt 2025

@anonym_autor nie nepovedali ..ako prvé by sme si určite kúpili dom

Tak ako jasné ja ,manžel a dcéra by sme to vedeli ...mladšia by to ešte nechápala ..nepovedali by sme ani najbližšej rodine

tenerifka
7. okt 2025

Milion neviem, ale skor 10 milionov mam zhruba predstavu. Nikomu ani muk, len manzelovi. Pracovala by som nadalej, lebo praca slachti a mña velmi naplñuje-robim to pre ludi, ale zamestnala by som niekolko sikovnych pracovnikov a ja by som tam chodila len na par hodin pokecat s hostami (zisk by ma velmi nezaujimal, hlavne ze by nebola strata) . A takto by som to tiahla, pokial by ma to bavilo. Zvysok-nehnutelnosti pre mña rozne po svete+na prenajom, a klasika cestovanie....

simca06022011
7. okt 2025

Autorka, vyplatila by som zvysok hypo, poriesila si veci ktore mam rozrobene, nasledne by som predala dom a aj vsetko okolo toho, nasla si nieco mensie, jednoduchsie co by mi viac vyhovovalo ale s velkym pozemkom, bazenom a zahradou, pravdepodobne aj s malym samostantym domcekom pre pomoc v dome, kde by som ubytovala rodinu, ktora by tu zila a za pobyt+odmenu pomahala na dvore, v dome s cim treba atd, proste ako z telenovely :D Zabezpecila by som do firmy managera, rozbehla to vo velkom, nech sa to tam toci a ja to uz budem len z dialky sledovat a dirigova tak by trebalo.
Riesila by som si svoje zdravie, kedze mame tu lekarov akych mame, tak za vlastne a v zahranici... dceru a rodinu. Urcite by som milion nevydelila a nerozdala. Iste by som rodicom pomohla s nejakymi vecami a to by bolo tak vsetko, vsetci maju co potrebuju. Skor by som otca poslala na vylet okolo sveta, mamu na ten jej vysnivany ayuvedra pobyt do indie :D
Predpokladam, ze tak polovica by mozno ostala po tomto vsetkom = a to by som investovala a postupne uzivala. POcestovala s dcerou, zaplatila jej zahranicne pobyty vzdelavacie, doucovania poslala ju studovat kludne hocikam.
najskor ma napadli domy pri mori kadetade.. ale popravde.. nie som z tych co by lietali hore dole a s tym dvihanim sa hladiny mora.. kto vie aka by to bola investicia o par rokov, desatroci, ci nie len nejaka atrakcia podmorska (alebo ciastocne plavajuca :D).

januska12323
7. okt 2025

Ako prvé by som založila tému na MK lebo nikomu známemu by som to nemohla ani nechcela povedať. Ani by som nerozdávala, možno by sa im ušla lepšia dovolenka ale inak nie. Jednu nehnuteľnosť by som kúpila, niečo investovala a zvyšok by ostal pre istotu.

anonym_2eff65
7. okt 2025

@anonym_autor nepovedala. ale aj tak by sa to casom dozvedeli.

vyhrala si?

Strana
z5