icon

Čo dať do balíčka pre potešenie ukrajinských detí?

alena76
3. mar 2022

Ahojte, chcela by som aspoň trocha potešiť 3 konkrétne deti. Chlapci majú 2,4 a 7 rokov.Čo by ich potešilo? Chcela by som urobiť každému malý balíček. Mám už veľké deti, najmladšie špecifické, tak neviem..
(IPotrebné veci- pomoc priebežne prebieha, bývanie už majú) Ďakujem za každý näpad.

ninapat
3. mar 2022

Myslim, ze taka klasika, nejaka hracka, mozno karty, pexeso, alebo nejaka spolocenska hra jednoduchsia, aby sa vedeli aj spolu zahrat, kriedy, farbicky, omalovanky...

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzikak
3. mar 2022

nejaku sladkost, susene ovocne koze ako sladkost, farbickz, omalovanka, plastelina, noznice pre deti, farebne papiere, mozno zakladne karty ako kvarteto (obrazkove),omalovanku, nejake drobne auticko, kludne aj plysovu hracku. Ked nemaju nic, deti tak lahsie prekonavaju stres ak maju mojkaca.

simsalabim
3. mar 2022

Kinder vajicko, plysak, nejaka spolocenska hra, notes s farbickami, nejaka tvoriva knizka s nalepkami, bludiskami a pod.

zuzka148
3. mar 2022

@alena76 napríklad aj bublifuk😉

katka8382
3. mar 2022

Nezabudnúť na loptu ☝️😊 A pre tie menšie možno aj vkladacky alebo puzzle autíčka také tie väčšie

alena76
autor
3. mar 2022

Super dievcata, vsetkym dakujem🥰 Nieco povyberame.

ukulela
3. mar 2022

@alena76 ja mam 3 a 7r a ocenili by urcite bublifuk, nalepky, pastelky, aj plastelinu.... anglicaky. Ak mas vyssi rozpocet, male lego. Kinderko, tetaz leti labkova patrola....

lily246
3. mar 2022

@alena76 lego 😊

alena76
autor
Autor odpoveď zmazal
alena76
autor
Autor odpoveď zmazal