Čo hovoríte na telenovelu Separ, Cynthia a Pallová?
Čo hovoríte na túto telenovelu? 🤣🤣
To, že by sa mohol starať každý do seba, nezaujímajú ma 😀
Že ako to naozaj je vedia len oni
čo?
Koho to zaujima??
Super tema.
Zmierme sa s tym ze uz spolu niesu a nic s tym neurobime
To naozaj ?
Co teraz
A co z toho je na telenovelu? Ci nie som v obraze? Na plac je skor to, ze mladi ludia sleduju tieto vypatlane hlavy. Na plac je, ze panko sa hra na inteligenta, nahrava pritom vulgarne videa, ako vsetci klamu a o 2 hodiny uz je na nete fotka s nou, klamar a hulvat to je proste. Opakujem, za mna su to vypatlane hlavy 🤣
Veľmi mi vadí prejav Separa, nemôžem to preto pozerať.
Viem ,že sa rozišli. A na titulkách píšu,že nová priateľka .. ale nečítala som to, akože pallova má čo s tým, s ním 😁 akože ta majiteľka toho skrášľovacieho salónu?
@pe_mi nie ta, ale taka 20rocna tiktokerka
@blondinka95 aha 😁 no tak sa možno dozviem niečo .aj by som si to pozrela niekde,ale ten Separ sa nedá počúvať.to je voľačo strašne , tie nadávky a tupota
Nadavky niesu v každej piesni
@pe_mi presne,ja ho tiež nemôžem vystat
Ja sledujem tuto love show a smejem sa na tých komentároch čo ľudia píšu 😭 pallovej vyjadrovanie mi príde naozaj na jej vek - 22 rokov a cynthia podľa mňa tiež nehovorí úplne celú pravdu. Separ ma k celej veci postoj flegmatickeho cava ktorým aj je lol. Najnovšie som si čítala ich komentáre na ig čo pridali baby do storiek a bolo to ako sledovať telenovelu v priamom prenose
o čo ide? zasväťte ma
Ja si myslím, že cynthia chcela dieťa ale Separ už nie.. má jedno vlastne a ešte sa stará aj o ďalšie Tinine.. takže podľa mňa tu bol problém.. plus cynthia neviem či niečo robila alebo nie. Fakt robila len na IG ale žiadny rozvoj. Voľakedy tancovala ale zrazu prestala. Spokojná vypapkaná.. a teraz zrazu cvičí procedurky obliekanie to je hrozné niečo 😏 v každom prípade Separ je kkt 😓😓 takto preskočiť z čajky na čajku 🙈 ale koniec koncov bavila má táto telenovela 😅 vždy čakám na nejakú novú drámu 🤣
Takto Separ k**** neni to ze cyntia nic nerobi len sa styluje a mina prachy na vlasy nechty make up a dalsie veci to je jej problem nic ine len ig storky.
Separ ma nahodou dobre piesne takže neni k****

kto?