icon

Čo hovoríte na telenovelu Separ, Cynthia a Pallová?

29. sep 2024

Čo hovoríte na túto telenovelu? 🤣🤣

pukina
29. sep 2024

kto?

ssimusska
29. sep 2024

To, že by sa mohol starať každý do seba, nezaujímajú ma 😀

cavelocavelo
29. sep 2024

Že ako to naozaj je vedia len oni

rozculena
29. sep 2024

čo?

gubka71
29. sep 2024

Koho to zaujima??

name_354
29. sep 2024

Super tema.

name_354
29. sep 2024

Zmierme sa s tym ze uz spolu niesu a nic s tym neurobime

minenkak
29. sep 2024

To naozaj ?

name_354
29. sep 2024

Co teraz

victoriab
29. sep 2024

A co z toho je na telenovelu? Ci nie som v obraze? Na plac je skor to, ze mladi ludia sleduju tieto vypatlane hlavy. Na plac je, ze panko sa hra na inteligenta, nahrava pritom vulgarne videa, ako vsetci klamu a o 2 hodiny uz je na nete fotka s nou, klamar a hulvat to je proste. Opakujem, za mna su to vypatlane hlavy 🤣

pe_mi
29. sep 2024

Veľmi mi vadí prejav Separa, nemôžem to preto pozerať.
Viem ,že sa rozišli. A na titulkách píšu,že nová priateľka .. ale nečítala som to, akože pallova má čo s tým, s ním 😁 akože ta majiteľka toho skrášľovacieho salónu?

blondinka95
29. sep 2024

@pe_mi nie ta, ale taka 20rocna tiktokerka

pe_mi
29. sep 2024

@blondinka95 aha 😁 no tak sa možno dozviem niečo .aj by som si to pozrela niekde,ale ten Separ sa nedá počúvať.to je voľačo strašne , tie nadávky a tupota

name_354
29. sep 2024

Nadavky niesu v každej piesni

victoriab
29. sep 2024

@name_354 ale tupota áno 🤣🤣🤣

blondinka95
29. sep 2024

@pe_mi presne,ja ho tiež nemôžem vystat

martyska321
29. sep 2024

Ja sledujem tuto love show a smejem sa na tých komentároch čo ľudia píšu 😭 pallovej vyjadrovanie mi príde naozaj na jej vek - 22 rokov a cynthia podľa mňa tiež nehovorí úplne celú pravdu. Separ ma k celej veci postoj flegmatickeho cava ktorým aj je lol. Najnovšie som si čítala ich komentáre na ig čo pridali baby do storiek a bolo to ako sledovať telenovelu v priamom prenose

amelia87
30. sep 2024

o čo ide? zasväťte ma

nankis
2. nov 2024

Ja si myslím, že cynthia chcela dieťa ale Separ už nie.. má jedno vlastne a ešte sa stará aj o ďalšie Tinine.. takže podľa mňa tu bol problém.. plus cynthia neviem či niečo robila alebo nie. Fakt robila len na IG ale žiadny rozvoj. Voľakedy tancovala ale zrazu prestala. Spokojná vypapkaná.. a teraz zrazu cvičí procedurky obliekanie to je hrozné niečo 😏 v každom prípade Separ je kkt 😓😓 takto preskočiť z čajky na čajku 🙈 ale koniec koncov bavila má táto telenovela 😅 vždy čakám na nejakú novú drámu 🤣

name_354
2. nov 2024

Takto Separ k**** neni to ze cyntia nic nerobi len sa styluje a mina prachy na vlasy nechty make up a dalsie veci to je jej problem nic ine len ig storky.
Separ ma nahodou dobre piesne takže neni k****