icon

Čo je pre vás vrchol nevkusu?

31. júl 2020
Strana
z4
silviazlat
31. júl 2020

Takéto zbytočné a stupídne fóra na MK ktoré zakladajú ľudia očividne len z nudy...

moonlight1210
31. júl 2020

brontofialkove auto s ruzovymi hviezdickami.

autor
31. júl 2020

@silviazlat očividne z nudy na tieto fóra chodíš a odpovedaš..nemyslim to v zlom 😇

clodika22
31. júl 2020

Heh to je čo za téma 🙂 Ale je jedno čo proste neznášam keď si žena neuvedomuje svoj vek a hlavne postavu a oblieka sa nevkusne, že to priam kričí do očí

satanca
31. júl 2020

Špinavé obnosené topanky, zuby, nechty, ponozky/silonky v sandáloch, cakey face, obtiahnute veci na plnšej zene, tenisky na platforme, nohavice pastelovych farieb,....

leuchtturm
31. júl 2020

za vrchol nevkusu v oblasti damskej mody povazujem nosenie haremiek 😝

nikpa
31. júl 2020

Ošupane, neupravené, špinavé nechty ci uz u chlapa alebo u ženy. Silonky v topánkach bez prstov 🙏🙄

zuzitko74
31. júl 2020

Pre mňa sú vrchol nevkusu špagetové ramienka.

0silvia0
31. júl 2020

Vyliezajuce tangace z rifli... a obtiahnute a zarezane predky v leginach... a tie drdolceky vycesane nad celom, ktore robia hlavu ako cibulu...

lavender273
31. júl 2020

Kde zacat 😂 Umele nechty, zmalovany ksicht, kriklave oblecenie, dovolenkari oblecení cely v bielom fotiaci sa pod palmou, alebo sportovom aute.. no je toho cely zoznam.( samozrejme kolko ludi tolko chuti )

janeninka
31. júl 2020

Vrchol? Hmm mozno ked si niekto kupi nieco hrozne, priam az nechutne drahe len preto ze je to drahe... ale snazim sa nehodnotit - nikdy nevies ci ta pani v elastakoch prave nepodala svoj vykon dna ze vobec vysla z domu, ci slecna v sirsom opasku a 12.operaciou tak netuzi na seba uputavat pretoze ju otec opustil, ten chalan nie je vdacny aj za derave flakate topanky z charity lebo prispevok po odchode z decaku minul na bývanie. ..

lavender273
31. júl 2020

@leuchtturm snazim sa googlit (asi nedostatocne) ale neviem prist nato co su haremky 🤔

h2
31. júl 2020

@lavender273 Napíš "háremové nohavice" a uvidíš.

0silvia0
31. júl 2020

@lavender273 daj aladinky...

leuchtturm
31. júl 2020

alebo turky

lavender273
31. júl 2020

Matko rozvic 😂 diky zeny, nevedela som ze sa to tak vola. To McHammer nosil 😂

satanca
31. júl 2020

Ešte som zabudla priesvitné ramienka na podprsenke a 3D mihalnice ktoré vyzerajú ako cierny plastový obdĺžnik pripevnený na viečka

suesue1983
31. júl 2020

@satanca Čo je cakey face? 😁

silviazlat
31. júl 2020

Počuj - Anonym.. nevidím najmenší dôvod prečo to tu píšeš anonymne. Ide o nejakú prácu do školy?? Tak to napíš

satanca
31. júl 2020

@suesue1983 keď mas obrovsky nanos nekvalitného mejkapu ktorý po chvíľke tak hnusne zoxiduje a zblízka vyzeras úplne nechutne... skús to hodiť do Google obrazky😄

btus
31. júl 2020

tenisky na klinovom alebo akomkoľvek podpätku!!!!!!!!!!

caroline_
31. júl 2020

ja si myslim ze nech si kazdy nosi co chce, nevadi mi nic z toho co je vyssie spomenute, ci make up,oblecenie atd.. no co mi pride nevkusne je ked zena ale samozrejme aj chlap, uz na prvy pohlad vyzera zanedbane,spinavo,spinave neupravene nechty , a nemyslim tym lak, staci ak su ciste a ostrihane, spinave zuby, mastne neupravene vlasy a celkovo taky neupraveny dojem, a samozrejme spravanie, pokial sa ludia k sebe a inym spravaju hrubo

mareka49
31. júl 2020

Extremne zlepene nechutne zozmolene riasy.
Mas pocit, ze dotycna to nemoze mysliet vazne

kristina0909
31. júl 2020

Mne sa napríklad nepáči na ženách hrubé a vyrazné obočie ktoré strašne bije do očí. Neviem čo je to za móda , nič pre mňa.

lucka_ke
31. júl 2020

steny v byte natreté na krikľavoružovo alebo zeleno, naj každá izba iná krikľavá farba

0silvia0
31. júl 2020

@kristina0909 tuto marfovitu obocnu modu som ani ja este nepochopila, ale snazim sa🥺

ndrag
31. júl 2020

Barokovy nabytok a ine podobne zariadenie v 21 storoci, pokazene zuby, LV stvorcekove kabelky, zlte vyperoxidovane vlasy, plackovej kolekcia oblecenia, tortove svadobne saty, umele mihalnice, umele nechty (je jedno, ci gelove, akrylove, nalepovacie), moda 90tych rokov, ked zena vulgarne nadava...a mohla by som tu takto menovat aj do rana 😀

aylinn
31. júl 2020

@zuzitko74 to su aké?😲

catherinah
31. júl 2020

Pre mna tie extra kratke sortky, z ktorych vidno spodok zadku.

Strana
z4