icon

Čo je toto čudo?

miniatura
24. okt 2016

Kamoška nasla dva take cuda v byte..neviete co to moze byt??dakujem..

Čo je toto čudo?Čo je toto čudo?Čo je toto čudo?Čo je toto čudo?
nina4
24. okt 2016

@miniatura vizera to ako slimak

sashka22
24. okt 2016

Slimak bez ulity

miniatura
autor
24. okt 2016

jej sa to prisalo na ruku...volala mi,ze ma doma pijavice 😀 a ked jedno rozpucila tak vyslo s toho krv..

pribinak
24. okt 2016

@miniatura vsetko zive ma v sebe krv

Mimochodom, pijavice žijú vo vode

lorela
24. okt 2016

Slimak bez ulity. A dovolim si tipnut, ze sa jej to neprisalo, ale skor len prilepilo na ruku.
Kdezeee, pijavica!

veronika295
Odpoveď bola odstránená
ukulela
24. okt 2016

R.I.P. slimacik macik ...

sunny8
25. okt 2016

Fuuuj.:D ako sa to ocitlo v byte ? Ja by som uz nezaspala a este keby to prislo do kontaktu so mnou ze by sa to na mna prilepilo:D

lorela
25. okt 2016

@sunny8 Teraz všeličo lezie dnu do bytu. zo zimy do tepla 😀

sunny8
25. okt 2016

@lorela:D ja mam v byte lienku akurat chvalabohu :D a v lete tych ucholakov co maju tie kliestiky:( bleeee nwm co na nich zabera a vdakabohu uz aj mravce odcestovali co pochladnelo ;)

lorela
25. okt 2016

@sunny8 U nás teraz taká chrobač, neviem, čo sú zač, ale pomerne veľké, pomaly lezú, majú tykadlá a trojuholníkový tvar. Najčastejšie lezú po záclonách. Brrr. A minulý rok si pamätám neskutočnú inváziu lienok o takomto čase, asi aj 20 - 30 sme ich mali okolo okien. Strašne som sa rehnila, keď aj v správach bolo o nich povedané, že sú to čínske agresívne lienky 😀. Tak sa nám agresívne predrali do bytu 😀. Tento rok som zaznamenala len 2 - 3 agresívne leny 😀.

sunny8
25. okt 2016

:D take cudo teraz prichadza do bytov a dokonca aj na poschodie to vylezie:D len pri dietati ani nic nastriekat ani ten odpudzovac do elektriky ani nic :/ my uz sme mali aj lastovicky dnu ;D lienky agresivne? :O tato nasa len lezie po strope a po zaluzii:D sanujem ju zabit potom z nej nieco zlte tecie

elenita
25. okt 2016

@lorela Hej, u nás je toho veľa každý rok. Voláme to bzdocha 😝 .
A tých agresívnych lienok máme plno všade, dokonca už aj po aute mi lietajú, čo stihnú nalietať zvonka za ten okamih, čo otvorím dvere a nastúpim... 😝

elenita
25. okt 2016

Jáj a ešte k tomu slimáčikovi, že slimák bez ulity sa podľa mňa volá slizniak 😀
Aspoň my to tak voláme.

lorela
25. okt 2016

@elenita Áno, áno bzdocha. A potom ešte tohto roku podobné bzdoche, ale ešte väčšie a nie tak jednoznačne trojuholníkové 🙂. Ale to len 2 - 3 a ešte k tomu aj lietajú. Lenivo. Len sem - tam to vzlietne.

pazdura
1. aug 2022

@miniatura slimák bezdomovec

tiumen
1. aug 2022

@pazdura autorka sa to pýtala v roku 2016 🤣🙈

pazdura
1. aug 2022

@tiumen jaaaj 🤣🤣🤣🤣