Čo je toto čudo?
Kamoška nasla dva take cuda v byte..neviete co to moze byt??dakujem..

Slimak bez ulity
jej sa to prisalo na ruku...volala mi,ze ma doma pijavice 😀 a ked jedno rozpucila tak vyslo s toho krv..
Slimak bez ulity. A dovolim si tipnut, ze sa jej to neprisalo, ale skor len prilepilo na ruku.
Kdezeee, pijavica!
R.I.P. slimacik macik ...
Fuuuj.:D ako sa to ocitlo v byte ? Ja by som uz nezaspala a este keby to prislo do kontaktu so mnou ze by sa to na mna prilepilo:D
@sunny8 U nás teraz taká chrobač, neviem, čo sú zač, ale pomerne veľké, pomaly lezú, majú tykadlá a trojuholníkový tvar. Najčastejšie lezú po záclonách. Brrr. A minulý rok si pamätám neskutočnú inváziu lienok o takomto čase, asi aj 20 - 30 sme ich mali okolo okien. Strašne som sa rehnila, keď aj v správach bolo o nich povedané, že sú to čínske agresívne lienky 😀. Tak sa nám agresívne predrali do bytu 😀. Tento rok som zaznamenala len 2 - 3 agresívne leny 😀.
:D take cudo teraz prichadza do bytov a dokonca aj na poschodie to vylezie:D len pri dietati ani nic nastriekat ani ten odpudzovac do elektriky ani nic :/ my uz sme mali aj lastovicky dnu ;D lienky agresivne? :O tato nasa len lezie po strope a po zaluzii:D sanujem ju zabit potom z nej nieco zlte tecie
Jáj a ešte k tomu slimáčikovi, že slimák bez ulity sa podľa mňa volá slizniak 😀
Aspoň my to tak voláme.

@miniatura vizera to ako slimak