icon

Čo je toto za víno?

6. okt 2024

Dobre je? Dostali sme do daru.A nevieme či vypiť alebo posunúť ďalej 😁

Čo je toto za víno?
lindous
6. okt 2024

Ja mám Dunaj rada, ale tak každému iné chutí 😅 len teraz neviem, že keby bolo "zlé", či ho radšej vy vypijete alebo darujete niekomu zlé víno 😂

pribinak
6. okt 2024

Biele suche víno….nic zle, ale ak nemáš take rada, tak podaruj

tenerifka
6. okt 2024

Ale 2022 je uz na hrane.... Biele suche vina maju byt mlade, teraz v 2024 idelane z 2023, takze 2022 vypit co najskor

autor
6. okt 2024

@lindous tak možno nejakému kamosovi by chutilo 😂

autor
6. okt 2024

@tenerifka to je cervene vino, takze je dosť mladé a my slovenské vina nepoznáme, preto sa pýtam

autor
6. okt 2024

@pribinak je červene nie biele

tenerifka
6. okt 2024

Ak je cervene, bude ok. Ked som bola na Sk, pili sme Dunaj, bolo to fajn vino

pribinak
6. okt 2024

Veď keď ho nechceš tak jo podaruj ďalej

autor
6. okt 2024

@pribinak ale ja nepíšem že ho nechcem, len neviem čo to je zač 😁 keby mi tu napíšete že je hnusne tak ho podarujem ďalej a keď dobre tak vypijeme my 😄

autor
6. okt 2024

@tenerifka super, ďakujem tak ho dnes okostujeme 😁

michaela329
6. okt 2024

Je to červené, suché víno. Trochu trpké, mne veľmi chutí ako odroda - veľa záleží od vinárstva. Ak máš rada sladké víno, nebude Ti chutiť.

viestta
6. okt 2024

Este dobre, ze nepatrim k okruho tvojich znamych. Darovat niekomu nieco o com viem, ze je hnusne, to uz je clekom iny level...

simca06022011
6. okt 2024

Odborníci 😁 dunaj je červené víno. Ono je vyborne a silné ak to vedia urobiť... ale od hocikoho nie je dobre. Treba proste vyskúšať. Raz sme kúpili vo vínotéka fľašu a otras a pritom chodíme k Muranimu po kartón dunaja kazdy rok😂

maminkadeticiek
6. okt 2024

Rozmyslam,co by ma vkedlo k takejto diskusii...Dostanem flasu,neviem aka je,ok,otvorim,ochutnam.Ked mi chuti vypijeme.Ak nie vylejeme.Ale dumat ci ho vypijem alebo je to patok a darujem dalej??Divne,fakt.

pininka1
6. okt 2024

@viestta nesúhlasím s tebou, pre mňa je každé biele suché víno hnusne, ale mam kolegyňu ktorá iné nepije a viem ze jej urobím radosť. Treba sa na to aj takto pozrieť.

autor
6. okt 2024

@viestta vyššie som písala že by sa určite našiel niekto komu by chutilo, takze radšej podarujem ďalej a spravím radosť než aby som ho musela vylievať lebo nám nechuti

autor
6. okt 2024

@maminkadeticiek asi toľko ako som napísala vyššie. A teba čo viedlo k tomu neodpovedať k veci?

autor
6. okt 2024

@michaela329 ďakujem, presne typ trpkého vina neznášam ale niekto ma rad. Takze radšej posunieme
@pininka1 presne tak, radšej posuniem niekomu kto ma rad ako keby som to mala vyliať

martinka13
6. okt 2024

Ja by som ho vypila a či bolo dobré, zistím na druhý deň 😀

kristina2412
6. okt 2024

Nechala by som ho , v najhoršom bude na varené 😃

radovannk
Autor odpoveď zmazal
drago12587
7. okt 2024

Ide tu o 6 evri... :D vino zo spodnej poličky v lidli.. tak povediac :D .. čo je to za dilema ? ....

ninockan
Autor odpoveď zmazal
merlinja
13. okt 2024

však otvorte, ak bude chutiť vypite, ak nie použi do varenia, prevar na zohriatie - dochutíš, alebo jednoducho vylej. Aká dilema?

skolara
13. okt 2024

Tolko maturovat pri flasi vína. 🙈😳