Čo je toto za víno?
Dobre je? Dostali sme do daru.A nevieme či vypiť alebo posunúť ďalej 😁

Biele suche víno….nic zle, ale ak nemáš take rada, tak podaruj
Ale 2022 je uz na hrane.... Biele suche vina maju byt mlade, teraz v 2024 idelane z 2023, takze 2022 vypit co najskor
@lindous tak možno nejakému kamosovi by chutilo 😂
@tenerifka to je cervene vino, takze je dosť mladé a my slovenské vina nepoznáme, preto sa pýtam
@pribinak je červene nie biele
Ak je cervene, bude ok. Ked som bola na Sk, pili sme Dunaj, bolo to fajn vino
Veď keď ho nechceš tak jo podaruj ďalej
@pribinak ale ja nepíšem že ho nechcem, len neviem čo to je zač 😁 keby mi tu napíšete že je hnusne tak ho podarujem ďalej a keď dobre tak vypijeme my 😄
@tenerifka super, ďakujem tak ho dnes okostujeme 😁
Je to červené, suché víno. Trochu trpké, mne veľmi chutí ako odroda - veľa záleží od vinárstva. Ak máš rada sladké víno, nebude Ti chutiť.
Este dobre, ze nepatrim k okruho tvojich znamych. Darovat niekomu nieco o com viem, ze je hnusne, to uz je clekom iny level...
Odborníci 😁 dunaj je červené víno. Ono je vyborne a silné ak to vedia urobiť... ale od hocikoho nie je dobre. Treba proste vyskúšať. Raz sme kúpili vo vínotéka fľašu a otras a pritom chodíme k Muranimu po kartón dunaja kazdy rok😂
Rozmyslam,co by ma vkedlo k takejto diskusii...Dostanem flasu,neviem aka je,ok,otvorim,ochutnam.Ked mi chuti vypijeme.Ak nie vylejeme.Ale dumat ci ho vypijem alebo je to patok a darujem dalej??Divne,fakt.
@viestta vyššie som písala že by sa určite našiel niekto komu by chutilo, takze radšej podarujem ďalej a spravím radosť než aby som ho musela vylievať lebo nám nechuti
@maminkadeticiek asi toľko ako som napísala vyššie. A teba čo viedlo k tomu neodpovedať k veci?
@michaela329 ďakujem, presne typ trpkého vina neznášam ale niekto ma rad. Takze radšej posunieme
@pininka1 presne tak, radšej posuniem niekomu kto ma rad ako keby som to mala vyliať
Ja by som ho vypila a či bolo dobré, zistím na druhý deň 😀
Nechala by som ho , v najhoršom bude na varené 😃
Ide tu o 6 evri... :D vino zo spodnej poličky v lidli.. tak povediac :D .. čo je to za dilema ? ....
však otvorte, ak bude chutiť vypite, ak nie použi do varenia, prevar na zohriatie - dochutíš, alebo jednoducho vylej. Aká dilema?
Tolko maturovat pri flasi vína. 🙈😳

Ja mám Dunaj rada, ale tak každému iné chutí 😅 len teraz neviem, že keby bolo "zlé", či ho radšej vy vypijete alebo darujete niekomu zlé víno 😂