icon

Čo je zlé v inzeráte?

junovka
1. dec 2016

Vie mi niekto prosim poradit, co je zle na mojom inzerate???
Zateplene nohavice
NohaviceBez trakov134UnisexIná značkaŠialene mnohofarebné
Zopar zateplenych nohavic menzestraky a rifle.Velkosti su od 134 a vyssie.vyberte si konkretne nohavice a ja vam poslem na zelanie presny opis a foto blizsie.Kazde nohavice su po 5 €.
Aktualizovaný pred 2 hodinami
1 zobrazenie od Dnes o 18:20
5 €
Zateplene nohavice, 134
....a jedna fotka na ktorej je asi 5 kusov nohavic co ponukam.

sissy27
1. dec 2016

@junovka buď si to nafoť všetko zvlášť alebo to ponúkni ako celý balík a nie že povyberajte si...

junovka
autor
1. dec 2016

@sissy27 koli fotke?A co je na tom zle, ked sfotim na jednej fotke nohavice , co ponukam, ked vsetke tie nohavice su ta ista velkost, su zateplene, akurat len farba je rozdiel??😒...ved su kopec takych inzeratov , co pozeram...a naraz 5 ks nohavic asi mi tazko niekto kupi :-/

sissy27
1. dec 2016

@junovka pozri si niekde pravidlá, tuším to tam je... Buď predávaš balík oblečenia ako celok za jednu sumu, alebo si proste vytvor každý inzerát zvlášť... Ale nie že tu je balík a každý kus z toho má zvlášť cenu.

junovka
autor
1. dec 2016

@sissy27 doteraz to nikomu nevadilo,a ten inzerat som tu mala uz skoro rok.Tiez nemam casu vysedavat cele dni a zadavat kazde jedno oblecenie😈

sissy27
1. dec 2016

@junovka máš to aj v návode pri vytváraní inzerátu a asi bolo vhodné zaradiť to do správnej kategórie - balík / mix oblečenia

xxxxxnnnnn
2. dec 2016

@srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára (Spravuje skupinu Pomáham koníku: Moderátorky bazára https://www.modrykonik.sk/group/7274/detail/)

srdiecko4u
2. dec 2016

@junovka Tak ako ti pise aj @sissy27 chyba je v cene - celkova cena inzeratu musi byt vzdy za vsetok predavany tovar. Bud teda rozdel tovar do samostatnych inzeratov alebo musis uviest cenu spolu za vsetky predavaneho nohavice.