Čo môže byť silné svetlo na oblohe?
Dnes som išla cez mesto so synom a syn mi ukázal na oblohe svetlo .
Vyzeralo ako svietiaca guľa.
UFO ! Vykríkol.
Dokonca ani ja neviem čo to je,
keďže to bolo až dosť silné svetlo,
Lietadlo to byť nemohlo pretože sa nehýbalo,
na hviezdu moc silné a mesiac bol na opačnej strane oblohy natož to že po blízku bolo voľné priestranstvo...
Celkom som sa zľakla.
Čo by to podľa vás mohlo byť?
Prikladám foto zďaleka aj z blízka.

možno ale to bolo na mieste a nehýbalo sa.
ja keď som to videla myslela som že meteorit.
Hviezda alebo jedna z planét, ktoré teraz možno vidieť. Neviem na ktorej svetovej strane to je.
@januska12323 juhovýchod o17:30
Venuša?
Venusa. Už ju tak vidno niekolko dni
Plny internet informacii a hned konspiracie o ufo 🤣 Momentalne mozes volnym okom vidiet Venusu, Jupiter a Mars, pri stasti aj Saturn a Uran. Nemas za co
Ako tu uz odznelo, ked to bolo na juhovychode, bol to Jupiter. Tiez ma minule prekvapilo, ako jasne ziaril. Hovorim si, ze co to je. Viem, ze Venusa zvykne byt takato silna, ale reku ta byva na zapade. Tak som googlila a nasla som odpoved, ze Jupiter. Nejake konspiracie mi ani nenapadli.
@mamamasama to povedalo dieta
Mala si stastie nieco take vidiet.
@martul tá letí 5-6 minút nad obzorom, "nestojí" na mieste, časy preletov pre Prešov nájdeš tu https://www.heavens-above.com/PassSummary.aspx?...
@patka06 ano.Venusu. ame.aj Jupiter bol dobre viditelny aj my ju uz dlhsiu dobu vidime
@terezkaarthuramax nemala som šťastie. Choď von. 😅
@mamamasama som chora zial. V detstve som vsetko o vesmíre doslova hltala a najradsej som mala jupiter. Zijem v meste nie je to vidni tak dobre.

lampion štastia? dron? vrtulnik? meteorologicky balon? nieco z toho