Čo musí nastať pre policajnú raziu v paneláku?
Čo sa musí stať, aby nabehli dvadsiati policajti do paneláku a uzavreli vchody?
Bud mate v dome hladaneho teroristu, alebo klub…
Drogy asi
Asi narodeninové prekvapenie...
Ale vážne, je to klasická razia.
No niečo, alebo niekoho hľadajú 😀
Skryta kamera😂
Ehm, podla vyjadrenia Smeru k nedavnym raziam v Ba je jednou z moznosti aj vela progresivcov vo vchode 🤷♀️
U nas takto bolo, sused vojak sa vyhrazal so sekerou robotnikom kt. Dlhodobo prerabali byt a uz sa tam v tom hluku fakt nedalo existovat. Este tyzden sme mali vojensku policiu ako hliadku pri jeho byte
:D danova kontrola
srandu si robim samozrejme.. stat sa moze hocico, razia kvoli napr. drogam, prehliadke nejakej kovli podvodom, a tak, nepozeras spravy.. ved takto aj prepolitikov chodili, nie? zamknu vchody aby dotycny nezdrhol alebo nebodaj sa tam nepriplietok nejaky okoloiduci ak moze byt napr. ozbrojeny dotycny.. a tak.
Je možné, že išlo o drogy alebo o vraždu, máme tu takého adepta. Ale 20 policajtov je dosť.
Nasli možného teroristu 🙄🤔,alebo nahlasovatela poplašných správ...ale to by asi neprišlo celé komando 🤣
tak treba chodit vo vellkom style.. my sme pred rokom mali zahradnu party a pri plote nam zastali 3 policajne auta s majakom :D do dnes je z toho zabava "celoulicna", ze kedy zopakujeme... aj napr. poziarnici prisli k dymiacej (!!) pokladni vo velkom style, este ani plamene neboli nikde, vykopli dvere, okno rozbili.. :D a hura poliat celu prevadzku vodou..
@diewcatqoo presne toto mi napadlo, ze co ak tam byva Simecka...
Drogy,rukojemník,páchatel môže mať doma zbrane,výbušniny,ohrozenie života nielen seba ale aj obyvateľov paneláka....možností je vela
ono aj pri naleze "obycajnej" mrtvoly pride cela garda :D ale vtedy teda neuzatvaraju vchod...tu je v moznosti viacero trestnych činov - od vrazdy, cez drogy po nasilie.............
ked sa utopil na jazere jeden podnapity človek, prišlo 12 aut - 4 policajne, 3 hasičske, 3 zachranky + 2 reporteri..
ja som tam bola, neni to vymysel, možno tie počty boli obrátene, ale bolo tam 12 áut
Tak zrejme ide o nejakú raziu. Možno drogy, vražda lebo väčšinou tak zasahuje NAKA.
U nás tiež bol drogový zásah na jedného chalapa, čo bol niekde na konci reťazca, čiže to nebol ani boss ani nikto a tiež tam bolo cez 20 kukláčov
my sme raz išli ráno s malou do škôlky, škôlka je medzi činžiakmi v jednosmerke, oproti nám komando kukláčov, čierne dodávky asi 5, potom policajné autá a išli všetci do nejakého bytu
Snad ti nevyvalia dvere, raz si pomylili poschodie, urnaci😅
...potom daj vedieť,ak dozvieš..
@miskakyska napíšem sem. 😊
Napr. to, že vládu zostavujú ľudia, ktorým je autoritárska policajná vláda blízka. Minister vnútra sa vyjadril, že na podobné razie sa majú pripraviť aj školy (hneď po tých kamerách), tak sa rodičia môžu pripraviť, ako vystresovaným deťom, budú vysvetľovať, že sa vlastne nič nedeje.
Drogy
omg ty si ale Kelisova
@ukgirls kelisova? Ze ju to zaujima? Ja by som uz do vchodu nakukala 😂😂 minimalne sa sla prejst okolo
@andrea2323 😂
som zvedavá😂
Najčastejšie drogy, hlavne ak si zo Serede 🤣🤣.
Môžu byť aj zbrane alebo podvody, organizovaný zločin. Vtedy chodia naraz na všetky miesta, aby sa nestihli navzájom informovať...

niečo sa tam asi deje 🙂 Drogy, násilie, samovrah ... hocičo