Čo na lepší pocit a náladu?
Ahojte, necitim sa dnes najlepsie. Po celom dni som unavena, citim stres, som smutna, taky tazky den a zajtra ma caka tiez podobny den. Mam pocit, ze si neviem oddychnut. Ani neviem, ako sa zastavit a uvolnit mysel. Okolo seba mam fajn ludi, ale strasne riesia.
horuci vonavy kupel..trocha prijemnej hudby-nieco v style buena vista social club..podla chuti pohat piva alebo vinka...a sup do postele s myslienkami na nejakeho pekneho chlapa😉🙂...
Horúci voňavý kúpeľ so sviečkami a Zlaté kurkumové mlieko ma vždy zrelaxuje a uspí 🙂
Recept na Google.
Autorka, toto mi píšeš z duše... Tiež mam náročné dní, a pred sebou ešte náročnejší víkend a som v jednom krči, úplne napnuta celá už niekoľko dní. Už chcem november. Snáď aj mne Tvoja téma pomôže ❤️
Nerieš nikoho a nič...hlavne nepočúvaj problémy druhých, lebo to berie energiu...
mne sa to tak strieda...citila som sa predvcerom smutna, vcera mi uz bolo fajn a dnes podvecer opat sa citim smutne...je sice pravda, ze som i malo spala, ale aj som sa konfrontovala s nejakymi minulymi vecami, plus zvlastnymi nazormy...automaticky vo mne ostal zvlastny pocit, ktory neviem odfiltrovat...skusila som niektore rady, pomahaju
Ked mávam takéto smutné a úzkostné stavy častejšie, tak si dám týždňovú očistu, detox tela. Prvé dni detoxu sa mi točí hlava, to sa toxíny uvoľňujú z tela, ale potom sa cítim oveľa lepšie. Vždy mi to pomôže.
Mne veľmi pomôže teplý voňavý kúpeľ aspoň pol hodinu sama zavretá a niečo si čítam. Tepla voda a vôňa peny ma ubije že potom už len pod perinu a spat ak sa aj nedá spat aj tak sa ukludnim. Pomáha dokonca aj na dlhodobý stres aspoň ta pol hodina pre seba (pripadne sa aj zamknem 😉 )

Čaj proti stresu (+medovkový), B komplex, Mg a dobrý spánok