icon

Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?

marsmykkok
13. dec 2023

Pochváľte sa. 🙂

kasubovastefania
14. dec 2023

Letenky do Rigy Lotyšsko

monika2012
14. dec 2023

@marsmykkok Vyhrala som v nemeckom Brave dve vstupenky na Bravo super show 2003 v Kölnarene a 100 € vreckové k tomu. Nezabudnuteľný zážitok.

liliana753
14. dec 2023

Ja som vyhrala vylet pre 2 do pariza 🙂

laura3
14. dec 2023

Ja som vyhrala 200 kg cementu 😆

empafi
14. dec 2023

Na plese živé jahňa ako 2. cenu.

drakvak
14. dec 2023

Kávovar Dolce Gusto kapsulový, pekáreň na chlieb, lístky do zábavného Family parku v Rakúsku, potešilo 😊

tanickalc
14. dec 2023

@marsmykkok na promócie som od starkej dostala peniaze, nech si kúpim nejaké zlaté šperky (lebo veď to je aj dobrá investícia). Nie som veľmi míňací typ, ale išla som sa vydávať, tak som si kúpila zlaté náušnice na svadbu. Mali vtedy v zlatníctve súťaž, vyhrala som 100€ poukážku na ďalší nákup. Takže som investíciu od starkej zhodnotila ešte viac

kacusik69
14. dec 2023

najhodnotnejsie asi dovolenku (resp. poukazy v hodnote 1200 eur - pred asi 12 rokmi) - nebola som na nej, poukazy som posunula

karolinakr
14. dec 2023

sestra auto a ja ništ

buba183
14. dec 2023

@lucik194 na čom prosím ťa

renca206
14. dec 2023

Auto

jana_eyre_2
15. dec 2023

@luccija áno velmi, preto si to tak dobre pamätám 🙂

sandra811
15. dec 2023

Tlačiareň, power banku, s dmkou balíček wellaflex, trikrát dmkový box, na fb s LR fit som vyhrala dve ich knihy a tričko, na losoch najviac 100€ na jednom a teraz naposledy dva lístky na Exprese na koncert Adama Ďuricu a osobné stretnutie s ním.

dusankomoj
15. dec 2023

Ja peniaze(20tis €) a kamoškyn ocino vyhral v tombole vlečku hnoja.🤭

marfikchov
15. dec 2023

Dovolenka v Chorvátsku s cvičením so Zorou Czoborovou. Za 7 obalov z Fit tyčiniek a z rádia Jemné dve celodenné vstupenky do Tatralandie

belaanabela
15. dec 2023

@marsmykkok 300€poukážku na nákup Kaufland, Posielala som kódy s cigariet 36.cena sada nemeckých nožov, Vian.loteria 100€

vonava007
15. dec 2023

Dovolenku na Kanárske ostrovy 😉🌴

amarilka26
15. dec 2023

Hodnotne ani nie, ale doteraz sa na tom smejeme. Vyhrala som kedysi davno na dostihoch v tombole ze viazanku dreva a bolo tam pisane ze treba volat na tel.cislo. Tak som zavolala, pan ochotne povedal mi to vtedy a vtedy privezie. Tak cakam a zrazu tatrovka plna dreva, skoro ma vystrelo😆 Ja som cakala tu malu viazanicku co predavaju na benzinke 😆 Pan to zlozil v zahrade - zapratalo nam to pol zahrady a veselo sme na tom grilovali cca 12 rokov 😂

enusamt
15. dec 2023

Tak ja riadne daavno 42 tis korun a muz skuter vespa

katuskapd
15. dec 2023

Asi tak 12 -13 rokov dozadu ma chytil súťažný ošiaľ, vtedy ešte bolo veľa webov kde boli sútaže, vyhrala som notebook,víkendové pobyty,knihy,dmboxy,kozmetiku,kuchynské vybavenie,fén, auto na 2 mesiace s E2, chladničku z Funradia, každý mesiac cca 20 výhier, naj bol 5 minútový nákup v Lidli všetko čo som nahadzala do košíka bolo za vyše 600e. Potom prišla éra FB a bolo to o zdielackach ci nahanani hlasov, tak som s tým sekla ale bolo to pekné obdobie.

diablikovci
15. dec 2023

Jazykovú školu na novom Zelande

1kriosa1
15. dec 2023

Sadu čajov na chudnutie 😁 .. 50€ na žrebe a reproduktor 🤪
Súťažim stále niečo , ale roky ss mi nedarí . Ale tak .. beriem to tak, že mám šťastie v niečom inom 😊

tosaneda
15. dec 2023

..fu ako tak citam, niektorym z Vas "ide" alebo "sla" dobre "karta" 😉😁 ale super.. ja sutazim fakt rada a len o to o co mam realne zaujem alebo viem ze by potesilo niekoho v rodine. Ja len take "drobnosti" ako kozmetika, kaufland nakupna poukazka (50 eur), kedysi na zreboch aj 100 alebo 50 e som mala, to uz bolo davnejsie.. Mega by ma potesilo vyssia financna vyhra, auto (hoci len na vikend) alebo paradny pobyt/dovolenka 😉😁 verim ze aj to vide..

blondie333
15. dec 2023

@marsmykkok ja som vyhrala spolocensku hru “Lupenznici” v Maxihre 😀 a kedze som bola aj Maxihrac tyzdna😅 tak som este vyhrala Scrabble. Len teda ja som sa tam dovolala asi 2 tyzdne predtym ako to prestali vysielat a dodnes mi ziadna vyhra neprisla 😂 ocino tam vtedy volal, pisal, nic. Uplne ma okaslali, ako dieta som to pocitovala ako velku zradu🥲

dusankomoj
15. dec 2023

@blondie333 si mi pripomenula! Aj ja som vyhrala v maxi hre Monopoly a tiež neprišli do teraz. Asi idú peši cez Ameriku🙃

mimusha3
15. dec 2023

Asi 5 rokov dozadu bluetooth slúchadlá JBL na Exprese 😅

tesari
15. dec 2023

Mixer😅

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
lemra
15. dec 2023

@marsmykkok rodička na plese jeden rok vlečku hnoja a druhý rok vlečku umelého hnojivá. Bývajú v paneláku a nedajú záhradu. Úspešne to predali alebo vymenili.

lubomira11
15. dec 2023

Pred pár dňami šľapací vozík pre syna, Inak stojí 190 eur. 🙂 Máme darček na Vianoce. 😉