Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?
Pochváľte sa. 🙂
@marsmykkok Vyhrala som v nemeckom Brave dve vstupenky na Bravo super show 2003 v Kölnarene a 100 € vreckové k tomu. Nezabudnuteľný zážitok.
Ja som vyhrala vylet pre 2 do pariza 🙂
Ja som vyhrala 200 kg cementu 😆
Na plese živé jahňa ako 2. cenu.
Kávovar Dolce Gusto kapsulový, pekáreň na chlieb, lístky do zábavného Family parku v Rakúsku, potešilo 😊
@marsmykkok na promócie som od starkej dostala peniaze, nech si kúpim nejaké zlaté šperky (lebo veď to je aj dobrá investícia). Nie som veľmi míňací typ, ale išla som sa vydávať, tak som si kúpila zlaté náušnice na svadbu. Mali vtedy v zlatníctve súťaž, vyhrala som 100€ poukážku na ďalší nákup. Takže som investíciu od starkej zhodnotila ešte viac
najhodnotnejsie asi dovolenku (resp. poukazy v hodnote 1200 eur - pred asi 12 rokmi) - nebola som na nej, poukazy som posunula
sestra auto a ja ništ
Auto
@luccija áno velmi, preto si to tak dobre pamätám 🙂
Tlačiareň, power banku, s dmkou balíček wellaflex, trikrát dmkový box, na fb s LR fit som vyhrala dve ich knihy a tričko, na losoch najviac 100€ na jednom a teraz naposledy dva lístky na Exprese na koncert Adama Ďuricu a osobné stretnutie s ním.
Ja peniaze(20tis €) a kamoškyn ocino vyhral v tombole vlečku hnoja.🤭
Dovolenka v Chorvátsku s cvičením so Zorou Czoborovou. Za 7 obalov z Fit tyčiniek a z rádia Jemné dve celodenné vstupenky do Tatralandie
@marsmykkok 300€poukážku na nákup Kaufland, Posielala som kódy s cigariet 36.cena sada nemeckých nožov, Vian.loteria 100€
Dovolenku na Kanárske ostrovy 😉🌴
Hodnotne ani nie, ale doteraz sa na tom smejeme. Vyhrala som kedysi davno na dostihoch v tombole ze viazanku dreva a bolo tam pisane ze treba volat na tel.cislo. Tak som zavolala, pan ochotne povedal mi to vtedy a vtedy privezie. Tak cakam a zrazu tatrovka plna dreva, skoro ma vystrelo😆 Ja som cakala tu malu viazanicku co predavaju na benzinke 😆 Pan to zlozil v zahrade - zapratalo nam to pol zahrady a veselo sme na tom grilovali cca 12 rokov 😂
Tak ja riadne daavno 42 tis korun a muz skuter vespa
Asi tak 12 -13 rokov dozadu ma chytil súťažný ošiaľ, vtedy ešte bolo veľa webov kde boli sútaže, vyhrala som notebook,víkendové pobyty,knihy,dmboxy,kozmetiku,kuchynské vybavenie,fén, auto na 2 mesiace s E2, chladničku z Funradia, každý mesiac cca 20 výhier, naj bol 5 minútový nákup v Lidli všetko čo som nahadzala do košíka bolo za vyše 600e. Potom prišla éra FB a bolo to o zdielackach ci nahanani hlasov, tak som s tým sekla ale bolo to pekné obdobie.
Jazykovú školu na novom Zelande
Sadu čajov na chudnutie 😁 .. 50€ na žrebe a reproduktor 🤪
Súťažim stále niečo , ale roky ss mi nedarí . Ale tak .. beriem to tak, že mám šťastie v niečom inom 😊
..fu ako tak citam, niektorym z Vas "ide" alebo "sla" dobre "karta" 😉😁 ale super.. ja sutazim fakt rada a len o to o co mam realne zaujem alebo viem ze by potesilo niekoho v rodine. Ja len take "drobnosti" ako kozmetika, kaufland nakupna poukazka (50 eur), kedysi na zreboch aj 100 alebo 50 e som mala, to uz bolo davnejsie.. Mega by ma potesilo vyssia financna vyhra, auto (hoci len na vikend) alebo paradny pobyt/dovolenka 😉😁 verim ze aj to vide..
@marsmykkok ja som vyhrala spolocensku hru “Lupenznici” v Maxihre 😀 a kedze som bola aj Maxihrac tyzdna😅 tak som este vyhrala Scrabble. Len teda ja som sa tam dovolala asi 2 tyzdne predtym ako to prestali vysielat a dodnes mi ziadna vyhra neprisla 😂 ocino tam vtedy volal, pisal, nic. Uplne ma okaslali, ako dieta som to pocitovala ako velku zradu🥲
@blondie333 si mi pripomenula! Aj ja som vyhrala v maxi hre Monopoly a tiež neprišli do teraz. Asi idú peši cez Ameriku🙃
Asi 5 rokov dozadu bluetooth slúchadlá JBL na Exprese 😅
Mixer😅
@marsmykkok rodička na plese jeden rok vlečku hnoja a druhý rok vlečku umelého hnojivá. Bývajú v paneláku a nedajú záhradu. Úspešne to predali alebo vymenili.
Pred pár dňami šľapací vozík pre syna, Inak stojí 190 eur. 🙂 Máme darček na Vianoce. 😉

Letenky do Rigy Lotyšsko