icon

Čo odporúčate psíkom seniorom na kĺby?

14. mar 2022

Ahojte,
prosim, odporucili by ste nejaky overeny produkt pre starsich psikov, ktorych bolia klby a "nozky"? Na internete je samozrejme rozna skala pripravkov, zvazujem kupu prasku do jedla na regeneraciu a ochranu kosti, no este som len na zaciatku svojho patrania po "tom pravom" produkte, ktory naozaj pomoze. Preto by som vam bola vdacna za vase skusenosti a odporucania.
(Samozrejme, ze necakam, ze moj chlpac bude behat ako za mlada, no chcela by som mu zmiernit bolesti a aby si prechadzky este viac uzil.)
Babke kupujeme na bolave kosti praskovy kolagen, vraj jej pomaha, existuje take nieco aj pre psikov?
Dakujem. 🙂

karhu
14. mar 2022

skuste pridat do zradla obycajnu potravianrsku zelatinu
https://herbahouse.sk/d/benefitt-zelatina-cira-...

lluss
14. mar 2022

My dávame sirup Aptus Aptoflex a zatiaľ sme spokojní, ale keď sme prišli na to zo začiatku (krívanie a hrbenie) tak sme dostali od veterinára tabletky priamo od bolesti, nepamätám si už názov. Teraz vyzerá byť psík celkom v poriadku, samozrejme že sme obmedzili trošku pohybové aktivity 😊

madelane
14. mar 2022

Mame zavaliteho civavo-ratlika a zacal pokrivkavat uz v 7 rokoch. Rok uziva kolagen a ako prevencia zabera krasne.
https://www.atosdog.sk/dromy-collagen-160tbl

trema
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
14. mar 2022

kupujeme canvit chondro, je lacny, ale zlepsenie viditelne.
ja som bola v lekarni kupit nejaky drahy, ale lekarnicka mi ponukla tento, co spominam a pes uplne ozil 🙂

hyta
14. mar 2022

Naša má od šteniatka zistenú chorobu kĺbov i chrbtice. Dostáva dlhodobo Alavis 5 a napriek diagnózam má už 15 rokov, takže odporúčam.

lopuch22
14. mar 2022

Alavis jednoznačne,naša má dysplaziu kĺbov a po poctivom užívaní sa vyhla operácii.Plus nám vet odporučil kombinovať to s niečím na imunitu,vraj to má potom stopercentný efekt

zojanka
14. mar 2022

My mame velmi dobru skusenost s Alavis, vyhli sme sa operacii kolena. Fenka predtym 3 mesiace vobec nedostupovala. Aj znamy minule spominal ze ich psovi to velmi pomohlo.

jaga18
14. mar 2022

Dávame geloren v kombinácii s kalciom. (bernský salašnícky havik a zlatý retriever) Berňak nám už krival a po gelorene chodí oveľa krajšie. Plus ešte od veterinára mávame niečo proti zápalu v kĺboch, netuším, čo to je, to každý druhý tretí mesiac 4 tablety nám dá a každý deň má jednu. Po nich behá ako srna.

jaga18
14. mar 2022

Ešte samozrejme plus D vitamín dostávajú denne na lepšie vstrebanie.

slniecko_12
14. mar 2022

Alavis Apto flex 🙂 zaberá výborne

autor
14. mar 2022

Dakujem vam vsetkym velmi pekne za odpovede. 🙂 Kazda jedna ste ma inspirovala. Urcite vyskusame zmienene produkty a dufam, ze aj mojmu psikovi pomozu. 🙂 Tesim sa, ze vasim chlpacom sa polepsilo a ze vobec mame nejaku sancu a moznost chranit ich kosti a klby. Pomohli ste mi velmi.