Čo pomáha na zhustnutie vlasov?
Dobrý deň 🙂 Mám 13 ročnú dcérku, ktorá má veľmi riedke a jemné vlásky... Čo vám pomohlo na zhustnutie? Nejaké rady alebo typy, možno niečo prírodne, čo ste vyskúšali a zabralo🙂 Poprípade pomohlo by keby som ju dala ostrihať na kratko? Zhustli by vlásky celkovo, alebo by sa zdali len opticky hustejšie? Ďakujem 😀
moze sa to zmenit aj vekom, kamoskina dcerka mala jemnunke vlasy, vyzeralo ak keby ich mala malo, nechala si narast vlasky asi po zadok a potom na kratko ju ostrihali a tie vlasy sa jej tak zmenili, zhustili, ze to som este nevidela 🙂
@ertlovik18 moja dcérka má vlásky teraz takmer po zadok. 🙂 Na ako krátko ich ostrihala po ramenná, alebo kratšie?🙂
@janko500 tak trosku kratsie, akoby na mikado alebo tak, proste asi dva centimetre nad ramena 🙂 Najskor ani nechceli strihat, ale malej nejaka pani povedala, ze by si od nej vlasky kupila tak s vidinou peniazkov silou mocou ostrihat a aj to bolo na nieco dobre 🙂

Pocet vlaskov nezmenis, je to dane geneticky. Vekom mozu spevniet. Ale nie zhustnut. Na to nezaberu ziadne tabletky, vodicky, sampony... Vhodny uces (strih) moze opticky pomoct objemu.