icon

Čo radi nakupujete v DMke?

27. sep 2022

Ahojte. Aké veci v domácnosti máte take, že vám uľahčujú upratovanie? Nejaké vychytavky, čo sa Vám osvecili? Dnes sa chystám poobede do dmky na nákup drogerie do domácnosti, nechám si poradit a rada vyskúšam aj niečo nové.

Strana
z2
gabika8855
27. sep 2022

Ten cistic na ruru nejako som tomu neverila ale som kupila ze ved vyskusam a fakt pecka

zuzkaa1991
27. sep 2022

@gabika8855 ukazete foto?tiez daco hľadám na ruru neznasam ju umyvat takze to tak vyzera🙈🙈a potom poldna cistim s rôznymi vecami😊

veronika3110
27. sep 2022

ja mám veľmi rada veci z ich značky.. 🙂 tablety na čistenie umývačky, záchodu, veľa je toho

pukina
27. sep 2022

sifo granulat- ale nie ten dmkovy, ten sa mi neosvedcil, ten je slabucky. dalej bieliace utierky do pracky, maju aj na farebne pradlo, oxi prasok do prania, vyborny na skvrny. a z kozmetiky su to urcite balea produkty od sprchacov az po sprej do obuvi ktory teraz nikde nemaju :D, z jedla zase proteinove tycinky alebo ovocne drene, hotove omacky na cestoviny..

kiwi3
27. sep 2022

vacsinu veci, co sa tyka cistiacich prostriedkov, mam z dm. kupujem podla recenzii na ich stranke.

gabika8855
27. sep 2022

@zuzkaa1991

Toto som len nastriekala podla navodu a nechala tam hodinu dve a len utrela handrou

simona92101
27. sep 2022

Sprej na flaky na pradlo, alebo taky granulat na velmi znecistene biele pradlo, cistiaci rozprasovac na kupelne,...vela cistiacich od nich su super a za par korun

moniquer
27. sep 2022

Ja mám DMku dosť odruky, ale keď tam idem, tak kupujem balenie 4vrstvových vreckoviek za dobrú cenu a potom tieto 2 veci 👍

klaridka
27. sep 2022

Prach na biele je top.... práve včera sa učiteľka pýtala dcéry, že v čom periem biele ponožky, lebo si vraj všimla, že ich má vždy krásne biele 🙂

jananina
27. sep 2022

Ja chodím na nákup iba do dm.Ale najlepší produkt pre domácnosť je pre mňa Frosch na okná.Bývam pri poli a okná umývam tak 20x v roku 🤦 Úplne ľahko a bez šmúh to funguje 😅🥇

vejapa76
27. sep 2022

Okrem spomenutého ešte tie biele hubky - guma či ako sa to volá.

simca06022011
27. sep 2022

Ja vreckovky, kuchynské utierky a toaletak 😂 dcere balea sprchace. Z čistiacich tie velke vlhcene utierky na laminát - jedina vec kt mi vycisti dvere interierove. Ale napr aj take ze sol a lestidlo do umývačky, a kadejake špeciality ako zavesy do wcka, handry, sem tam niečo na podlahu (mam myslovy cistic na drevo) .. Inak pozeram ze asi velmi nic ine, cistic na kúpeľne zlty som mala raz to ma neohurilo oproti pulirapidu, alebo aktivitu. Na rúry používam desatrocia amway, kedze ja som divna a cistim ju az ked je fakt spinava 😇
Frosch mam tiez rada ale to nema kazda dmka vsetko v ponuke.
Ak si chystas zoznam mne minule pomohl ich web... Popozerala som si v klude, novinky a tak...

vikterinka
27. sep 2022

Utierka do kupelne, osviezovac do chladnicky, osviezovac do umyvacky a este ich bio zeleninovy bujon. Vsetko najdes na ich stranke pod tymto nazvom.

noemi155
27. sep 2022

@klaridka úkaz foto prosím ta ako to vyzerá?
Ďakujem

terry658
27. sep 2022

Soľ do kúpeľa takú v krabici je to asi 1,5 kila. Weleda sprchače, to sú prvé, čo ma nič po sprche nesvrbí. A aj manžel si ich pochvaľuje.

selu11
27. sep 2022

Kupujem veľa z toho čo už je spomenuté ale žlčové mydlo majú tiež dobré, to neviem či niekto spomínal 😉

jana_eyre_2
27. sep 2022

Nakupujem tam všetko, ale teda úplný top sú veľké balenia vreckoviek za rozumnú cenu a v dteste vyhrali aj zložením.. som spokojná so všetkými ich výrobkami.. a hlavne čo mám na tejto drogérii rada je, že je tam vždy čisto, voňavo a pekne, žiadna predavačka na mne nepáli svoj podozrievavy pohľad a mám pocit že som tam vítaná.. keď sa mi vždy narodilo nejaké dieťa a bolo ešte veľmi malé aby som niekam vypadla bola dmka moje povyrazenie 😅

denisa0504
Autor odpoveď zmazal
lenka_mat
27. sep 2022

Ja v DM ich značku Balea pena na holenie ( broskyňová).. najviac sa mi osvedčila, obrúsky proti zafarbeniu, denkmit prášok na pranie aj gél na pranie. A ešte vložky do topánok, majú ich v dobrej cene.

denisa0504
Autor odpoveď zmazal
sunyrose
27. sep 2022

@klaridka Môžem poprosiť foto? Ďakujem

falbala132
27. sep 2022

z ich znaciek: Zlate mazove mydlo, zeleninovy bujon, etericke oleje, filtre na čaj, intimky, rastlinne napoje, rozne zrná - celkovo ich zdrave jedla milujem 🙂

abet
27. sep 2022

DM vložky Jessa hlavne tie nočné v ktorých sa dobre spí a ešte som nepretiekla 🙂 kupujem veľké balenia uz som vyskúšala všetky značky vložiek ale tieto sa mi najlepšie nosia

saxana000
27. sep 2022

Frosch sprej na skvrny zatial klop klop zabral na kazdy flak

A Jessa cierne intimky..

lopka1313
27. sep 2022

Jessa vlozky, zlcove mydlo, sprchace obcas, sol na skvrny, veci do mycky (sol, lestidlo, prasok) a hlavne dezinfekciu na pradlo... Maju fajn veci 🙂

simca_13
27. sep 2022

Rada tam kupujem aj čistič na rúru, aj napríklad také tie lepiace mucholapky tam kupujem, tiež aj taký sprej na kúpeľňu, majú super ceny, tá ich značka 🙂

simca06022011
27. sep 2022

@terry658 a ta sol do kupela je balea alebo aka? idem pozriet :DD

karolinakr
27. sep 2022

Nakup v DMke - otazka anonymne.Toto je skutočne citlivá téma, kto použiva aké mydlo

smolo56
27. sep 2022

@klaridka prosím ťa posunies ktorý prášok to je. Ďakujem

queen_mary
27. sep 2022

Ja nakupujem dost z jedla v dmke- "vegetu", cestoviny, omacky, polievky, dzusy, ...

Strana
z2