Čo robiť, keď balík v Packete boxe chýba?
Ahojte, objednala som si topánky z CCC a zvolila som si Packetu box. Teraz mi prišlo info, že balík je v boxe. Išla som si po neho a pozerám, že box je prázdny, ked mi ho otvorilo. V aplikácii mi ukazuje, že zásielka vyzdvihnúta. Čo mám robiť, koho kontaktovať? Stalo sa Vám to už niekedy? Ďakujem za rady.
ked si zatvarala skrinku, respo po otvoreni sa ti v apke zobrazilo ci je vsetko ok... nie? mne to vzdy pise a ja odklikavam . Treba volat inforlinku ako radi biancarv, mohlo sa kadeco stat.
Mne tiež sa to stalo. Tiež ako píšu, volala som na infolinku a kontrolovala ich ci ho hľadajú lebo podpora je zla..
A balík bol stratený nadobro. Potom som cez eshop kde som kupovala reklamovala a vrátili mi peniaze sa objednávku.
Áno, stalo sa mi to. V aplikácii je číslo na infolinku packety, treba im to nahlásiť. Balík bude na ich depe a pošlú ho ešte raz na ďalší pracovný deň.
@biancarv dobrý deň, chcela by som sa opýtať či ste potom na druhý deň dostali od nich daake info ? Ja som si včera išla pre balík do z-boxu a nebol tam. Tak som kontaktovala packetku ale dnes som nedostala od nich žiadne info či sa balík našiel alebo nie.
@biancarv dobrý deň, chcela by som sa opýtať či ste potom na druhý deň dostali od nich daake info ? Ja som si včera išla pre balík do z-boxu a nebol tam. Tak som kontaktovala packetku ale dnes som nedostala od nich žiadne info či sa balík našiel alebo nie.
@henrietka12
Odporúčam zavolať priamo na zákaznícku linku (je to rýchlejšie než e-maily).
Treba povedať číslo zásielky, adresu Z-box, odkiaľ bol objednaný tovar (čiže odosielateľ) a obsah balíka.
Odporúčam informovať e-shop/odosielateľa nakoľko oni sú tí čo vybavujú reklamáciu s Packetou, nie príjemca.
@henrietka12 ja som to riešila telefonicky, na maily vôbec nereagujú. Pani na infolinke ešte hneď počas hovoru dohľadala balík, že je na depe a poslali mi ho. Na ďalší deň som ho mala. Len treba hovoriť s človekom, lebo ten ich chatbot je hrozný. S tým sa nič nedá vybaviť.
@henrietka12 ja som to riešila telefonicky, na maily vôbec nereagujú. Pani na infolinke ešte hneď počas hovoru dohľadala balík, že je na depe a poslali mi ho. Na ďalší deň som ho mala. Len treba hovoriť s človekom, lebo ten ich chatbot je hrozný. S tým sa nič nedá vybaviť.
@biancarv áno ja som sa rozprávala s normálnym človekom aj včera som im volala a povedala mi že je to v riešení že nevidí žiadnu zmenu takže balík ani nebol v depe. Ale dnes ráno mi písala pani z e-shopu že ona vidí u nej v sledovaní že mi bude balík znovu doručený ale ja som nedostala o tom ešte žiadne info tak som zvedavá 🙂
@biancarv áno ja som sa rozprávala s normálnym človekom aj včera som im volala a povedala mi že je to v riešení že nevidí žiadnu zmenu takže balík ani nebol v depe. Ale dnes ráno mi písala pani z e-shopu že ona vidí u nej v sledovaní že mi bude balík znovu doručený ale ja som nedostala o tom ešte žiadne info tak som zvedavá 🙂
@henrietka12 držím palce, mne už jeden balík stratili, ale to som bola ja odosielateľ a balík sa nenašiel ani po mesiaci.

Áno, stalo sa mi to. V aplikácii je číslo na infolinku packety, treba im to nahlásiť. Balík bude na ich depe a pošlú ho ešte raz na ďalší pracovný deň.