Čo sa deje s Arianou Grande?
Som jediná ktorej sa zdá že to naozaj nieje ona? Nemyslím to obrazne ale naozaj že to nieje skutočná Ariana
a čo je to? Robot-humanoid ?
Zmenila sa kôli role vo filme.
Kto vie čo všetko je ešte za tým, keď vyzerá ako tesne pred nervovým zrútením.
Dúfam že je to len chvíľkové a potom naberie opäť svoju pôvodnú formu krásu úsmev a život
@aurelia2000 atrofia mozg.hemisfér?
ja ju nesledujem, ale vdaka castejsej otazke na koniku som si ju pozrela na insta, dostala som sa preletom na jej fotky do roku 2022 november a pride mi rovnaka
Vyzerá horšie, odkedy má odfarbené obočie a je vychudnutá.
To nie je ani clovek a dochádza im adrenochrome
Je to ona a chudne. Každý chce byť chudý a ona už dostala návod ako to nato...
Mohol by už minister zdravotníctva chystať nové psychiatrické oddelenia pre deti a dorast, aby sa mali kde liečiť z anorexie, bulímie a všeobecne z ppp.
A kto by to bol, keby nie ona?
@misslilac13
ajajaj, nemáš problemy spávať s týmto presvedčením, podotýkam ze nerypem.
@svetlonos nie skôr ma desí, že tolki ľudia žijú v nevedomosti
Nejako to nesledujem ale nedávno som čítala, že keď útočník vraždil na jej koncerte(výbuch či co to bolo) tak jej to spôsobilo silné psychické problémy a dosť ju to zasiahlo. Stále to pretváva a ťažko sa z toho dostáva.
@misslilac13
ale vieš ze tuto nie je na takéto veci priestor? Nevhodné fórum.
@svetlonos nevadí taká je pravda, to že to ľudia nechcú prijať je vec ina
@misslilac13
bola si pri tom, videla si to na vlastne oči...? Povedzme ze mas pravdu, trebars. Keby som ja vedela kedy a ako presne zomrieš, chcela by si odo mňa prepadovku aby som ti to podrobne opisala aj s dátumom?
To sa nerobí...
@svetlonos ale ja to už viem, nie co si srandujem. Smrť je ako orgazmus, vieš ze to je ono až keď to príde...Je veľa dôkazov pre tých, ktorí veci vidia inak. Pre tých ktorí neveria, neuveria ani keby si dala sukňu dolu a videli by tam pindura.

chodiaca antireklama na ozempic 😀